reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ale mnie mecza cycolki...masakra..tak bola:((chyba jutro zrobie ten test hehehhe bo nie wytrzymamm do soboty

:tak:to trzymam kciukaski i czekam na dobre wieści ;-)

Hej dziewczyny co tam u Was są nowe zafasolkowane ??U mnie pełną parą @ i takie bóle brzucha że szok :-(
Ja ostatnio w książkach siedze i mało czasu zostaje na forum :zawstydzona/y:

;-) co tam ciekawego czytasz?? :-)

Witam, wiem że jestem tu początkująca ale poza tym proszę pomóżcie mi zając wysokie miejsce w konkursie i wygrać! Każdy Wasz głos się liczy wystarczy wejść na podany link i ocenić dodaną przez : martel97 pracę raz dziennie o tej samej porze. A to praca mojego synka który chce wygrać jakąś nagrodę nigdy nic nie wygrał i bardzo tego chce a to link do tej pracy :
Jupik Shake Mikser
Z góry Dzięki ;)

klikłam :tak: ja to zapominalska jestem, ale jakbyś tak raz dziennie napisała na forum to jak będę czytać to będę klikać :tak:;-):-)

Boże... Jakbym w tym cyklu zaciążyła,to termin porodu wypadałby prawdopodobnie w dzień moich urodzin! :szok: :-) :-p

:-) oj, to musi się udać :tak: walcz!! :tak:

ja to bym najchętniej teraz robiła gdyby to było możliwe ale poczekam i chyba dzień przed @ lub w jej dzień.ale jestem niecierpliwa!!!

to za ile dni powinna być @??

reklama
Do góry