reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:szok::szok:oo jakieś psychotropy?? ;-) no próbuj, jak tylko nie zaszkodzą to mogą i pomóc:tak::tak:
no psychotropy ;-):-)
koszyczek chmielu
ziele przewrotnika
ziele krwawnika
liść ruty
ziele nostzryka zółtego
kwiat lawendy
kłącze tataraku
kwiat nagietka
owoc róży

mam nadzieje, ze popłynę w fasolinę i to już w pierwszym cyklu upijania się:-D

reklama
Witam:)
Kerna co u Ciebie?
cześć hej haj hello:-D:-D a rosnę:-D:-D:-D

no psychotropy ;-):-)
koszyczek chmielu
ziele przewrotnika
ziele krwawnika
liść ruty
ziele nostzryka zółtego
kwiat lawendy
kłącze tataraku
kwiat nagietka
owoc róży

mam nadzieje, ze popłynę w fasolinę i to już w pierwszym cyklu upijania się:-D
:szok::szok::szok: łoooo matkoooooo ale wybuchowa mieszanina!! no ale jak z tego ma wyjść fasolina to musi być skomplikowany środek:-D:-D;-)

a to co??? gdzie polazły te baby:eek::eek::eek:;-)
oo jesteś! no jest dobrze. na początku miałam palmienia a teraz jest ok i już nawet mdłości odpuściły i czuje sie coraz lapiej! byłam na usg i termin na 17 września...no ale zagrożenie cukrzyca i już myśli o założeniu szwa w razie czego...mało optymistyczny początek ciazy...

widze dziewczyny że u większości szaleje @ a moja o mnie chyba zapmniała, dzisiaj jest 32dc a jej nie ma i nie zapowiada się tak mi się wydaję. Objawów ciązowych też nie ma ale jutro się okaże czy fasolka jest

reklama
a to co??? gdzie polazły te baby:eek::eek::eek:;-)
oo jesteś! no jest dobrze. na początku miałam palmienia a teraz jest ok i już nawet mdłości odpuściły i czuje sie coraz lapiej! byłam na usg i termin na 17 września...no ale zagrożenie cukrzyca i już myśli o założeniu szwa w razie czego...mało optymistyczny początek ciazy...
a ty nie kracz tylko się odpręż:wściekła/y: ta ciąża nie musi być taka sama jak poprzednia;-)
Myśle o tobie kochana

Do góry