reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wlasnie, ja mam tez slaby progesteron i biore dupka, poki co bez efektow...
a dzis mi sie snilo,że bylas w ciazy;-)
widzisz ja biorę lutkę i też bez efektów - oby sen był proroczy :tak:

Dzis i jutro leze w lozku... Jak nie przejdzie ide w pon do lekarza i na L4...

Co Ci zrobil? Skopac mu tylek?

Chyba bede na BB w maseczce siedziec...

przyszedł przeprosił przed chwilą ale od rana jakby mu ktoś szyszkę w dupe wsadził taki jakiś nerwus :crazy:
a czasami przydałoby się mu skopać tyłek

to zdrowiej!
kurde, wiele z nas chorych
ktora to zaraża:tak:????
nie wiem ale u mnie znowu nawrót choróbska:eek:

widzisz ja biorę lutkę i też bez efektów - oby sen był proroczy :tak:

przyszedł przeprosił przed chwilą ale od rana jakby mu ktoś szyszkę w dupe wsadził taki jakiś nerwus :crazy:
a czasami przydałoby się mu skopać tyłek
Tośka mężczyźni też mają takie nerwowe dni jakie nam się przydarzają szczególnie przed @, chociaż u nich to troszkę słabiej przebiega.

Czytam zaległości i widzę, że humorki takie jak u mnie.
Mnie dzisiaj też głowa od rana boli że ho,ho- w nocy spać nie mogłam i tak cały dzień dzisiaj.

EWELINKO GRATULACJE
nikt nie chce ze mną pisać to idę synka kąpać i potem relaks może dzisiaj dla odmiany w wannie i do wyrka:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czytam zaległości i widzę, że humorki takie jak u mnie.
Mnie dzisiaj też głowa od rana boli że ho,ho- w nocy spać nie mogłam i tak cały dzień dzisiaj.

EWELINKO GRATULACJE
nikt nie chce ze mną pisać to idę synka kąpać i potem relaks może dzisiaj dla odmiany w wannie i do wyrka:tak:
Udalo mi sie jestem w ciazy!!!!

nie wytrzymalam do 25 zrobilam test bo chcialam sie drinola na pic a tu krzyzyk jak nic na tesciorzeeeeeeeeeeeee

reklama
Do góry