reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Nie znam, zresztą w Łosicach to ja nie wiem czy jakiś lekarz jest dobry, może spróbuj w drugą stronę? Siemiatycze? Międzyrzec?
Zobacze jeszcze jak to będzie po wizycie. Ale w sumie jest jeszcze jeden lekarz w Siedlcach który podobno też jest dobry to może jeszcze do niego umówie się na wizytę i zobacze czy mi powie coś nowego

reklama
Zobacze jeszcze jak to będzie po wizycie. Ale w sumie jest jeszcze jeden lekarz w Siedlcach który podobno też jest dobry to może jeszcze do niego umówie się na wizytę i zobacze czy mi powie coś nowego
a ten obecny powiedział coś konkretnego czemu nie zachodzisz?

olkale
znowu was troszkę podczytuje i muszę przyznać,że taniocha u Ciebie za hormony ! Ja robiłam dzisiaj 5 tarczycowych i zapłaciłam (prywatnie oczywiście) ponad 200zł ! szok !

Martilla wszystko chyba zależy od miasta i miejsca gdzie robisz hormonki. Kiedyś robiłam w invikcie w klinice to za 5 tarczycowych zapłaciłam koło 170 zł, nawet za strzykawkę liczyli. Jechałam na czczo 70 km głodna i wkurzona. Teraz robie wszystkie badania u siebie w przychodni, 10 minut od domu, dosć tanio, jedyny minus to że trzeba na wyniki zaczekać jakieś 4 - 5 dni bo oni przewożą tą krew do laboratorium.

a moze nie miałaś owulki tylko po 14?
sluchaj 9 zrobilam test owulacyjny wyszedl pozytywny a pokazuje na 36godzin przed owulacja wiec dostalam 10 lutego na to wychodzi a do szpitala pojechalam 13 lutego o 2 i zrobili przeswietlenie nerek powiedzieli ze wszystko ok pojechalam do domu a dzis do mnie dzwonil lekarz i powiedzial ze w jesnym jajniku jest kilka cyst lub pechezykow nie wiedza bo to ogolny lekarz a nie ginekolog wiec jak mnie znow bedzie pieklo i bolalo mam jechac na ostry dyzur na ginekologie. Powiedzial ze pechezyki przy okresie same powinny wyjsc.
A ja mysle ze to moze od tej owulacji 10 tyle ich bylo bo w sumie od 6 lat ze spirala ktora je tam trzymala powinno byc ich wiecej
Juz sama nie wiem co myslec a jak to male cysty to pewnie nie bede mogla w ciaze zajsc czy co???

witam nowe kobietki dopiero was doczytalam ale jestem zmeczona dzis ta @ ale jeszcze dr hauswiec spac jeszcze nieide i z wami tez posiedze:tak:

Olkale jak możesz to był to adres www.bocian pl- nie mogę zajrzeć w tył i poszukać bo mi remont blokuje dostęp do serwera tak mi pisze(oprócz tego słowa remont:-) oczywiście, albo to mój M z wiertarką:-D:-D:-D:-D:-D się wyżywa na dziurkach;-);-);-))

a ten obecny powiedział coś konkretnego czemu nie zachodzisz?
Powiedział tylko że to może byc spowodowane tym że prawdopodobnie pęcherzyk owulacyjny mi nie pęka i przepisał dusphastun(nie wiem czy tak się to piszę) żebym przyjmowala między16 a 25 dniem cyklu po 2 razy dziennie

sluchaj 9 zrobilam test owulacyjny wyszedl pozytywny a pokazuje na 36godzin przed owulacja wiec dostalam 10 lutego na to wychodzi a do szpitala pojechalam 13 lutego o 2 i zrobili przeswietlenie nerek powiedzieli ze wszystko ok pojechalam do domu a dzis do mnie dzwonil lekarz i powiedzial ze w jesnym jajniku jest kilka cyst lub pechezykow nie wiedza bo to ogolny lekarz a nie ginekolog wiec jak mnie znow bedzie pieklo i bolalo mam jechac na ostry dyzur na ginekologie. Powiedzial ze pechezyki przy okresie same powinny wyjsc.
A ja mysle ze to moze od tej owulacji 10 tyle ich bylo bo w sumie od 6 lat ze spirala ktora je tam trzymala powinno byc ich wiecej
Juz sama nie wiem co myslec a jak to male cysty to pewnie nie bede mogla w ciaze zajsc czy co???
A może miałaś parę pięknych pęcherzyków?

Ty idź do ginekologa na usg a nie czekaj aż ciebie będzie bolało. Jak masz coś w jednym jajniku to masz przecież jeszcze drugi.
może organizm tak reaguje u ciebie na zmiany hormonalne.

reklama

no dziwna sprawa, no ale jak miałaś owu 10 to nie powinno ich być 13 lutego raczej...moza ta spiralka to pomieszała?
To ze jest wiecej pęcherzyków dojrzewajacych to norma...z tego rozwija się zazwyczaj 1 dominujacy, no i pęka w czasie szczytu owulacji.
Chyba nie pozostaje Tobie nic innego jak poczekać do terminu @

Do góry