reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czesc to co udalo sie czy jeszcze dokladnie nie wiesz? nie moge nadazyc z czytaniem. masakra tyle stronw dwa dni. ja jutro ide do lekarza i mam nadzieje ze sie juz dowiem wszystkiego dokladnie. bo juz o niczym innym nie mysle he he a jak tam sa jakies nowe fasolki o ktorych nie wiem?? ja teraz najchetniej bym caly czas spala. dzisiaj nie poszlam nawet do szkoly i po obiadku spalam chyba z 4 godziny. masakra przez to ze tak spie teraz w ciagu dnia nic mi sie nie chce he he.
no ja jestem z tych wierzacych za pierwszym razem wiec tescior pokazuje + to jest plusik i moja ukochana fasoleczkaaaaaaaaaaaa

no ja jestem z tych wierzacych za pierwszym razem wiec tescior pokazuje + to jest plusik i moja ukochana fasoleczkaaaaaaaaaaaa
i chyba dziewuszka bo 29 imprezowalismy a 10 owulka zawitala czym dalej tym lepiej dla ukochanej coreczki ha ha poczekamy zobaczymy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no to bardzo mocno gratuluje :)
dziekuje jestesmy 10 ty za toba ha ha nie dogonimy ale bedzie superrrrrrrrrr

dziekuje jestesmy 10 ty za toba ha ha nie dogonimy ale bedzie superrrrrrrrrr
czy ktoras zna fajne strony na kyorych mozna poczytac jak dzidziusie wygladaja w 4 tyg i innych miesiacach?

ide spac ja chce juz 14tydzien i plec wiedziec he he

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny.

Mogę do was dołączyć? Staram się 14 cykl... jak na razie bez rezultatu..Brałam już Clo i Duphaston i nawet raz Pregnyl dostałam na pęknięcie i nic.. 31 grudnia zrobiłam test wyszły dwie kreski druga słaba... po kilku dniach kreski nie było i przyszła wstręciucha.... Dziś mam 21 dc... i nie śpie. Po igraszkach z mężęm strasznie rozbolał mnie brzuch...ale to tak jakby mi ktoś macicę w garsi ścisnoł. Przez chwile nie mogłam tchu złapać....przestrsaszyłam się bo nigdy w życiu nic mi się takiego nie przydarzyło... cykle mam 28-30 dniowe... Jestem już po owulacji. W tej chwili nadal mnie boli...ale nie tak mocno.. Czy któraś z was tak miała???Boję się że mam jakiś problem i zastanawiam się czy nie udać się do ginka... pomóżcie proszę....:zawstydzona/y:

reklama
Do góry