reklama
Svensonka
Fanka BB :)
25 lub 26 jak wytrzymam bo co zegne kolana do gory jak siadam to mnie wszystko kuje na dole hehebardzo mi sie podoba Roxannaajjjj az jestem ciekawa co to bedzie u ciebiei kiedy robisz testa hehehhehe
ewelina09065
czas oczekiwania...
a tak szybko stwierdzili plec?bo mi lekarka zawsze mowila ze w 21 tyg widacchyba ze mials 4d robionePrawdopodobnie będzie Bartlomiej :-) a na drugie Jan, ale jeszcze na 100% nie jestesmy pewni na razie przyszła paczuszka z ciuszkami oj takie słodziurtkie to
Svensonka
martyna, roma ,ksymena,rita, zyta tez mam kolezankiaja mam koleżanka Florentynę Florka
gniazdko sie wije?25 lub 26 jak wytrzymam bo co zegne kolana do gory jak siadam to mnie wszystko kuje na dole hehe
R
RiSiA
Gość
Piszecie jak szalone!!!!!
Rozmawiałam teraz chwilę przez telefon a tu chyba z 10 stron przybyło.
ewelina ja już się tego Twojego testu doczekać nie mogę.
pajkaa gratuluję! szybko udało się ustalić płeć dzidzi.
Myszka na razie to tan na 30% lekarka mowiła, ze cos tam wisi miedzy nogami ale wiesz czasami siusiorek potem okazuje sie czym innym
ja kupuje ciuszki w neutralnym kolorze zielony, brzoskwiniowy, zółty
kerna
http://www.lauraziobro.pl
tyle dobrego bejbe sie obudził
Gdziesz czytałam że w życiu płodowym u chłopców szybciej widać w tak normalnie to dziewczynki szybciej dojrzewają i jest na odwrót, także może być synuś PaajkaMyszka na razie to tan na 30% lekarka mowiła, ze cos tam wisi miedzy nogami ale wiesz czasami siusiorek potem okazuje sie czym innym
Svensonka
nio moze sama nie wiem co myslec na ten temat ale nigdy powtarzam nigdy nie jadlam sniadan bo mnie mdli ranon tylko jak bylam w ciazy z oskarkiem to musialam a teraz juz o 9 glodna jak wilkkkkkkkkkkkkkkkkgniazdko sie wije?
reklama
ewelina09065
czas oczekiwania...
ale fajnie ja juz bym chciala kupowac ciuszki i wogoleMyszka na razie to tan na 30% lekarka mowiła, ze cos tam wisi miedzy nogami ale wiesz czasami siusiorek potem okazuje sie czym innym
Podziel się: