reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Niby tak. Jak ja poszlam przed starankami (i to prywatnie) i spytalam o badania przed ciaza, to mi gin powiedzial, ze mam nie wymyslac!:eek:

Jak jest juz 18 dzien z wyzsza tempka to duze prawdopodobienstwo, ze to fasolka!:tak: (a ten niski progesteron to u Ciebie?)

A Svensonka jest juz po owulce, wiec pytajac o pecherzyk miala na mysli juz ten ciazowy, chyba...

To tak jak ja! W tym cyklu idziemy leb w leb;-)
owolke mialam 10 a pechezyki 14 wykryli to co wkoncu moze cos z tego wyjdzie ?

hehehh ja to mam apetyt ze :-D...wczoraj u babci mialam taka ochote na ryby z octu roboty mojej babci ze sie zajadalam:szok::-Da dzis zjadlam przed chwilka dwa hotdogi:-D
ja tez jem duzo he he witaj mamuska

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no własnie ten niski progeteron, no nie wiem. Badałam go w 21 dc, i w ten dzień temp 36,48, póżniej już tylko wyzsza, jak patrze na wykres to on cały czas od 15 dc idzie wgórę..
Nie chcę się nakrecac, ale spóźniająca sie @ robi nadzieję...wiesz jak to jest..zaczynam szukać jakiś objawów:wściekła/y: jestem na siebie, bo w razie czego rozczarownianie będzie bolała :-(
Wiem, wiem... Ale moze cos z badaniem bylo nie teges? Albo owulka jednak pozniej byla i tym samym badanie (ponoc czasami jest owulka dopiero po skoku tempki, bo pecherzyk powoli peka i jajeczko uwalniane jest dopiero po pewnym czasie). Oby tak wlasnie bylo w Twoim przypadku!:tak:

Wiem, wiem... Ale moze cos z badaniem bylo nie teges? Albo owulka jednak pozniej byla i tym samym badanie (ponoc czasami jest owulka dopiero po skoku tempki, bo pecherzyk powoli peka i jajeczko uwalniane jest dopiero po pewnym czasie). Oby tak wlasnie bylo w Twoim przypadku!:tak:
wiesz najbardziej to bym chciała uwierzyć w cuda:-D

reklama
a co z Toska? robila test czy dostala@ :(?

Tosia z tego co pamiętam to mówiłaże nie ma jeszcze @ ale czuje że przyjdzie.

asiucha_L a to jakbys mogla to napisz mi ile mniej więcej kosztują takie badania. Ja pogadam z nim i zobacze co mi powie.

U mnie są po 16 zł, robiłam ostatnio prl z obciażeniem i TSH i zapłaciłam za każde po 16 zł. To nie tak drogo.

owolke mialam 10 a pechezyki 14 wykryli to co wkoncu moze cos z tego wyjdzie ?

Nie kumam :eek:
10 dc miałaś owulkę a 14 dc byłaś na usg i był pęcherzyk? To jaką miał wielkość?

Do góry