reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Siedzę w pracy i kurcze nie mam możliwości być na bierząco tyle produkujecie a jak mam chwilę wolego to cisza.

witam si i ja:-)
Juz jesem po wizycie.Pani doktor bardzo fajna:tak:
ale najwazniejsze ze nie ma torbili zadnej:-D:-D:-D:-D:tak::tak::-):-)Tak sie ciesze!
W kolejnym cyklu mam zrobic prolaktyne i progesteron.
A we wtorek mam zrobic betke!

A co tam kochane u was????

Super że trafiłaś na fajną ginkę. Robisz te same badanka co ja, mi jeszcze progesteron został. Czekam na wyniki betki oby była duża! :-D

witam dziewczyny i zaglądam co tam u Was! Są dobre wieści?? suzi będziesz robić betę????:szok: ooo jest szansa????
wow jakei tu porady!!!!!!!!!!

Witaj mamuśka!

Prawdopodobnie będzie Bartlomiej :-) a na drugie Jan, ale jeszcze na 100% nie jestesmy pewni na razie przyszła paczuszka z ciuszkami :laugh2: oj takie słodziurtkie to:sorry:

Wow Pajczka ja super że Bartek, ja jak kiedyś zaciąże to będzie podobnie tyle że Bartosz!

My jeżeli kiedyś będziemy mieli dzieci, to córka będzie miała na imię Malika albo Nayla, a synek Samir albo Karim

Ciekawe imiona, ja mojego M nigdy nie namówię na nic egzotycznego bo mój to tradycjonalista.

no własnie wszystko ok u mnie i u mojego M tylko ta prol. ale podwyższona niewiele więc za tydzień ide ją zbadać. i włsąnie ci mówię jak nic nie chcą juz robić czy badać to jest jeszcze gorzej, bo jak coś znajdą to sie na tym koncentrujesz i bach jest , a tach zastanawiasz sie i tylko dołujesz.

Lopop a może nie miałaś jeszcze jakis badanek, a przeciwciała?
W sumie ja jak myslałam o złej prolaktynie to wiedziałam że jest problem i tak na spokojnie wszystko przyjmowałam a teraz jak prolaktyna ok to świruję a może jednak. Więc skupie się na torbieli i dopuki się jej nie pozbęde to myślę że nie zajdę w ciąże.

ja lubie ta
Mariah Carey & Whitney Houston - When You Believe

Uwielbiam ta piosenkę! :-)

Ja dziś odebrałam wynik i nie mam przeciwciał...to nie jset kosztowne badanie ok 65 zł

Fajnie,że nie masz przeciwciał. We krwi też sprawdzałaś?

Ja czym się różni to badanie, jak to we krwi?

Asiucha witaj:-) a my z tymi imionami dzisiaj wymyślałyśmy, ale nanusia ma męża z Libii (chyba) i dlatego takie oryginalne imiona:tak::tak:

Podobno jak się ma przeciwciała we krwi, to niestety ale juz się poodbno nic nie da zrobić, jak są w śluzie to jakies tam szanse są. Nie znam się na tym, tylko tyle wyczytałam

witam się:-)
Olkale co to za ziółka:eek: beta nie wyszła..przykro mi:zawstydzona/y:

to mieszanka na niepłodność Ojca Klimuszki nr 1 (pomysł zaciagnęlam z Boćka) czytam te ulotki i wiekszość z nich wskazanie to działanie odprężające , a pozostałe należy stosować zewnętrznie :szok: stany zapalne, urazy lub do kąpieli :szok:

no nie wiem? ale co mi tam spróbuje moze wiara mi pomoze;-)

to mieszanka na niepłodność Ojca Klimuszki nr 1 (pomysł zaciagnęlam z Boćka) czytam te ulotki i wiekszość z nich wskazanie to działanie odprężające , a pozostałe należy stosować zewnętrznie :szok: stany zapalne, urazy lub do kąpieli :szok:

no nie wiem? ale co mi tam spróbuje moze wiara mi pomoze;-)
:szok::szok:oo jakieś psychotropy?? ;-) no próbuj, jak tylko nie zaszkodzą to mogą i pomóc:tak::tak:

reklama
Do góry