reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-) co tam ciekawego czytasz?? :-)

:tak: ta pierwsza ciekawie się zapowiada, druga - no nie wiem (trzeba by spróbować), a trzecia - nie dla mnie (nie lubie romansów historycznych) :-)

A na kiedy masz termin @?

:-) na suwaczku mam, że za 3 dni :-)

reklama
ha ha ale smieszne ta co zafasolkowana cwaniakuje babo my to tu chyba umrzemy na tym forum ciagle gadamy o tym samym he he a ty lepiej nam powiedz kiedy tak naprawde siadlo to pomyslimy jak przed owolka wiecej niz 7 do 4 dni to dziewczynka bedzie a jak 2 dni do owolki czy w dniu to chlopokkkkk
heheh nie wiem dokladnie kiedy byla owulka ale wiem ze zac\al mi sie pojawiac taki sluz przezroczysty od 1 lutego(poniedzialek)i tak chyba do srody..a potem taki gesty to juz ostatni w piatek. a przytulanka byly w sobote 30 i niedziele 31 stycznia potem dopiero we wtorek 2 lutego i w piatek 5:-Diec nie wiem co sie trafilo o ile wogole sie trafilo;-) a ty na co obstawiasz hehehe?

heheh nie wiem dokladnie kiedy byla owulka ale wiem ze zac\al mi sie pojawiac taki sluz przezroczysty od 1 lutego(poniedzialek)i tak chyba do srody..a potem taki gesty to juz ostatni w piatek. a przytulanka byly w sobote 30 i niedziele 31 stycznia potem dopiero we wtorek 2 lutego i w piatek 5:-Diec nie wiem co sie trafilo o ile wogole sie trafilo;-) a ty na co obstawiasz hehehe?
dobra kombinatorka z ciebie ja mysle ze chlopak he he czesto i duzo armi to szybciej plyna do celu he

reklama
Do góry