reklama
kiciaq87
Fed up.....
ja tez płaciłam 70, ale babka była w porządku i następnym razem tez tam pójde, kiedys miałam takiego lekarza który tylko kase wyciągał ile ja u niego wydałam, niby miałam nadzerke i leczyłam sie u niego a jak potem poszłam do innego to mi powiedział ze wcale nie było nadżerki .. masakra..
No co Ty no to juz prawdziwa menda tak na zywca oszukiwac
kiciaq87
Fed up.....
Nie daj sie.Ja tez wypije potem coldrex,mam pastylki na gardlo i postaram sie nie isc po 12 spac...w innym wypadku wcale bym sie nie zmartwila lekka choroba i polezalabym z tydzien w domu ale nie teraz...Duzy wplyw na to jak sie czujemy ma tez nasza psychika wiec nie nalezy dopuszczac do siebie mysli ze jest sie chorym.ja nie wiem czemu ale przewaznie jak mam miec wakacje to cos mnie lapie...
mam nadzieje ze nic powaznego sie z tego nie wykludzi wlasnie teraz, bo jak tak to kolejny miesiac w plecy bo pewnie mi sie owu i wszystko poprzestawia, takze pakuje sie za chwile do wyrka i oby mi sie poprawilo
ja mierzę mniej więcej o tej samej porze, ale nie zawsze udaje się dokładnie, mam pólgodzinne przesunięcia a na wykresach tego nie widać, są bardzo czytelne. Jeśli byłaby godzinna różnica to wtedy trzeba zaznaczyć jako zakłóconą tempkę, ale ja jak mierzę 20 minut wcześniej lub później to normalnie zapisuję i od 2,5 roku jest spoko :-)ale jeśli np zaśpię albo obudzę się wcześniej o jakieś 20 minut?
Nabu bardzo mi przykro :-( ale nie wolno Ci tracić nadziei! Może jeszcze nie trafiłaś na odpowiedniego lekarza, który dobrze by Cię poprowadził?? trzymaj się, jesteś naprawdę dzielną kobietą...
mam nadzieje ze nic powaznego sie z tego nie wykludzi wlasnie teraz, bo jak tak to kolejny miesiac w plecy bo pewnie mi sie owu i wszystko poprzestawia, takze pakuje sie za chwile do wyrka i oby mi sie poprawilo
do wyrka i wygrzać mi sie tam dobrze
kiciaq87
Fed up.....
w ogóle to u mnie wygląda to jednak na owulacje:-) plamienia były ale sie skończyły i dziś delikatnie wreszcie temperatrka wzrosła o 0,3 stopnia ale i tak jest jeszcze niska...
No to probujcie, probujcie, nawet jesli sie okaze ze to jeszcze nie owu nie bedziesz sie zastanawiac czy czasem nie przegapilas ;-)
No to probujcie, probujcie, nawet jesli sie okaze ze to jeszcze nie owu nie bedziesz sie zastanawiac czy czasem nie przegapilas ;-)
w takim jak mój przypadek to trzeba cały cykl żeby coś wyszło :-)
&Ewcia
Fanka BB :)
Cóż za poświęceniew takim jak mój przypadek to trzeba cały cykl żeby coś wyszło :-)
reklama
Cóż za poświęcenie
no w końcu to staranka są trzeba korzystać ;-)
Podziel się: