reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej dziewczyny witam się popłudniowo :tak:

Svensonka jeszcze raz gratulacje babo :-)

kurde tak się zastanawiam tyle tych fasolek się pojawia że chyba niedługa sama zostanę na tym forum staraczek ;-) 2 dzień ziółek pije i nawet został do tego zakupiony termosik żeby do pracy móc dźwigać :tak:

reklama
w poniedzialek bede dzwonila umowic sie ale u nas sie dlugo czeka wiec mysle 2 3 tyg
jade do brata w odwiedziny kochane laseczki do wieczoraj
a glodna jak wilk ciagle ha haaaaaaaaaaaaaa
kochana to masz taki apetyt jak ja hehheehhehehhe ja ciagle jem:-)a teraz mam checi na rybe z octu;-)ale nie mam w domciu to jem pieczarki marynowane:-D

Svensonka wklej nam zdjecie tescika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny witam się popłudniowo :tak:

Svensonka jeszcze raz gratulacje babo :-) kurde tak się zastanawiam tyle tych fasolek się pojawia że chyba niedługa sama zostanę na tym forum staraczek ;-) 2 dzień ziółek pije i nawet został do tego zakupiony termosik żeby do pracy móc dźwigać :tak:
Spoko - ja tez pewnie jeszcze dlugo tu zabawie;-)
A co do ziolek to ja zaczynam od tych na progesteron, wiec oic zaczne jakos w przyszlym tyg...

Ostatnia edycja:
Witam!
Ale tu cisza....
Ja caly czas w lozku. Mam straszny kaszel i chyba zapalenie oskrzeli:-( Jutro ide do lekarza. Cos czuje, ze skonczy sie na antybiotykach i dluzszym L4...

:-(To zupełnie jak ja, cały dzień w łóżeczku a tu cisza jak makiem zasiał, jutro też wybieram się do lekarza i na zwolnienie a kaszel potworny jak stary chłop :-D

To ja życzę zdrówka :tak:

:-( Taka cisza, że nawet nie ma z kim się poużalać... :zawstydzona/y: Dziś powinnam mieć plamienia i na razie nic :eek: chyba po woli zaczynam wariować... :szok::confused2:

witam, jestem "nowa" na waszym forum,ale czytam uważnie.
gratuluje fasolek!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
razem z męzem od roku staramy sie o dziecko ale jakos nam nie wychodzi.dziś jest termin spodziewanej @.cykle mam 28 dniowe a dzis by wyszło że jest 29dc,zwykle @ przychodzi rano ale narazie jej nie widać:eek::eek::eek:
pisałam na innym forum,ale tam sie tak drętwo zrobilo, że szok.wpisy raz na 2 dni,zero humoru czy jakiegoś bajeru jak u was. :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
bardzo mi się u was podoba,bo sie fantastycznie wspieracie i jest taka fajna atmosfera a ja lubie takie towarzystwo.:cool::cool::cool::cool:

dodam jeszcze ze mam 23 lata a jesteśmy 1,5 roku po ślubie.nie pytam czy mnie przyjmiecie,bo jesteście tak otwarte na każdą starającą sie,że uznam iż jestem mile widziana i od razu sie zadomowię:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Svensonka - jeszcze raz gratulacje!
Dzastina - witaj!
Scully - nie wariuj, rob jutro test i wszystko bedzie jasne i nie trzymaj nas w niepewnosci;-)

witam, jestem "nowa" na waszym forum,ale czytam uważnie.
gratuluje fasolek!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
razem z męzem od roku staramy sie o dziecko ale jakos nam nie wychodzi.dziś jest termin spodziewanej @.cykle mam 28 dniowe a dzis by wyszło że jest 29dc,zwykle @ przychodzi rano ale narazie jej nie widać:eek::eek::eek:
pisałam na innym forum,ale tam sie tak drętwo zrobilo, że szok.wpisy raz na 2 dni,zero humoru czy jakiegoś bajeru jak u was. :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
bardzo mi się u was podoba,bo sie fantastycznie wspieracie i jest taka fajna atmosfera a ja lubie takie towarzystwo.:cool::cool::cool::cool:

dodam jeszcze ze mam 23 lata a jesteśmy 1,5 roku po ślubie.nie pytam czy mnie przyjmiecie,bo jesteście tak otwarte na każdą starającą sie,że uznam iż jestem mile widziana i od razu sie zadomowię:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:-) witaj :-) to termin jak mój ;-) a skąd jesteś??

Svensonka - jeszcze raz gratulacje!
Dzastina - witaj!
Scully - nie wariuj, rob jutro test i wszystko bedzie jasne i nie trzymaj nas w niepewnosci;-)

... a testa mam, bo leży od poprzedniego cyklu ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry