reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tak teraz można dokupić, mi też dużo zostało po synu,ale pożyczyłam siostrze bo ja ich chyba nie wykorzystam:-(

:no: nie wolno takiego podejścia mieć, bo się fasolinka pogniewa :no: więcej optymizmu :tak: a ciuszki to myślę, że większa radocha po sklepach z brzuszkiem buszować :tak:

Ewelina z testu d..pa zostawiam Cię samą na polu bitwy. Zrobiłam betę z krwi - wynik <2 z fasolki nieci :-( smutno mi [/QUOTE]

:-( tulam mocno ;-)

widze dziewczyny że u większości szaleje @ a moja o mnie chyba zapmniała, dzisiaj jest 32dc a jej nie ma i nie zapowiada się tak mi się wydaję. Objawów ciązowych też nie ma ale jutro się okaże czy fasolka jest

:tak: trzymam kciukaski :tak:

ja znikam, troche się porelaksuję przy książce...mam dość kompa
no i smutek mam :-( po tej słabej becie...coś słaby ten mój bociek:-(

jaka książka :-p ja to tak sobie tu tytuły zbieram i potem będę szukać w bibliotece :tak:;-)

Kobietki mam już dość :confused2: albo niech ta @ w poniedziałek przyjdzie, albo te II kreski, bo mi tak brzuch wydeło i mi "balonowo", że jak nie fasolinka to jakieś ćwiczenia są potrzebne :tak::nerd:

Witajcie Kobiałki :*

Aleś Cie się rozpisały...nie mam nawet jak nadrobić bo wpadłam na chwilkę.
Mój kochany właśnie przyszykował mi pyszne malibu i coś mi się wydaje że zapowiada się cudna noc...i nawet czarne holsy zakupiłam. Ale nic mu na razie nie mówię! Zobaczymy.
Ciągle się mnie tu dopytuje o czym my tak piszemy...i teraz właśnie stwierdził, że czegoś takiego żeby śmiać się do komputera to jeszcze nie widział!!! :-) :-) :-)

scully a Ty kiedy teściora robisz ?

olkale a ja kiedyś słyszałam że jak powyżej 1 to już może być, ale nie wiem bo nigdy nie robiłam. Jak nie ma @ to jest jeszcze nadzieja!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurcze - cos ostatnio sie mijamy na tym forum. Moj M na nocki chodzi i dopiero teraz moge spokojnie posiedziec, a Was nie ma:-(
Podobno jak się ma przeciwciała we krwi, to niestety ale juz się poodbno nic nie da zrobić, jak są w śluzie to jakies tam szanse są. Nie znam się na tym, tylko tyle wyczytałam
A czy w zwyklym laboratorium tez robia to badanie? Czy trza do kliniki?
to kosztowna ta imprezka;)

Chyba na początek kupię wisiołka;)
Ja wiesiolka juz przerabialam i jakos efektow nie widac:no:
A te ziolka taniej chyba wychodza jak sie osobne paczuszki z kazdego rodzaju kupuje... Tak jak Toska (?)

no widocznie musi :tak: wiesz czasami się zastanawiam co ja takiego złego zrobiłam w życiu że muszę tyle czekac na tą upragnioną dzidzie i tyle przepłakać :-(
Ja tez! Moze to przez to, ze do kosciola nie chodze:confused2:

Witajcie Kobiałki :*

Aleś Cie się rozpisały...nie mam nawet jak nadrobić bo wpadłam na chwilkę.
Mój kochany właśnie przyszykował mi pyszne malibu i coś mi się wydaje że zapowiada się cudna noc...i nawet czarne holsy zakupiłam. Ale nic mu na razie nie mówię! Zobaczymy.
Ciągle się mnie tu dopytuje o czym my tak piszemy...i teraz właśnie stwierdził, że czegoś takiego żeby śmiać się do komputera to jeszcze nie widział!!! :-) :-) :-)

Wow to życzę owocnej nocki.

Ja w pracy siedzę, jeszcze mam trochę robotki a miałam jakiś film obejrzeć ale chyba nie dam rady.

Maćku a ty kiedy idziesz na badanko?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
macku ja jestem ale teraz czytam o ziolkach ale i tak jestem troche zielona w tym w poniedialek pojde do apteki zapytac o produkty na moja mieszanke :tak: albo dryndne na stronke klimuszki czy maja takiego gotowca :tak:

reklama
Do góry