reklama
To wylicz mniej wiecej sredniaa jak byly rozne cykle co miesiac to inny cholera
I co wyszlo?
Svensonka
Fanka BB :)
skonczyl mi sie 1 lutego a mniejwiecej co 26 tam po niemiecku pisze nie kumam pomozesz mi to rozszyfrowac?a jak byly rozne cykle co miesiac to inny cholera
To tak jak u mnie..tylko ja w stronę przygnębienia poszłam...Hej dziewczynki za chwile zasiadam do obiadku mój W. dzisiaj pichci w kuchni bo mnie taki ból głowy dopadł że wysiedzieć nie mogę :-( i do tego znowu jakaś chandra mnie złapała - agresywność 10bez kija nie podchodź :-( masakryczny dzień
moż ez duphastonem spróbuj następny cykl...mechanizm podobny, ale lek przebadany...robiłam wszystkie hormony i wyszło że mam za niski progesteron więc biorę luteine
Udalo mi sie jestem w ciazy!!!!
Svensonka wielkie gratulacje...szczęściara jesteś:-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
prześłij Nam fluidki, jak juz opadną Twoje emocje...
Trzymam kciuki za dziewczynkę;-)
Svensonka
Jeju super oby cora narazie nie mam mdlosci wrecz przeciwnie duzo jemmmmmmmTo tak jak u mnie..tylko ja w stronę przygnębienia poszłam...
moż ez duphastonem spróbuj następny cykl...mechanizm podobny, ale lek przebadany...
Svensonka wielkie gratulacje...szczęściara jesteś:-)
prześłij Nam fluidki, jak juz opadną Twoje emocje...
Trzymam kciuki za dziewczynkę;-)
wiec moze akurat
to jest 10 dzien po owolce wiec moge myslec ze to juz 1 tydzien czy od kiedy to zaczac liczyc???+
a kiedy sie zaczal? cykle 26 dni tak?skonczyl mi sie 1 lutego a mniejwiecej co 26 tam po niemiecku pisze nie kumam pomozesz mi to rozszyfrowac?
A tygodnie ciazy liczy sie od pierwszego dnia @
Svensonka
no wiec okres ostatni mialam 25stycznia do 1 lutego a owolke 10 lutego a cykle 22 lub 23a kiedy sie zaczal? cykle 26 dni tak?
A tygodnie ciazy liczy sie od pierwszego dnia @
jakos tak
e to nie moze byc 4 tydzien bo owolka byla 10 lutegono wiec okres ostatni mialam 25stycznia do 1 lutego a owolke 10 lutego a cykle 22 lub 23
jakos tak
jejku powalilo mi sie juz nie wiem jak to obliczyc
Ostatnio edytowane przez moderatora:
No wiec dzidzia ma sie pojawic na przelomie pazdziernika i listopadano wiec okres ostatni mialam 25stycznia do 1 lutego a owolke 10 lutego a cykle 22 lub 23
jakos tak
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Ale to sie liczy od pierwszego dnia @, bo wtedy zaczyna sie cykle to nie moze byc 4 tydzien bo owolka byla 10 lutego
jejku powalilo mi sie juz nie wiem jak to obliczyc
Svensonka
tak myslalamNo wiec dzidzia ma sie pojawic na przelomie pazdziernika i listopada![]()
dziekuje za podpowiedz jasna dupa akurat przed zima w szwecji masakra
nie ale serio to co 4 tydzien mi idzie?tak myslalam
dziekuje za podpowiedz jasna dupa akurat przed zima w szwecji masakra
reklama
czarna1309
Zaangażowana w BB
czesc to co udalo sie czy jeszcze dokladnie nie wiesz? nie moge nadazyc z czytaniem. masakra tyle stronw dwa dni. ja jutro ide do lekarza i mam nadzieje ze sie juz dowiem wszystkiego dokladnie. bo juz o niczym innym nie mysle he he a jak tam sa jakies nowe fasolki o ktorych nie wiem?? ja teraz najchetniej bym caly czas spala. dzisiaj nie poszlam nawet do szkoly i po obiadku spalam chyba z 4 godziny. masakra przez to ze tak spie teraz w ciagu dnia nic mi sie nie chce he he.nie ale serio to co 4 tydzien mi idzie?
Podziel się: