reklama
asiucha-L
Fanka BB :)
Nie, z obiazeniem nigdy nie robilam. A Ty chodzisz prywatnie do gina?
Teraz mam nowego gina i wizytę i usg miałam na nfz. Ma super fajny gabinet z usg 4 d czy coś tam, wszystko dobrze wyposażone i jak zapisujesz się wcześniej to na nfz nie ma problemu. Tylko za kolposkopie płaciłam ale to jest wszędzie płatne. W sumie zlecił mi tylko prl, tsh, progsteron i nasienie M. Za 3 pierwsze nie płacę duzo, miałąm zapytać się o badania na nfz ale tak się z nim zagadałam że zapomniałam.
Jak chodziłam do invikty to majątek płaciłam za badania ale teraz stwierdziłam że u mnie w przychodni jest naprwdę tanio tylko na wyniki trzeba poczekać z 4 dni i krew pobierają tylko we wtorki i czwartki ale to nie taki problem.
no to fakt
Ja tez zastanawiam sie nad tym badaniem
Dziewczyny a wy wiecie jak to jest z tym endo???Jak ono sie zachowuje w całm cyklu???Tzn kiedy roznie kiedy spada itp??
Chodzi o endometrium?
no ja wlasnie tez chyba cos takiego słyszałam.
Moze jutro Pajka cos wiecej napiszeBo cos pisała ze przed spada .ALe dokładnie nie jestem pewna
Ale o czym wy piszecie bo nie wiem?
Wiecie co jakaś zgaszona jestem a powinnam mieć tyle powodów do radości
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale dal Ci skierowanie, czy tylko zlecil? Bo jak masz skierowanie, to nie powinnas placic...Teraz mam nowego gina i wizytę i usg miałam na nfz. Ma super fajny gabinet z usg 4 d czy coś tam, wszystko dobrze wyposażone i jak zapisujesz się wcześniej to na nfz nie ma problemu. Tylko za kolposkopie płaciłam ale to jest wszędzie płatne. W sumie zlecił mi tylko prl, tsh, progsteron i nasienie M. Za 3 pierwsze nie płacę duzo, miałąm zapytać się o badania na nfz ale tak się z nim zagadałam że zapomniałam.
suzi1
Kocham Cię synuś
Wiecie co jakaś zgaszona jestem a powinnam mieć tyle powodów do radości
Tak o endometrium.
Co sie dzieje kochana????
Dobranoc:*
Do juterka
asiucha-L
Ale dal Ci skierowanie, czy tylko zlecil? Bo jak masz skierowanie, to nie powinnas placic...
Nie zlecił, napisal na karteczce.
Tak o endometrium.
Co sie dzieje kochana????
A co z tym endometrium, ja chyba zawsze miałam ok bo nigdy gin mi o nim nie mówił. A jest jakieś badanie bo z tego co kojarzę to na usg się je bada.
Taka jestm jakaś smutnawa i nie wiem czemu jakbym co najmniej przed @ była a mnie owulka czeka (jeśli jest).
Badania prolaktyny są super, dostałam ostatnio sporo wolnego, mojej mamie powiadła się operacja, syn mojego M uwielbia mnie a o swojej matce nawet nie wspomni i nie chce do niej dzwonić, miałąm cudowne walentynki, teraz znów mam 4 dni wolnego a chodzę jak zbity pies, miejsca sobie znaleźć nie mogę. Jakieś przesilenie zimowe czy co.
Dobranoc, ja też zmykam.
To raczej bedziesz musiala zaplacic za wszystko. Mi dal skierownie...Nie zlecił, napisal na karteczce.
A co z tym endometrium, ja chyba zawsze miałam ok bo nigdy gin mi o nim nie mówił. A jest jakieś badanie bo z tego co kojarzę to na usg się je bada.
Taka jestm jakaś smutnawa i nie wiem czemu jakbym co najmniej przed @ była a mnie owulka czeka (jeśli jest).
