andzia25
Fanka BB :)
prywatnie czy ze skierowaniem?te kobiece hormonki, to u mnie w laboratorium każde 19 zł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
prywatnie czy ze skierowaniem?te kobiece hormonki, to u mnie w laboratorium każde 19 zł
prywatnieprywatnie czy ze skierowaniem?
to nie jest jeszcze tak najdrożej. Jak mi nie da skierowania to zrobie prywatnieprywatnie
owolke mialam 10 a pechezyki 14 wykryli to co wkoncu moze cos z tego wyjdzie ?Niby tak. Jak ja poszlam przed starankami (i to prywatnie) i spytalam o badania przed ciaza, to mi gin powiedzial, ze mam nie wymyslac!
Jak jest juz 18 dzien z wyzsza tempka to duze prawdopodobienstwo, ze to fasolka! (a ten niski progesteron to u Ciebie?)
A Svensonka jest juz po owulce, wiec pytajac o pecherzyk miala na mysli juz ten ciazowy, chyba...
To tak jak ja! W tym cyklu idziemy leb w leb;-)
ja tez jem duzo he he witaj mamuskahehehh ja to mam apetyt ze ...wczoraj u babci mialam taka ochote na ryby z octu roboty mojej babci ze sie zajadalama dzis zjadlam przed chwilka dwa hotdogi
a moze nie miałaś owulki tylko po 14?owolke mialam 10 a pechezyki 14 wykryli to co wkoncu moze cos z tego wyjdzie ?
Wiem, wiem... Ale moze cos z badaniem bylo nie teges? Albo owulka jednak pozniej byla i tym samym badanie (ponoc czasami jest owulka dopiero po skoku tempki, bo pecherzyk powoli peka i jajeczko uwalniane jest dopiero po pewnym czasie). Oby tak wlasnie bylo w Twoim przypadku!no własnie ten niski progeteron, no nie wiem. Badałam go w 21 dc, i w ten dzień temp 36,48, póżniej już tylko wyzsza, jak patrze na wykres to on cały czas od 15 dc idzie wgórę..
Nie chcę się nakrecac, ale spóźniająca sie @ robi nadzieję...wiesz jak to jest..zaczynam szukać jakiś objawów jestem na siebie, bo w razie czego rozczarownianie będzie bolała :-(
nie bo 9 robilam test owulacyjny i wyszedl pozytywny a pokazuje 36godzin przed owilka czyli byla 10a moze nie miałaś owulki tylko po 14?
witaj hehehehhehehehja tez jem duzo he he witaj mamuska
wiesz najbardziej to bym chciała uwierzyć w cudaWiem, wiem... Ale moze cos z badaniem bylo nie teges? Albo owulka jednak pozniej byla i tym samym badanie (ponoc czasami jest owulka dopiero po skoku tempki, bo pecherzyk powoli peka i jajeczko uwalniane jest dopiero po pewnym czasie). Oby tak wlasnie bylo w Twoim przypadku!
a co z Toska? robila test czy dostala@ ?
asiucha_L a to jakbys mogla to napisz mi ile mniej więcej kosztują takie badania. Ja pogadam z nim i zobacze co mi powie.
owolke mialam 10 a pechezyki 14 wykryli to co wkoncu moze cos z tego wyjdzie ?