reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Olkale ty normalnie kochana jesteś, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi( życzę tego Tobie z całego serca)

słońce Nam Wszystkim niech wynagrodzi...:-D bo my tu wszystkie kochane jesteśmy:-D
zaloguj się tam lopop i podaj swoje wyniki. niech coś Tobie tam laseczki doradzą, one mają ogromną wiedzę...

reklama
ewelina o wilku mowa:-D właśnie pisałam, ze dawno Cię nie było...to tego poszukiwanego gwałciciela?
tak to raczej on. pewnie cos powiedza w wiadomosciach juz:tak:a mnie nie bylo bo bylam z corcia u rodzicow na wsi:-Ddzis wrocilysmy i caly czas czytam heheh. a sa moze nowe fasolki albo szanse na fasolki? u mnie chyba jednk jest fasolka:-)@ spoznia mi sie juz 8 dni:tak:a cycolki juz duze i bolesne:tak:

tak to raczej on. pewnie cos powiedza w wiadomosciach juz:tak:a mnie nie bylo bo bylam z corcia u rodzicow na wsi:-Ddzis wrocilysmy i caly czas czytam heheh. a sa moze nowe fasolki albo szanse na fasolki? u mnie chyba jednk jest fasolka:-)@ spoznia mi sie juz 8 dni:tak:a cycolki juz duze i bolesne:tak:

no kochana właśnie to dzisiaj napisałam..tak myślam, ze się dlatego nie odzywasz;-) super by było...ja jestem 3 dni po terminie i mam wrażenie, choć nie na pewno, ze cycki trochę większe niz zwykle...prawy nie mieści się w dłoni(a to taka miarka z poptrzedniego cyklu) może u mnie też szansa na folkę?

Cześć:)
Zaczłam pisac wczoraj ale musiałam iśc do domu i mało tego było. Mam nadzieję że od dzis uda mi się dołączyc do Was na dłużej:)
Nie mam szans nadrobić tych tysięcy stron które juz sa więc zaczynam od tej:)
Krótko o mnie.
Mam 27 lat i od 1,5 roku staramy się o dziecko:( Rok temu dokładnie zakończyła się moaj ciąża pozamaciczna:( W Anglii i niestety usuneli mi jajowód:( i podali metotreksat dwa razy (najpiejw leki potem laparoskopia żeby nie było że aż tak głupi są:)
Obecnie staramy sie od października i jak narazie nic:)
MIło będzie pogadac z osobami które wiedzą jak to jest:)
Narazie pewnie będzie mi się jeszcze wszystko myliło ale mam nadzieję że się nauczę:)
Witam :-)

z pierwsza ciaza zaszlam w 5 cyklu bez mierzenia, liczenia, obserwcji i chodzenia po lekarzach.... udalo sie i nic mnie to nie kosztowalo (tylko procz tych 5 miesiecy czekania) ale oplacilo sie, a teraz.... ciagle sie zastanawiac co ma znaczyc na temperatura, czy sluz jest odpowiedni.... a to wszystko negatywnie wplywa na psychike....
wiec jak teraz fasolki nie bedzie to na bank nie obserwuje sie!!! zbyt duzo mnie to kosztuje
i jeszcze te durne testy owu, sa negatywne a wg tempki owu byla wczoraj hahah
To podobnie jak u mnie niby owulacja była bo wszystkie znaki na to wskazywały a testy owulacyjne wychodzą negatywne:-(

no kochana właśnie to dzisiaj napisałam..tak myślam, ze się dlatego nie odzywasz;-) super by było...ja jestem 3 dni po terminie i mam wrażenie, choć nie na pewno, ze cycki trochę większe niz zwykle...prawy nie mieści się w dłoni(a to taka miarka z poptrzedniego cyklu) może u mnie też szansa na folkę?
Dziewczyny trzymam za was kciuki aby fasolki u was zagościły

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To podobnie jak u mnie niby owulacja była bo wszystkie znaki na to wskazywały a testy owulacyjne wychodzą negatywne:-(
w tym cyklu to u mnie te testowe kreski wychodziły słabe... chybaże i tak moze być test owu powinnam zacząć od 10 dc, a nie od 12 ja zrobiłam. Wtedy zobaczyłam II słabą kreskę.
czy tak by mogło być jak owulację miałam 13 dc, bo 14 dc wzrosłą temp to 12 test byłby już słaby (negatywny)?

Dziewczyny na chwilę zmykam bo mój M wierci w drugim pokoju nowe gniazdka dla mnie bo sobie tak umyśliłam coś mi przerywa w pisaniu juz tyle do was wysyłałam wiadomości w wszystkie mi uciekły gdzieś:-(.

Dziewczyny na chwilę zmykam bo mój M wierci w drugim pokoju nowe gniazdka dla mnie bo sobie tak umyśliłam coś mi przerywa w pisaniu juz tyle do was wysyłałam wiadomości w wszystkie mi uciekły gdzieś:-(.
:-D miłego wiercenia dziurek:-D

a moze coś nie tak jest z Twoimi hormonami, bo test owulacyjny to pokazuje tylko, ze wzrasta poziom LH a nie, że owulka była?

a moze coś nie tak jest z Twoimi hormonami, bo test owulacyjny to pokazuje tylko, ze wzrasta poziom LH a nie, że owulka była?
nie wiem narazie lekarz zaczął prowadzić obserwacje owulki na usg i między czasie robić testy ale na testach nic nie wychodziło a na usg niby pęcherzyki były ale nie wiadomo czy pękają na następnej wizycie się okaże

no i narazie nie robiłam żadnych badań na hormony ale czytając kilka wypowiedzi wiem już na czym się skupić i o jakie badania prosić

reklama
nie wiem narazie lekarz zaczął prowadzić obserwacje owulki na usg i między czasie robić testy ale na testach nic nie wychodziło a na usg niby pęcherzyki były ale nie wiadomo czy pękają na następnej wizycie się okaże
kiedy robiłaś testy? kiedy masz wizytę? bo czy ękają to gin moze na usg zobaczyć 2-3 dni po owu, na podstawie płynu w zatoce douglasa (nie wiem jak to się pisze) później to pęcherzyk się wchłania...

Do góry