izus180584
Fanka BB :)
to kiedy myslisz tesciora zrobic?
ja to bym najchętniej teraz robiła gdyby to było możliwe ale poczekam i chyba dzień przed @ lub w jej dzień.ale jestem niecierpliwa!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to kiedy myslisz tesciora zrobic?
ty to tak jak ja juz bym do kobelka leciala ale poczekam do 25ja to bym najchętniej teraz robiła gdyby to było możliwe ale poczekam i chyba dzień przed @ lub w jej dzień.ale jestem niecierpliwa!!!
ty to tak jak ja juz bym do kobelka leciala ale poczekam do 25
hej TOSKA u mnie tez @ pelna para od rana a nospa niepomaga na te bole
ale mnie mecza cycolki...masakra..tak bola(chyba jutro zrobie ten test hehehhe bo nie wytrzymamm do soboty
Hej dziewczyny co tam u Was są nowe zafasolkowane ??U mnie pełną parą @ i takie bóle brzucha że szok :-(
Ja ostatnio w książkach siedze i mało czasu zostaje na forum
Witam, wiem że jestem tu początkująca ale poza tym proszę pomóżcie mi zając wysokie miejsce w konkursie i wygrać! Każdy Wasz głos się liczy wystarczy wejść na podany link i ocenić dodaną przez : martel97 pracę raz dziennie o tej samej porze. A to praca mojego synka który chce wygrać jakąś nagrodę nigdy nic nie wygrał i bardzo tego chce a to link do tej pracy :
Jupik Shake Mikser
Z góry Dzięki
Boże... Jakbym w tym cyklu zaciążyła,to termin porodu wypadałby prawdopodobnie w dzień moich urodzin! :-)
ja to bym najchętniej teraz robiła gdyby to było możliwe ale poczekam i chyba dzień przed @ lub w jej dzień.ale jestem niecierpliwa!!!
a ja siedze jeszcze na skarbmamy.pl widze ze ta stronka dopiero raczkoje i potrzeba tam kobietek zeby sie rozkrecilo ale jestem tam bo wykresy sa za darmo ale na 28dni.pl sa ladniejsze i fajniej jest ale co tam hihihidziewuszki spac poszlyscie? ja czytam forum na edziecko
no ja tez 2 bo w styczniu wyciaglam spiralke i tez jestem zla ze tak pozno he he ok to date ustalamy na 25?????no to razem w tej niepewności.a ty który cykl się starasz bo ja 2 ,na poczatku stycznia odstawiłam plastry i jestem zła ze tak pózno odstawiłam