reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziekuje kochane... dam znac w czwartek co i jak... jutro powinnam miec @ ale tempka nie spadla wiec miejmy nadzieje ze juz nie spadnie... cholera doczekac sie nie moge kiedy wstawie nowy suwaczek :tak::tak::-D:-D:-D hihihihih ale sie jeszcze wstrzymam :tak::tak:

reklama
oby kochana ... normalnei juz wczoraj zaczelam ogladac rozne rzeczy dla malenstwa :-):-) glupota normalnie... kochana powiedz mi czy jakies lekarz dal ci cos na podtrzymanie?? czy nic?? w ogole mialas plamienie?? jesli tak to kiedy?? i ile po zgloszeniu sie u gp mialas spotkanie z polozna??

tu nie daja nic na podtrzymanie.Plamienia zaczely sie u mnie 3 dni po miesiaczce tak jak juz pisalam mimo iz bylam w ciazy mialam miesiaczke no i trwaly do 9 tyg ciazy,a z polozna widzialam sie dopiero jak bylam w 11 tyg ciazy a wczesniej mialam robione 2 usg ze wzgledu na plamienia i rok temu poronilam a w normalnej ciazy usg robia dopiero ok 12lub 16 tyg wiec trzeba troche poczekac

tu nie daja nic na podtrzymanie.Plamienia zaczely sie u mnie 3 dni po miesiaczce tak jak juz pisalam mimo iz bylam w ciazy mialam miesiaczke no i trwaly do 9 tyg ciazy,a z polozna widzialam sie dopiero jak bylam w 11 tyg ciazy a wczesniej mialam robione 2 usg ze wzgledu na plamienia i rok temu poronilam a w normalnej ciazy usg robia dopiero ok 12lub 16 tyg wiec trzeba troche poczekac

pozno mialas wizyte z polozna... a kiedy zglosilas sie do gp?? na poczatku ciazy i dopiero cie przyjeli w 11 tc?? w ogoel slyszalam ze daja jakies probki dla bobasa... jak to jest z tymi paczkami... bo chyba sa 3 paczki ktore sie odbiera po jakims czasie...

Czesc kobietki! My zaczniemy starac sie od wrzesnia wiec mam nadzieje ze zostane mama 2010! Milo jest poczytac o waszych staraniach i upewniac sie na nowo ze to dobra decyzja o rodzenstwie dla Filipka!

pozno mialas wizyte z polozna... a kiedy zglosilas sie do gp?? na poczatku ciazy i dopiero cie przyjeli w 11 tc?? w ogoel slyszalam ze daja jakies probki dla bobasa... jak to jest z tymi paczkami... bo chyba sa 3 paczki ktore sie odbiera po jakims czasie...

ja zglosilam sie do lekaza to bylam ok 7 tyg w ciazy gp dal mi num do poloznej wiec tam zadzwonilam i w rejestracji zapytala sie w ktorym tyg jestem wiec jej powiedzialam a ona na to ze I wizyta z polozna jest od 10 do 12 tyg wiec troche musialam czekac.co do paczek to nie wiem ja dostalam pregnancy book wraz z jakimis gratisami no i jest tam wiadomosc ze po 23 tyg dostaniesz jednorazowo £190 dostaje to kazda ciezarna bez wzgledu na zarobki.

ja zglosilam sie do lekaza to bylam ok 7 tyg w ciazy gp dal mi num do poloznej wiec tam zadzwonilam i w rejestracji zapytala sie w ktorym tyg jestem wiec jej powiedzialam a ona na to ze I wizyta z polozna jest od 10 do 12 tyg wiec troche musialam czekac.co do paczek to nie wiem ja dostalam pregnancy book wraz z jakimis gratisami no i jest tam wiadomosc ze po 23 tyg dostaniesz jednorazowo £190 dostaje to kazda ciezarna bez wzgledu na zarobki.

zawsze cos... niby nie wiele ale lepsze to niz wcale... ja mam w domu luteine ale tylko 50 tabletek... ale jak bede miec plamienie to zaczne brac chocaz byloby super jakbym nie miala... to ja zadzwonie od razu do szpitala bo tak mi kazali... moze wczesniej mnie przyjma bo przeciez mam pcos no i bylam na clo... oby...

moze nie bedziesz miala plamien ja w dwoch ciazach nie mialam a co do plamien jak sie pokaza to pewnie ze zglos sie do szpitala ja tak robilam,fakt naczekalam sie ale bylo warto

zawsze cos... niby nie wiele ale lepsze to niz wcale... ja mam w domu luteine ale tylko 50 tabletek... ale jak bede miec plamienie to zaczne brac chocaz byloby super jakbym nie miala... to ja zadzwonie od razu do szpitala bo tak mi kazali... moze wczesniej mnie przyjma bo przeciez mam pcos no i bylam na clo... oby...

Sandra dzwon do tego szpitala jak najszybciej!!! Skoro Ci powiedzieli ze jak tylko sie dowiesz o ciazy masz dzwonic, znaczy ze maja jakis zamiar wobec tego, moze wlasnie badanie i ewentualnie jakies leki, przeciez nie kazali by Ci dzwonic tylko po to zeby Ci pogratulowac:nerd: mysle

Witajcie Kochane Staraczki :)

Sandrahaha - ja również cichutko gratuluję. Z twoich objawów wynika, że to ciąża jak się patrzy. Nic tylko skakać z radości :)

U mnie niestety temperaturka niska, wczoraj mierzyłam dość późno bo ok 11 (troszkę długo mi się spało) no i wcześniej trochę łaziłam po pokoju dlatego pewnie była podwyższona :( i zero innych objawów oprócz bólu brzucha ale to na tą wredną @
Przed nami zapowiada się 4 cykl starań a mnie zaczyna ogarniać P.A.N.I.K.A. że coś jest nie tak. Po @ wybieram się do gieni, może zleci dodatkowe badania. Nie miałam jeszcze nigdy robionego USG jajników więc poproszę o to badanie.

Może, któraś z Was jest z Warszawy i może mi polecić dobrego ginekologa (może być prywatnie), który dysponuje USG w gabinecie?

reklama
muminka witamy na forum
sandrahaha po cichutku ci gratuluje choc ja jestem pewna(zazdroszcze ci , też bym chciała zobaczyć II i to nie na owulacyjnym)
wisienka dobrze że jestes jak po wakacjach wypoczęta ze świeżymi siłami do serduszkowania ?:cool2:

Do góry