reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
macku ja jestem ale teraz czytam o ziolkach ale i tak jestem troche zielona w tym w poniedialek pojde do apteki zapytac o produkty na moja mieszanke :tak: albo dryndne na stronke klimuszki czy maja takiego gotowca :tak:
Ja tez jestem zielona. I na poczatek zamierzam pic te na produkcje progesteronu w drugiej fazie. Bo jak bede miala teraz monitoring okaze sie, czy z moja owulka w koncu wsio oki.
Jak juz wyzej pisalam, jak kupisz osobno kazde ziolko wyjdzie na pewno taniej, niz takie juz wymieszane. Bo za nazwe sie niestety placi...

Ja tez jestem zielona. I na poczatek zamierzam pic te na produkcje progesteronu w drugiej fazie. Bo jak bede miala teraz monitoring okaze sie, czy z moja owulka w koncu wsio oki.
Jak juz wyzej pisalam, jak kupisz osobno kazde ziolko wyjdzie na pewno taniej, niz takie juz wymieszane. Bo za nazwe sie niestety placi...
wlasnie szukam gdzie moge te ziolka dostac wszystkie

uf..udalo mi sie znalesc wszystkie u jednego goscia z allegro ma chyba wszystkie ziola bo tym sie zajmuje :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ziola najlepiej kupic osobno ja kupilam i jak zrobilam mieszanke to mi wyszly dwa duze sloiki i jeden mniejszy :tak:
aja sie ciagle zastanawiam czy te na dla cykli bezowulacyjnych pic przez caly cykl czy tylko do owulki ... moze do owulki a po to na druga faze bede pila?? sama nie wiem... kurde wypadalo by jeszcze kociolek dla czarownic kupic i hheja :-D:-D

Ło matko,od rana ponad 40 stron! :szok:
Nie nadrobię. :no:

Pochwalę się tylko,że zaczęliśmy kolejny starankowy cykl. :tak: Mrrrrrrrrrr! :cool2:
Skoro nie ja,to mam nadzieję,że G. dostanie prezent na imieniny w postaci moich dwóch testowych kresek... ;-)

wklejam pierwszą z brzegu listę zaciążonych (skopiowana)

elunia800 ciąża w pierwszym cyklu picia
myszka2727 ciąża w pierwszym cyklu picia
Lete Hashimoto, niedoczynność, hiperprolaktynemia, słabe żołnierzyki,ciąża w drugim cyklu picia
natida ciąża w czwartym cyklu picia ziół razem z mężem
kaska84 PCO, ciąża w cyklu clo+ ziółka
Irysek25 macica dwurożna, Oligoasthenoteratozoospermia u mężusia, ciąż w pierwszym cyklu picia
GosiaSi starania od 2006r.pco, Hashimoto, ciąża w drugim cyklu picia
okukek ciąża w trzecim cyklu picia
taka00ja ciąża w pierwszym cyklu picia
kasiaakrk ciąża w pierwszym cyklu picia
Ineez ciąża w pierwszym cyklu picia
monika40005 ciąża w drugim miesiącu picia
gabcia32 ciąża w trzecim miesiącu picia
karaluk_27 ciąża w pierwszym cyklu picia
massumi ciąża w czwartym miesiacu

robi wrazenie?

:szok: :szok: :szok:

A ja nie wiem,które ziółka miałabym pić. :zawstydzona/y:
Więc się za to nie mogę zabrać :-(

Oj nie wiem. Jesli mozna to zrobic w zwyklym lab to moze w marcu sobie zrobie przy okazji hormonow. Ale jesli nie da rady, to pewnie niepredko:tak:

A prl kiedy robisz?

ziola najlepiej kupic osobno ja kupilam i jak zrobilam mieszanke to mi wyszly dwa duze sloiki i jeden mniejszy :tak:
aja sie ciagle zastanawiam czy te na dla cykli bezowulacyjnych pic przez caly cykl czy tylko do owulki ... moze do owulki a po to na druga faze bede pila?? sama nie wiem... kurde wypadalo by jeszcze kociolek dla czarownic kupic i hheja :-D:-D

Dobre teraz jesteśmy czarownice starankowe i z kociałkami na BB będziemy zasiadać. :rofl2:

27,50 za ziolka na mieszanke nr 1 klimuszki + 11 zl przesylka

Tak tanio :szok:

:szok: :szok: :szok:

A ja nie wiem,które ziółka miałabym pić. :zawstydzona/y:
Więc się za to nie mogę zabrać :-(

Dlaczego nie wiesz, na pewno jakieś dopasujesz.

reklama
Do góry