reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hm... Widziałaś,jak go łapali? Jesteś pewna,że to on?
Bo wiesz,że to nie jest jeden człowiek najprawdopodobniej...
widzialam bo to u mnie pod blokiem byly 3 radiowozy i wyprowadzili go z auta w kajdankach..auto bylo jasny golf na zielonoorskich rejestracjach a moj maz wlasnie szedl do pracy i widzial go w aucie to mowil ze to napewno on:tak:a widzialm jak wyprowadzali go to mial czarna czapke na glowie ciemna kurtke i jasny kaptur. wieczorem powinno cos byc w dzienniku na ten temat

reklama
no i narazie nie robiłam żadnych badań na hormony ale czytając kilka wypowiedzi wiem już na czym się skupić i o jakie badania prosić
koniecznie, bo lekarze to nieraz grają na zwłokę... trzeba ich pilnowac;-)

widzialam bo to u mnie pod blokiem byly 3 radiowozy i wyprowadzili go z auta w kajdankach..auto bylo jasny golf na zielonoorskich rejestracjach a moj maz wlasnie szedl do pracy i widzial go w aucie to mowil ze to napewno on:tak:a widzialm jak wyprowadzali go to mial czarna czapke na glowie ciemna kurtke i jasny kaptur. wieczorem powinno cos byc w dzienniku na ten temat
słońce a prócz tych bolących piersiatek to coś Tobie dolega jeszcze?
Teścik drugi zrobiłaś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
olkaleTesty robiłam półtora tygodnia temu bo wtedy mniej więcej miałam owulacje tzn powinnam mieć według usg. A wizyte mam w następną środę. Właśnie też mnie dziwi czemu kazał mi tyle czekać na następną wizyte przecież to zapóźno

w tym cyklu to u mnie te testowe kreski wychodziły słabe... chybaże i tak moze być test owu powinnam zacząć od 10 dc, a nie od 12 ja zrobiłam. Wtedy zobaczyłam II słabą kreskę.
czy tak by mogło być jak owulację miałam 13 dc, bo 14 dc wzrosłą temp to 12 test byłby już słaby (negatywny)?
czytalam ze te testy moga zle dzialac wiec ja sie nimi nie za bardzo sugeruje, zrobie jeszcze dzis i moze jutro (jak juz kupilam to wykorzystam) i juz powinno byc pozytwyne - jesli testy sa dobre, w co watpie bo to jakies badziewie z allegro

olkaleTesty robiłam półtora tygodnia temu bo wtedy mniej więcej miałam owulacje tzn powinnam mieć według usg. A wizyte mam w następną środę. Właśnie też mnie dziwi czemu kazał mi tyle czekać na następną wizyte przecież to zapóźno

ja byłam u gina w 10 dc to były pęcherze, a 24dc jak już pobierał śluz do badania to nic nie było, a na stwierdzenie ciaży to za wczesnie...
2 cykle temu gin badała mnie w 16 dc czyli po owu...miała ją 14 dc to ten płyn jeszcze był i oznaczało to, ze pęcherzyk bankowo pękł...

Lekarz nic nie stwierdzi chyba, ze byś stymulowana clo, to wtedy mogę robić się torbiele czy coś takiego...lub policystyczne jajniki masz...ale jak jet ok to on nic nie zobaczy wtedy

słońce a prócz tych bolących piersiatek to coś Tobie dolega jeszcze?
Teścik drugi zrobiłaś?
wiesz co ze chyba najbardziej to te piersi sie zmienily:tak:jakies dwa tyg temu zaczely bolec najpierw sutki a teraz cale i sa takie ciezkie, pelne i wiadac na nich zyly:eek:a i od par dni w ciagu dnia mam taki sluz lepki bialy:eek:a tak to nic...dwa razy moze poczulam takie ciagniecie w dole brzucha ale bardzo lagodne. test chce zrobic w sobote rano zeby z porannego moczu:-Dbo dzis nie mialam gdzie kupic na jutro heheheheh

czytalam ze te testy moga zle dzialac wiec ja sie nimi nie za bardzo sugeruje, zrobie jeszcze dzis i moze jutro (jak juz kupilam to wykorzystam) i juz powinno byc pozytwyne - jesli testy sa dobre, w co watpie bo to jakies badziewie z allegro
ta moja parita to też jakaś felerna była...mimoże w aptece kupione

reklama
Do góry