kerna naprawdę troche się już poddaje i tak pomalutku nie wierze że sie uda- może za 3 lata jakimś fuksem przez pomyłkęee co ty mi tu za bzdury!!!!!!!!!!!!!!
reklama
ewelina09065
czas oczekiwania...
mnie tez kul jajnik lewy:-)a teraz nic tylko czasami jakby mi sie cos tak ukladalo hehehheale tylko piersi mnie meczaa ciesze sie ze urosly bo mam noramlnie rozmiarB a teraz moze wieksze bedaja tez jak wariatka po sklepach chodze u mnie przeceny na malenstwa 80%
ale wole wiedziec jaka plec hehe
lewy jajnik mnie naiwania caly czas kujeeeeeeeeee
i teraz jakis strasznie jasniutki suchutki sluz jakby jasno kremowy taki dziwny
pogubilam sie mozna miec sluz przed okresem chyba nie zwariowalam
nie chce sobie nadzieji robic po tym szpitalu kto wie co to pechezyki czy cysty
Mysza84
Fanka BB :)
Pajkaa a to wyszło na zwykłym usg czy tym 4d ?
30% okaże się później 100%!
svensonka widzę że u CIebie też jajniki przypominają o sobie. Ja mam dokładnie to samo tylko u mnie prawy się oddzywa. Nie wiem co to może znaczyć, bo już powinno być po owulce...o ile byłą wogóle.
30% okaże się później 100%!
svensonka widzę że u CIebie też jajniki przypominają o sobie. Ja mam dokładnie to samo tylko u mnie prawy się oddzywa. Nie wiem co to może znaczyć, bo już powinno być po owulce...o ile byłą wogóle.
Ma męża z libiimasz rodzine w afryce czy iraku bo tam sa te imiona popularne
ewelina09065
czas oczekiwania...
kochaniutka ja wiem ze latwo jest pocieszac ale ja wierze ze bedziesz mamanaprawde trzymam kciukikerna naprawdę troche się już poddaje i tak pomalutku nie wierze że sie uda- może za 3 lata jakimś fuksem przez pomyłkę
kerna
http://www.lauraziobro.pl
oj boziu.............no a próbowałaś innych sposobów?...np inseminacje??kerna naprawdę troche się już poddaje i tak pomalutku nie wierze że sie uda- może za 3 lata jakimś fuksem przez pomyłkę
wiesz wszyscy mi to mówią,ale jakoś tego drugiego skarba sie doczekać nie możemykochaniutka ja wiem ze latwo jest pocieszac ale ja wierze ze bedziesz mamanaprawde trzymam kciuki
Svensonka
Fanka BB :)
no nie wiem 9dnia cyklu wyszedl tescior owulacyjny pozytywny czyli mialam 36godzin na owilke i wlasnie 9 sie bzykalismy a 10 odpuscilam chce core niech doplynie hehehmm, więc może na 99% może fasolka czasem nie pasuje termin owu a tu bach i się udaje
reklama
Ma męża z libii
Dokładnie.
Podziel się: