reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Zażyłam garść leków, wypiłam Theraflu i mam nadzieje ze do wieczora przejdzie bo zapowiada sie starankowy wieczor i jutro tez;-) nie odkładam wiec, noz sie uda...

Suzi - to super ze ginka fajna! a po co Ci prl i prolaktyna jak zrobisz betke i wyjdzie wysoka i fasolinka?
zapytalas sie moze o to moje???

Mysza - test robie wieczorem, testy mam z allegro, 2 dni wychodzily negatywne, a wczoraj 2 piekne krechy, w szoku bylam!!! wiec wczoraj sobie odpusciklismy ale dzis mezusia pozarażam, chocby nie wiem co:-D zrobie jeszcze dzis dla porownania
zafasolkowana immienniczka?

zafasolkowana immienniczka?
jeju znow ze mnie maly smoczek zjadlam 2 kanapki jajecznice z pomidorami i popijam kawa masakra i dalej waze 55kg!!!!!
ciagle mi sie spac chce zeswiruje

nie Martuś! dopiero owulacyjny robie, wczoraj wyszly piekne krechy (szkoda ze to nie ciazowy) wiec dzis dzialam, mimo choroby
acha super to armia do dzielaaaaaaaaaaaaaa

Ale u eweliny tyle objawów i już jeden test z dwoma krechami, że na pewno będzie dzisiaj tylko potwierdzenie tego co już wiemy :-):-):-)
my to wiemy ale ona dalje nie dowierza he he
ja to bym skakala z radosci choc do 3 miesiaca jak ja bede nie powiem rodzince bo wszystko sie moze zdarzyc.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mysza on w ogole wygodnici jest :-D jak byl z nami juz dwa razy na dworze to zawsze w kurtce siedzial a teraz poszedl spac na gigantycznego mojego urodzinowego misia -przywlaszczyl sobie go :-)

wy mi sie ttaj dziewuchy nie wymigiwac przeziebieniem tylko tak jak mysza pisala w lozku czekaja inne zadania :tak::-)

a ja sie naczytalam przed chwika o tych ziolach na swistaku na forach roznych i jestem w :szok: ile dziewczyn pisze ze im sie udalo po 1,2 cyklach to masakra jakas!!!! ja juz sobie wszytsko wymieszalam wtszly mi dwa wielkie sloiki i 2 torebki mniejsze .... tylko sie zastanawiam czy pic caly cykl czy do owulki :eek: bo niby gdzieniegdzie czytaam ze do owulki a gdzieniegdzie ze caly cykl.... zglupialam juz:rofl2:

Martuska wie wiedziałam ze jestes.
Tak pytałam czy przy clo moze nie byc owulki i powiedziała ze jak najbardziej,ze nie kazda kobieta reaguje tak samo!I dlatego tzeba robic monitoring lub chociaz 1/2 usg zeby sprawdzic jak reagujesz:tak:
I powiedziała ze kazdy cykl moze byc inny!!!!

reklama
Do góry