reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja siedze na jakiejs stronie o ziółach i szukam czy na pewno mzna je pic...szczególnie te do kapieli;-)
o matko to czytaj czytaj...
jakieś dziwadła sobie wymyśliła ś to masz:-D:-D:-D:-D:-D

myśa i co kiedy test? Jutro jednak???:rofl2:

a ty nie kracz tylko się odpręż:wściekła/y: ta ciąża nie musi być taka sama jak poprzednia;-)
Myśle o tobie kochana
wiem że o mnei mysłisz ale wiesz jak jest.....ja sie lubie maltretować negatywnie...co zrobię.....ale kochana jestes jak zawsze zresztą:tak:
a moje bejbe wymysliło sobie oglądanie w kółko jednego teledysku...no i juz znam na pamięć...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wiem że o mnei mysłisz ale wiesz jak jest.....ja sie lubie maltretować negatywnie...co zrobię.....ale kochana jestes jak zawsze zresztą:tak:
a moje bejbe wymysliło sobie oglądanie w kółko jednego teledysku...no i juz znam na pamięć...
no to przecież że kochana jestem;-)
musze ci mózgowniczke wyprać to przestaniesz tutaj jakies pesymistyczne wizje rozstaczać:wściekła/y::wściekła/y:

kochana łapie sie kazdej deski ;-) jak czytam, ze tyle kobitek zachodzi w 1-2 miesiacu picia to nabieram nadziei ;-)
no co ty mówisz, poważnie:eek:
ja o tych ziołach od was się dowiaduję a gdzie je można kupić bo ja zileona jestem w tym temacie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale jak oni to robią? Przecież nie mają plemników mojego M :eek:
Zamęcze ciebie!

Ja chce dzidziusia!

Domyślam się,że robią to z plemnikami od obcego dawcy, lub mają jakiś wzorzec.

Dlatego później powinno się robić test po stosunku PCT i wtedy wiadomo,czy te przeciwciała są też n aplemniki męża

reklama
myśa na razie myśl o fasolince puki @ się spóźnia, a nie o ziółkach...

ja tez zaczynam pić ale te na drożność jajowodów i zrosty :zawstydzona/y: tak mi pojeżdziłyście po głowie że je kupiłam i czatuje na wizytke u pani dr może cos się wcześniej zwolni - chce sprawdzic te drożność :zawstydzona/y:

Do góry