reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej dziewczynki za chwile zasiadam do obiadku mój W. dzisiaj pichci w kuchni bo mnie taki ból głowy dopadł że wysiedzieć nie mogę :-( i do tego znowu jakaś chandra mnie złapała - agresywność 10 :wściekła/y:bez kija nie podchodź :-( masakryczny dzień
To tak jak u mnie..tylko ja w stronę przygnębienia poszłam...

robiłam wszystkie hormony i wyszło że mam za niski progesteron więc biorę luteine
moż ez duphastonem spróbuj następny cykl...mechanizm podobny, ale lek przebadany...

Udalo mi sie jestem w ciazy!!!!

Svensonka wielkie gratulacje...szczęściara jesteś:-):tak:
prześłij Nam fluidki, jak juz opadną Twoje emocje...
Trzymam kciuki za dziewczynkę;-)

To tak jak u mnie..tylko ja w stronę przygnębienia poszłam...

moż ez duphastonem spróbuj następny cykl...mechanizm podobny, ale lek przebadany...

Svensonka wielkie gratulacje...szczęściara jesteś:-):tak:
prześłij Nam fluidki, jak juz opadną Twoje emocje...
Trzymam kciuki za dziewczynkę;-)
Jeju super oby cora narazie nie mam mdlosci wrecz przeciwnie duzo jemmmmmmm
wiec moze akurat
to jest 10 dzien po owolce wiec moge myslec ze to juz 1 tydzien czy od kiedy to zaczac liczyc???+

a kiedy sie zaczal? cykle 26 dni tak?

A tygodnie ciazy liczy sie od pierwszego dnia @
no wiec okres ostatni mialam 25stycznia do 1 lutego a owolke 10 lutego a cykle 22 lub 23
jakos tak

no wiec okres ostatni mialam 25stycznia do 1 lutego a owolke 10 lutego a cykle 22 lub 23
jakos tak
e to nie moze byc 4 tydzien bo owolka byla 10 lutego
jejku powalilo mi sie juz nie wiem jak to obliczyc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jakos tak
No wiec dzidzia ma sie pojawic na przelomie pazdziernika i listopada:tak:

e to nie moze byc 4 tydzien bo owolka byla 10 lutego
jejku powalilo mi sie juz nie wiem jak to obliczyc
Ale to sie liczy od pierwszego dnia @, bo wtedy zaczyna sie cykl:tak: Bo przeciez nie wszystkie kobietki wiedza, kiedy maja owulke, wiec jakby to mialy liczyc?;-)

reklama
nie ale serio to co 4 tydzien mi idzie?
czesc to co udalo sie czy jeszcze dokladnie nie wiesz? nie moge nadazyc z czytaniem. masakra tyle stronw dwa dni. ja jutro ide do lekarza i mam nadzieje ze sie juz dowiem wszystkiego dokladnie. bo juz o niczym innym nie mysle he he a jak tam sa jakies nowe fasolki o ktorych nie wiem?? ja teraz najchetniej bym caly czas spala. dzisiaj nie poszlam nawet do szkoly i po obiadku spalam chyba z 4 godziny. masakra przez to ze tak spie teraz w ciagu dnia nic mi sie nie chce he he.

Do góry