Svensonka
Fanka BB :)
cos wczoraj pisala ze dzis zrobi a dzis rano pisze ze jutro boze jaka babeczka zyc nam nie daje he he zartujeNo właśnie nic się nie odezwała. :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cos wczoraj pisala ze dzis zrobi a dzis rano pisze ze jutro boze jaka babeczka zyc nam nie daje he he zartujeNo właśnie nic się nie odezwała. :-(
Ale jeszcze się zachce!!!właśnie najgorsze jest to że jak dopada wirus to już się nic nie chcę :-(
zafasolkowana immienniczka?Zażyłam garść leków, wypiłam Theraflu i mam nadzieje ze do wieczora przejdzie bo zapowiada sie starankowy wieczor i jutro tez;-) nie odkładam wiec, noz sie uda...
Suzi - to super ze ginka fajna! a po co Ci prl i prolaktyna jak zrobisz betke i wyjdzie wysoka i fasolinka?
zapytalas sie moze o to moje???
Mysza - test robie wieczorem, testy mam z allegro, 2 dni wychodzily negatywne, a wczoraj 2 piekne krechy, w szoku bylam!!! wiec wczoraj sobie odpusciklismy ale dzis mezusia pozarażam, chocby nie wiem co zrobie jeszcze dzis dla porownania
Ale u eweliny tyle objawów i już jeden test z dwoma krechami, że na pewno będzie dzisiaj tylko potwierdzenie tego co już wiemy :-):-):-)cos wczoraj pisala ze dzis zrobi a dzis rano pisze ze jutro boze jaka babeczka zyc nam nie daje he he zartuje
jeju znow ze mnie maly smoczek zjadlam 2 kanapki jajecznice z pomidorami i popijam kawa masakra i dalej waze 55kg!!!!!zafasolkowana immienniczka?
acha super to armia do dzielaaaaaaaaaaaaaanie Martuś! dopiero owulacyjny robie, wczoraj wyszly piekne krechy (szkoda ze to nie ciazowy) wiec dzis dzialam, mimo choroby
my to wiemy ale ona dalje nie dowierza he heAle u eweliny tyle objawów i już jeden test z dwoma krechami, że na pewno będzie dzisiaj tylko potwierdzenie tego co już wiemy :-):-):-)
mąż tez troche zaziebiony ale mam nadzieje ze zolnierze zdrowi i gotowi do bojuacha super to armia do dzielaaaaaaaaaaaaaa