ewelina09065
czas oczekiwania...
coraz bardziej jestem do tego przekonana:-)to na pewno TO!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
coraz bardziej jestem do tego przekonana:-)to na pewno TO!!!!
kurcze to moze choc gdzies na konsultacjie sie wybrac? Przeciez u Ciebie to bardzo długo sie ciagnie...z niewielkiej miejscowości o nazwie Łosice to na wschód od Warszawy około 130km.
no i narazie nie robiłam żadnych badań na hormony ale czytając kilka wypowiedzi wiem już na czym się skupić i o jakie badania prosić
Asiucha-l ja robilam test w niedziele po poludniu to wyszla mi druga kreska bardzo blada..wiec zrobie w sobote drugi. @ mi sie spoznia juz 8 dni)) i czuje ze to to!!!!!!!!!
tak dobrze pamiętasz norma to do 5-6 razy podwyższony wynik pierwszy.
Dzięki za info nt badania z obciazeniem.
od paru dni w ciagu dnia sluz gesty bialy i mam apetyta i nie wiem czy to moze byc objaw ale nie moge w nocy spac..budze sie i juz jestem wyspana hehehhemasz jakies inne objawy oprocz balacych piersiatek?
Jeszcze zobacze co mi powie na wizycie jak będzie mi kazał nadal czekać to poszukam kogoś w Warszawie żeby się spotkać i pogadać z jakimś specjalistąkurcze to moze choc gdzies na konsultacjie sie wybrac? Przeciez u Ciebie to bardzo długo sie ciagnie...
Niby tak. Jak ja poszlam przed starankami (i to prywatnie) i spytalam o badania przed ciaza, to mi gin powiedzial, ze mam nie wymyslac!kochane a ja mam pytanie o jakie badania powinnam poprosic gina ????bo ja sie na tym nieznam ponoc powinno sie zbadac wszystko jeszcze zanim sie zaczyna staranka
Jak jest juz 18 dzien z wyzsza tempka to duze prawdopodobienstwo, ze to fasolka! (a ten niski progesteron to u Ciebie?)Maćku ten cykl był dziwny...myślałm, ze nie było owulki wcale. Teraz jak patrze na wykres to wzrost był w 14 dc wiec owu prawdopodobnie była 13 dc, (wcześniejsze 2 cykle owu była 14 dc), skoro dzisiaj 31 dc to owu miałam 18 dni temu
A co do pęcherzyka to mi lekarze zawsze mówili, ze są w prawym lub lewym jajniku...a nie w macicy (tam to po zagnieżdżeniu)
To tak jak ja! W tym cyklu idziemy leb w leb;-)@ powoli się kończy,więc kolejne staranka czas wkrótce zacząć.
tez tak mam z sluzem, ale w srodku i apetyt (od piatku na sledzie i rybki) w nocy sie budze i jestem wyspana, ale to u mnie norma; za to dzisiaj przespałam, cała noc, a czuje sie bardzo zmeczona, osłabiona, jakbym była chora... no nie wiem nie chce sie nakrecacod paru dni w ciagu dnia sluz gesty bialy i mam apetyta i nie wiem czy to moze byc objaw ale nie moge w nocy spac..budze sie i juz jestem wyspana hehehhe
no własnie ten niski progeteron, no nie wiem. Badałam go w 21 dc, i w ten dzień temp 36,48, póżniej już tylko wyzsza, jak patrze na wykres to on cały czas od 15 dc idzie wgórę..Jak jest juz 18 dzien z wyzsza tempka to duze prawdopodobienstwo, ze to fasolka! (a ten niski progesteron to u Ciebie?)
te kobiece hormonki, to u mnie w laboratorium każde 19 złasiucha_L a to jakbys mogla to napisz mi ile mniej więcej kosztują takie badania. Ja pogadam z nim i zobacze co mi powie.
hehehh ja to mam apetyt ze ...wczoraj u babci mialam taka ochote na ryby z octu roboty mojej babci ze sie zajadalama dzis zjadlam przed chwilka dwa hotdogitez tak mam z sluzem, ale w srodku i apetyt (od piatku na sledzie i rybki) w nocy sie budze i jestem wyspana, ale to u mnie norma; za to dzisiaj przespałam, cała noc, a czuje sie bardzo zmeczona, osłabiona, jakbym była chora... no nie wiem nie chce sie nakrecac