reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
dziekuje kochane.... lapcie fluidki *******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************
przesylam bardzo duzo zeby dla kazdej starczylo :-):-)
przesylam bardzo duzo zeby dla kazdej starczylo :-):-)
mmm...
Fanka BB :)
tempka pomiędzy 36,7-36,9 utrzymuje mi sie gdzieś od 29 z tym że tego dnia okropnie się czułam bolała mnie głowa i było mi strasznie niedobrzekochana jest nadzieja, temperature masz wysoką, i ten sluz.... a jak długo już ci sie ta temperatura utrzymuje ?? tzn ile dni jest tych wyzszych temperatur???
spróbuj zrobic testa jutro z rana, trzymam kciuki
,
sandra tak się cieszę !!!
naprawdę tak Ci życzyłam tej fasolki!
oczywiście łapię fluidki i trzymam za Was kciuki, żebyś sobie bezproblemowo przeżyła okres ciąży a potem cieszyła się zdrowym i kochanym dzieciaczkiem, bo zasługujesz na to!!! Twoja historia daje dużo nadziei - nigdy nie należy się poddawać!![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
oczywiście łapię fluidki i trzymam za Was kciuki, żebyś sobie bezproblemowo przeżyła okres ciąży a potem cieszyła się zdrowym i kochanym dzieciaczkiem, bo zasługujesz na to!!! Twoja historia daje dużo nadziei - nigdy nie należy się poddawać!
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Gratuluje!!! Milo widziec taka wiadomosc!!!kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna![]()
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciazeteraz tylko musze uwazac na siebie... :-)
![]()
edyta01
Czekamy na czwarty cud
kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna![]()
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciazeteraz tylko musze uwazac na siebie... :-)
![]()
Kochana mowilam ze to ciaza tak bardzo sie ciesze ze sie udalo,ja jak zobaczylam wczoraj ta kreseczke na tescie to bylam pewna ze to nie pomylka.Bardzo ci gratuluje i uwazaj na fasolke:-):-)
Jejku niemoge sie na ten test z dwoma kreseczkami napatrzec! Oj coraz bardziej jestem pewna ze to planowanie to super pomysl. Szkoda tylko ze musze czekac do wrzesnia. Czeka mnie mala operacja i niestety jest zaplanowana na 3 czy 4 wrzesnia!!! Buziaki dla wszystkich!
reklama
mmm...
Fanka BB :)
oj ja też się nie mogę napatrzeć piękne dwie różowe kreseczkiJejku niemoge sie na ten test z dwoma kreseczkami napatrzec! Oj coraz bardziej jestem pewna ze to planowanie to super pomysl. Szkoda tylko ze musze czekac do wrzesnia. Czeka mnie mala operacja i niestety jest zaplanowana na 3 czy 4 wrzesnia!!! Buziaki dla wszystkich!
Podziel się: