reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
nio moze sama nie wiem co myslec na ten temat ale nigdy powtarzam nigdy nie jadlam sniadan bo mnie mdli ranon tylko jak bylam w ciazy z oskarkiem to musialam a teraz juz o 9 glodna jak wilkkkkkkkkkkkkkkkk
hmm, więc może na 99% może fasolka czasem nie pasuje termin owu a tu bach i się udaje:laugh2:

Gdziesz czytałam że w życiu płodowym u chłopców szybciej widać w tak normalnie to dziewczynki szybciej dojrzewają i jest na odwrót, także może być synuś Paajka

narządy płciowe wykształcają sie w tym samym czasie, ale dopiero okolo 18-19-20 tc mozna powiedziec na 99% co to bedzie a i tak czasami są pomyłki:-D ja bede sie cieszyc i z córki i z syna takze mi to obojetne na razie jest syn zobaczymy 9 kwietnia czy si potwierdzi:)

ale fajnie ja juz bym chciala kupowac ciuszki i wogole:happy:

bedziesz bedziesz ja sie bałam przez jakis czas kupowac a teraz zamówilam na allegro naprawde fajne :-D

ale fajnie ja juz bym chciala kupowac ciuszki i wogole:happy:
ja tez jak wariatka po sklepach chodze u mnie przeceny na malenstwa 80%
ale wole wiedziec jaka plec hehe
lewy jajnik mnie naiwania caly czas kujeeeeeeeeee
i teraz jakis strasznie jasniutki suchutki sluz jakby jasno kremowy taki dziwny
pogubilam sie mozna miec sluz przed okresem chyba nie zwariowalam
nie chce sobie nadzieji robic po tym szpitalu kto wie co to pechezyki czy cysty

reklama
Do góry