reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zawsze cos... niby nie wiele ale lepsze to niz wcale... ja mam w domu luteine ale tylko 50 tabletek... ale jak bede miec plamienie to zaczne brac chocaz byloby super jakbym nie miala... to ja zadzwonie od razu do szpitala bo tak mi kazali... moze wczesniej mnie przyjma bo przeciez mam pcos no i bylam na clo... oby...
dzwoń do tego szpitala .:angry:
Lepiej niech oni zobaczą co i jak

reklama
dzwoń do tego szpitala .:angry:
Lepiej niech oni zobaczą co i jak

jeszcze nie dzwonie... chce byc pewna ze jestem w ciazy a nie ze sie umowie na wizyte pozniej pojade i sie okaze ze nic nie ma... nawet teraz jakby mi usg zrobili to nic nie pokaze bo za wczesnie... jedynie co moga zrobic to test... poczekam do czwartku... i wtedy zobaczymy co i jak... moze dzisiaj kupie test first response... to jest bardzo dobry test i zobaczymy... ale jeszcze nie wiem czy bede dzisiaj testowac bo mam cykora... niby na opakowaniu jest napisane ze pokazuje ciaze 2 dni przed @ u 98% kobiet... ja jestem dzien przed @... w ogole niby ten test wykrywa ciaze 5 dni przed @ ale jakos w to nie wierze... poczekam... jak ciaza jest to tak bez powodu nie ucieknie ;-):-):-):tak::tak: 2 dni nie zrobi roznicy... tym bardziej ze dzisiaj 4 tydzien zaczynalby sie...

No tak ci zazdroszcze jak nie wiem co:-):-):-)
Dziewczyny czy przed owulka moga boleć piersi(mnie nigdy nie bolały)
A teraz jak zdejme biustonosz to jak dwa kamienie:szok:

Ja piszę ponieważ też się staram. mam tylko pytanie. wiem, że już pisałyście coś na ten temat, ale nie mam czasu żeby wszystko przeczytać. Jakie witaminy dla faceta, żeby był "silniejszy" i zeby jego naboje nie byly "ślepe" ?:baffled:
A może ja mam coś łykać??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja kupiłam salfazin w aptece ma mnóstwo zastosowan , ale to jest jedno z głownych a dla mnie najważniejsze;-)
100 tabl. kosztuje 26 zł. pisze aby brać 1 wieczorem w czasie posiłku

jeszcze nie dzwonie... chce byc pewna ze jestem w ciazy a nie ze sie umowie na wizyte pozniej pojade i sie okaze ze nic nie ma... nawet teraz jakby mi usg zrobili to nic nie pokaze bo za wczesnie... jedynie co moga zrobic to test... poczekam do czwartku... i wtedy zobaczymy co i jak... moze dzisiaj kupie test first response... to jest bardzo dobry test i zobaczymy... ale jeszcze nie wiem czy bede dzisiaj testowac bo mam cykora... niby na opakowaniu jest napisane ze pokazuje ciaze 2 dni przed @ u 98% kobiet... ja jestem dzien przed @... w ogole niby ten test wykrywa ciaze 5 dni przed @ ale jakos w to nie wierze... poczekam... jak ciaza jest to tak bez powodu nie ucieknie ;-):-):-):tak::tak: 2 dni nie zrobi roznicy... tym bardziej ze dzisiaj 4 tydzien zaczynalby sie...

Sandra ja robilam ten test first response dwa cykle temu i mi wyszedl pozytywnie 7 dni :szok: przed wredna malpa i to po poludniu (blada krecha, ale jednak), no cuz z tego skoro wredna malpa przylazla 4 dni po terminie:wściekła/y:

No troszkę drogie :szok:Ale ja nie wiem czy mam się starać. Moje koleżanki mają dzieci dlatego, ze ich nie chciały. Moim głównym problemem jest MÓJ facet. On jest spięty. Ja się staram byc rozluźniona podczas stosunku, a on nic!
Nie wiem co z nim zrobić.... Może upić? Jestem troche zrezygnowana. Jakieś słowa otuchy? Albo rada?

attachment.php
do roboty

Załączniki

• calus[2].gif
    calus[2].gif
    10,5 KB · Wyświetleń: 68
kochane... ale jestem szczesliwa... kupilam tesciora i... 1 ,5 roku nie poszlo na marne... kiedy juz mialam sie poddac taka niespodzianka... teraz juz jestem pewna :tak::tak::tak:
chyba jestem chodzacym przykladem ze z pcos tez mozna zajsc w ciaze :tak::tak::tak: teraz tylko musze uwazac na siebie... :-):tak::tak:
dpnnakggpb1fr4inn3h.jpg

reklama
Do góry