Badania prolaktyny są super, dostałam ostatnio sporo wolnego, mojej mamie powiadła się operacja, syn mojego M uwielbia mnie a o swojej matce nawet nie wspomni i nie chce do niej dzwonić, miałąm cudowne walentynki, teraz znów mam 4 dni wolnego a chodzę jak zbity pies, miejsca sobie znaleźć nie mogę. Jakieś przesilenie zimowe czy co.
Tak endo widac na usg, a suzi dzisiaj albo wczorej miala usg.
Chyba faktycznie to przesilenie... Ja tez mam juz dosc tej zimy!!!
asiucha-L
Maćku ja już prl z obciążeniem i tsh zrobiłam, po 16 zł płaciłam i dziewczyny na forum mówiły że to tanio.
Dobra nprawdę zmykam dobranoc!
Dobranoc!Maćku ja już prl z obciążeniem i tsh zrobiłam, po 16 zł płaciłam i dziewczyny na forum mówiły że to tanio.
http://www.rund-ums-baby.de/tools/ovu/ovu.php3 - jak sie wpisze poczatkowey dzien @ i dlugosc cykli, pokaza, kiedy beda dni plodne i ewentualny termin porodu
Ja rodze miedzy 18 a 22 listopada
Ostatnia edycja:
no tak..nic...na razie
Boćka pogon jak mozesz, bo mnie zawódł znowu ;-)olkale i do ciebie doleci w koncu zobaczysz moze sobieurlop maly zrobil ;-) uszy do gory moj jak bedzie lecial i go zobaczy to go pogoni :-)
ej to jest dobry pomysl co olkale napisala... zrobmy nowy watek kto stosuje ziola i jakie i pozniej jak kto po nich zaciazyl bocian ma swoje i my bedziemy mieli swoje bo nie kazdy wchodzi na bocka z nowych osob a u nas bedzie :-)
ja juz mam pomysl moge zrobic tak czytelnie ze by bylo np :
nick:
jak dlugo sie stara:
jakie ziola:
a na koncu po ktorym cyklu z ziolami sie udalo bedziemy zapisywac czy tam edytowac :-) fajne to bedzie
ja dzisiaj sie natknelam na swistaku na mieszanke ziol i tesz mial komentarze od ludzi ze pomoglo ze super i tez sie juz napalilam z emoze i mnie pomoze :-) ahhh jak bym juz chciala....
co do wątku jestem za niech tylko kilka z nas się rozkręci ...czytaj zajdzie w pierwszym cyklu
Ewelina z testu d..pa zostawiam Cię samą na polu bitwy. Zrobiłam betę z krwi - wynik <2 z fasolki nieci :-( smutno mi [/QUOTE]
jaka książka ja to tak sobie tu tytuły zbieram i potem będę szukać w bibliotece ;-)
Zapomniany ogród - Kate Morton
Dziewczyny a wy wiecie jak to jest z tym endo???Jak ono sie zachowuje w całm cyklu???Tzn kiedy roznie kiedy spada itp??
endo rosnie po @, ok owulki ma ok 10 mm i rośnie dalej (jest wtedy dwuwarstwowe - co to znaczy tego niewiem i nie znalazłam nigdzie w necie), az do @, bezpośrednio przed @ ma ok 11-13 mm. Tak mi tłumaczył gin na ostatniej wizycie. Ja miała 10,4 mówił, ze do @ jeszcze kilka dni, bo musi być ok 11. Raczej wielkosć endo nie świadczy o ciąży, ja byłam ok 24 dc, gdybym była lub nie to coś by mi powiedział, bo pytałanm w tym kontekście
Maćku ja już prl z obciążeniem i tsh zrobiłam, po 16 zł płaciłam i dziewczyny na forum mówiły że to tanio.
Torzeczywiście w miarę tanio...
Wypiłam pierwszą porcję ziólek nr 1 dość gorzkie, ale juz czuję ich moc
zastanawiam się też nas organizacją ich picia, bo parzenie i picie to rytuał...ja nie pracuję w biurze, ale w terenie...parzyć i czekać 3 h potem podgrzeać...musze chyba termos brać...
wpadłam na chwile...też się żegnam dobranoc
reklama
Podziel się: