ale mnie wyzwałas;-)Ty zbereźnico to na córcię
reklama
olkale
znowu was troszkę podczytuje i muszę przyznać,że taniocha u Ciebie za hormony ! Ja robiłam dzisiaj 5 tarczycowych i zapłaciłam (prywatnie oczywiście) ponad 200zł ! szok !
andzia25
może spróbuj poszukać gina w Siedlcach, bo tak do wawy jeździć tyle km to też męczące
znowu was troszkę podczytuje i muszę przyznać,że taniocha u Ciebie za hormony ! Ja robiłam dzisiaj 5 tarczycowych i zapłaciłam (prywatnie oczywiście) ponad 200zł ! szok !
andzia25
może spróbuj poszukać gina w Siedlcach, bo tak do wawy jeździć tyle km to też męczące
asiucha płaciła po 16 zł...olkale
Svensonka
Fanka BB :)
no wlasnie nie wiem co to bylo nie moglam oddychac gleboko bo strasznie mnie kulo wyprostowac sie tez nie moglam na czworaka szlam po ubrania kazdy ruch to jak noz w jajnikiU Tośki porażka:-(
Svensonka a moze nie pekł Twoj pecherzyk?
Nie znam, zresztą w Łosicach to ja nie wiem czy jakiś lekarz jest dobry, może spróbuj w drugą stronę? Siemiatycze? Międzyrzec?Właśnie leczę się u lekarza w Siedlcach bo tutaj u mnie to nie mają pojęcia o tym jak zajmować się dziewczynami z takimi problemami jak ja. A Ty znasz może jakiegoś dobrego lekarza z tych okolic?
Svensonka
Fanka BB :)
tak przyszlo plamienie a dzis nie wiem nie bylo mnie caly dziena co jednak przyszla do Toski @?:-(tulam tulam
To tak na szczęście:-):-):-):-):-):-):-)ale mnie wyzwałas;-)
u mnie prl bez obciążenia 22 zł to też jeszcze w miarę chyba?
reklama
Podziel się: