reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ide lulku ciagle mi cos w brzuchu jezdzi he he gdzie ja sie stoluje ha ha maly smok wawelski
głodomorek:tak::-D

kobitki a kiedy widac pecherzyk ciążowy na usg tzn ile po zaplodnieniu? bo ja ide do lekarza 2 marca i moze juz bedzie cos widac jak bym byla w ciazy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Powiedział tylko że to może byc spowodowane tym że prawdopodobnie pęcherzyk owulacyjny mi nie pęka i przepisał dusphastun(nie wiem czy tak się to piszę) żebym przyjmowala między16 a 25 dniem cyklu po 2 razy dziennie
Mi tez nie peka - najprawdopodobniej przez wysoka prolaktyne:tak:
no dziwna sprawa, no ale jak miałaś owu 10 to nie powinno ich być 13 lutego raczej...moza ta spiralka to pomieszała?
To ze jest wiecej pęcherzyków dojrzewajacych to norma...z tego rozwija się zazwyczaj 1 dominujacy, no i pęka w czasie szczytu owulacji.
Chyba nie pozostaje Tobie nic innego jak poczekać do terminu @
No ale to jest normalne - dzwoniliby z taka info?

wiecie już kiedyś pytałam się maćku, ale i tak się zapytam. Czy teraz przed badanie prolaktyny nie brać bromka? Może wiecie?
Ja nie robilam przerwy w braniu. Bo przynajmniej wiem, ze 2 tabletki bardzo dzialaly i mocno spadla. Teraz biore pol i zobaczymy jak bedzie...

Obyśmy za chwilę szły tak z tc... :cool2: ;-)
Bedziemy szly!!!;-) Ja juz zaczelam staranka!

przylazła @ i jest tak mega boląca że szok :-(
MNie tez strasznie bolalo w tym cyklu...:wściekła/y:
Boże... Jakbym w tym cyklu zaciążyła,to termin porodu wypadałby prawdopodobnie w dzień moich urodzin! :szok: :-) :-p
Oj to musi sie udac!:tak:

Chyba zaczne sie uczyc robic na szydelku...:sorry:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny co tam u Was są nowe zafasolkowane ??U mnie pełną parą @ i takie bóle brzucha że szok :-(
Ja ostatnio w książkach siedze i mało czasu zostaje na forum :zawstydzona/y:

Tosia zacheciłaś mnie i chyba kupię sobie ta książkę "Honor albo smierć" bo ciekawa recenzja.

kobitki a kiedy widac pecherzyk ciążowy na usg tzn ile po zaplodnieniu? bo ja ide do lekarza 2 marca i moze juz bedzie cos widac jak bym byla w ciazy

Wydaje mi się że jakoś 5 tydzień powienien być widoczny na usg.

Ja już bym chciała dzidziusia, żyłam ostatnio w przekonaniu że dzidzi nie bedzie bo były złe wyniki a teraz prolaktyna idealna i znów myślę o tym że może w tym cyklu...
Tak się zastanawiam czy owu mam :confused:

no u mnie jak pojde to powinien byc 7 tydz liczac od ostatniej @ a maialm 11 stycznia.ale wiem ze do zaplodnienia moglo dojsc 2 tyg temu.wiec nie wiem jak to bedzie liczone i czy juz bedzie widac...

reklama
Do góry