reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam sie z rana i przepraszam za te nieobecnosci ale praca zaraz znow lece na caly dzien .. przyszlam sie tylko pochwalic ze @ zawitala i zaczynamy nowe bobseksy juz 2 cykl ale z ziolkami ... wchodze patrze atu prosze :-)

svensonka gratulejszyn !!!!!!!!!!!! ale wspaniala wiadomosc od samego rana :-)

kochane mileo dnia i mam nadzieje ze po pracy zagladne bo dzisiaj tylko do 20.15 :tak: buziaczki!!!!!!

reklama
witam kobitki z rana przy kawusi:))jak zaczynacie dzionek?????ja wczoraj bylam na babskim wieczorku u kolezanki i fajnie sie bawilam hehehehheeh

Cześć dziewczyny.

Mogę do was dołączyć? Staram się 14 cykl... jak na razie bez rezultatu..Brałam już Clo i Duphaston i nawet raz Pregnyl dostałam na pęknięcie i nic.. 31 grudnia zrobiłam test wyszły dwie kreski druga słaba... po kilku dniach kreski nie było i przyszła wstręciucha.... Dziś mam 21 dc... i nie śpie. Po igraszkach z mężęm strasznie rozbolał mnie brzuch...ale to tak jakby mi ktoś macicę w garsi ścisnoł. Przez chwile nie mogłam tchu złapać....przestrsaszyłam się bo nigdy w życiu nic mi się takiego nie przydarzyło... cykle mam 28-30 dniowe... Jestem już po owulacji. W tej chwili nadal mnie boli...ale nie tak mocno.. Czy któraś z was tak miała???Boję się że mam jakiś problem i zastanawiam się czy nie udać się do ginka... pomóżcie proszę....:zawstydzona/y:
witam:-) jesli chodzi o te bole to pewnie fasolka sobie miejsce szykuje:tak:trzymam kciuki zeby sie udalo;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witaj Dzastina222
Ja też jestem po owu i cały czas mnie boli podbszusze co prawda nie jest to mega ból.
Może tym razem się uda :-)

Dziewczyny mam pytanko odnośnie testów ciążowych , czy możecie doradzić
które są dobre . Bo wolałabym przed wizytą zrobić test a nie płacić kolejna 100 Bo 3 marca mam iść na usg czy się udało

witam wszystkie staraczki ktore pragna byc mama w najblizszej przyszlosci.
Byc moze niektore mnie kojarza bo jeszcze do niedawna aktywnie sie tu pojawialam:) U mnie wszystko w porzadku,dzidzia rosnie i wlasnie co dowiedzialam sie ze nosze w sobie dziewczynke:)
pozdrawiam i tzrymam kciuki:)

:-) ja pamiętam :tak: cieszę się, że dzidzia rośnie :tak: jej... warkoczyki będziesz plotła :-D :tak:;-)

zezu sama w to nie wierze za pierwszym cyklemmmmmmmmmm
WOWWWWWWWWWWWW

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

Cześć dziewczyny.

Mogę do was dołączyć? Staram się 14 cykl... jak na razie bez rezultatu..Brałam już Clo i Duphaston i nawet raz Pregnyl dostałam na pęknięcie i nic.. 31 grudnia zrobiłam test wyszły dwie kreski druga słaba... po kilku dniach kreski nie było i przyszła wstręciucha.... Dziś mam 21 dc... i nie śpie. Po igraszkach z mężęm strasznie rozbolał mnie brzuch...ale to tak jakby mi ktoś macicę w garsi ścisnoł. Przez chwile nie mogłam tchu złapać....przestrsaszyłam się bo nigdy w życiu nic mi się takiego nie przydarzyło... cykle mam 28-30 dniowe... Jestem już po owulacji. W tej chwili nadal mnie boli...ale nie tak mocno.. Czy któraś z was tak miała???Boję się że mam jakiś problem i zastanawiam się czy nie udać się do ginka... pomóżcie proszę....:zawstydzona/y:

:-) WITAJ :-) ja też myślę, że ten ból to mógł być owulacyjny i teraz dzidzia gniazdko sobie szykuje ;-)

Dziś powinnan mieć plamienia brązowe, a jutro @ :-p Oby nie przylazła :tak:;-):-)

28 dc i 14 dni po owu
nie sadziłam ze ma to jakieś zanczenie , Ale jeżeli mogę prosić o podpowiedz to bede wdzieczna :) z góry wielkie dzieki

myśle, ze test moze juz wyjsc , ozesz tez isc na badanie krwi , ale jest to droższe od testu, ale pewniejsze :)
Ilośc dni od owulacji ma znaczenie bo zbyt wczesnie wykonany test moze pokazać błędny wynik:) u mnie dopiero 6 dni po terminie spodziewanej @ pokaząla się bladziutka kreseczka ledwo widoczna także jakbym zrobila go wczesniej pewnie bylby negatywny :-) trzymam kciuki

Ja polecam Bobo test niebieski strumieniowy... najlepiej zrób go w dniu spodziewanej miesiączki z porannego moczu... i przed snem nie pij dużo...

Dziekuję za miłe przywitanie... pewno będę do was zaglądać... trzymam kciuki za staraczki i za ciężarówki;-);-);-)

Brzuch już nie boli... owulację miałam 15 dc... z obserwacji śluzu to wiem. Ale ie pozostaje nic jak czekać...

reklama
:-) ja pamiętam :tak: cieszę się, że dzidzia rośnie :tak: jej... warkoczyki będziesz plotła :-D :tak:;-)

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

:-) WITAJ :-) ja też myślę, że ten ból to mógł być owulacyjny i teraz dzidzia gniazdko sobie szykuje ;-)

Dziś powinnan mieć plamienia brązowe, a jutro @ :-p Oby nie przylazła :tak:;-):-)
dziekuje bardzo

Svensonka moje największe GRATULACJE!!!
Życzę zdrowych 9 miesięcy:)
dziekuje bardzo

Svensonka wielkie gratulacje!!!!! :tak::-)
dziekujeeee

Do góry