reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wklejam pierwszą z brzegu listę zaciążonych (skopiowana)

elunia800 ciąża w pierwszym cyklu picia
myszka2727 ciąża w pierwszym cyklu picia
Lete Hashimoto, niedoczynność, hiperprolaktynemia, słabe żołnierzyki,ciąża w drugim cyklu picia
natida ciąża w czwartym cyklu picia ziół razem z mężem
kaska84 PCO, ciąża w cyklu clo+ ziółka
Irysek25 macica dwurożna, Oligoasthenoteratozoospermia u mężusia, ciąż w pierwszym cyklu picia
GosiaSi starania od 2006r.pco, Hashimoto, ciąża w drugim cyklu picia
okukek ciąża w trzecim cyklu picia
taka00ja ciąża w pierwszym cyklu picia
kasiaakrk ciąża w pierwszym cyklu picia
Ineez ciąża w pierwszym cyklu picia
monika40005 ciąża w drugim miesiącu picia
gabcia32 ciąża w trzecim miesiącu picia
karaluk_27 ciąża w pierwszym cyklu picia
massumi ciąża w czwartym miesiacu

robi wrazenie?

reklama
myśa na razie myśl o fasolince puki @ się spóźnia, a nie o ziółkach...
mysle i od tego myślenia mi kory spawa:-(
miałam dzisiaj rano testować i tak przeżywałam że mój R mi mówił że gadałam przez sen wogóle się nie wyspałam i czuwałam żeby czasem nie przespać za długoa, w rezultacie zostawiłam to do jutra

mysle i od tego myślenia mi kory spawa:-(
miałam dzisiaj rano testować i tak przeżywałam że mój R mi mówił że gadałam przez sen wogóle się nie wyspałam i czuwałam żeby czasem nie przespać za długoa, w rezultacie zostawiłam to do jutra

coś w tym jest ja przed testowaniem wtorkowym spałam tylko 2 godziny :-( masakra

ja tez zaczynam pić ale te na drożność jajowodów i zrosty :zawstydzona/y: tak mi pojeżdziłyście po głowie że je kupiłam i czatuje na wizytke u pani dr może cos się wcześniej zwolni - chce sprawdzic te drożność :zawstydzona/y:
super Tośka...cieszę się, z,e się zebrałaś :-) ja też działam...tylko iech ta małpa przyjdzie, bo tak mnie wnerwiła, ze ...:wściekła/y: jestem zapisana do 2 ginów (różnych) i telefoon do znajomego koleżanki na NFZ też się umówię no i do poradni endokryno-ginekologicznej...to się an zywa desperacja!!!

reklama
Do góry