reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tośka ja mam za sobą takie spotkania z innego powodu...wiem jak rozpoznawać swoje emocje i nazywać je i to mi już dużo daje... w trakcie tamej terapii wyszło, ze jestem mega niecierpliwa i z tym sobie nie umiem poradzić...po prostu trudnio mi czekać...mega trudno...moja osobowość to osobowość działacza...dla siebie i grupy...z emeocjami dochodze do ładu, ale problem jest z czekaniem, bo aj chciałabym już coś dalej robić...badac hormonu, drożnosć, 3 wizyty u ginó a tak co wielkie NIC

wiem o czym mówisz :tak: podobnie ....

Zobaczymy jakie będą efekty jego stosowania;-)

Ja jakis czas temu chcialam go kupic, ale pani w atece polecila mi zamiast tego zwykly cynk - to glowny skladnic salfazinu, a jest kilka razy tanszy:tak:
no właśnie zwykły cynk też może być - kupie w tym miesiącu będą super silne chłopaki po nim:-D

reklama
nie przeczytalas:no:

maćku, przeczytałam, ale i czytałam wiele innych opini na temat tych przeciwciał. Wiesz ile ludzi tyle opini.

Moja mamadziś mi powiedziała,że nie mam się martwić bo jesteśmy na dobrej drodze i że bedzie wszytsko dobrze.... Ach ten dzień tak mnie dziś zdołował a byłam taka silna...

maćku, przeczytałam, ale i czytałam wiele innych opini na temat tych przeciwciał. Wiesz ile ludzi tyle opini.

Moja mamadziś mi powiedziała,że nie mam się martwić bo jesteśmy na dobrej drodze i że bedzie wszytsko dobrze.... Ach ten dzień tak mnie dziś zdołował a byłam taka silna...
To moze uwierz w ta opienie:tak: Bo pozytywne nastawienie jest przeciez bardzo wazne. A tak to dolujesz niepotrzebnie:no:

wiem o czym mówisz :tak: podobnie ....
ja już nie mam ochoty bywac u psychologa...analizowac, odpowiadać dochodzić do odpowiedzi itd.
Przebywanie tutaj to trochę taka grupa terapeutyczna...wszystkiemmamy podobne doświadczenia, emocje, współodczuwamy...to mi starczy

dyby nie to, ze mam dość niepewną i nerwową sytuację w pracy to być może zupełnie inaczej bym to znosiał...a tak nie wiem kiedy będzie restukturyzacja w firmir czy po niej zostanę itd...to ma ogromny wpływ na moj stan psychizny...to straszne ale czuję coś jakby presje, pewnie dlatego @ się opóźnia

:-Djak kupowałam salfazin to kupiłam też kwas foliowy a pani w aptece pyta czy chce go brać tak dłużej bo ma takie opakowanie 250 tabletek to chyba wystarczy a ja się trochę :zawstydzona/y: bo ja już ze dwa takie zjadłam po 250 :zawstydzona/y::szok:
tak ja mojemu J serwuje salfazin, kwas foliowy i wit B komleks, sama witaminki dla kobiet, kwas foliowy i magnez i ziółka;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:-Djak kupowałam salfazin to kupiłam też kwas foliowy a pani w aptece pyta czy chce go brać tak dłużej bo ma takie opakowanie 250 tabletek to chyba wystarczy a ja się trochę :zawstydzona/y: bo ja już ze dwa takie zjadłam po 250 :zawstydzona/y::szok:
A nie wiem czy wiesz że warto jest aby i twój partner go przyjmował bo wtedy jest pewniejsze że u fasoleczki będzie wszystko ok:tak:

Do góry