reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie ja po prostu nigdy nie miałam takiego USG :-D a się filmów człowiek naogląda, żeby brzuch odsłonić i potem kicha :-D
No czasem same mądrości wychodzą u lekarza, a my myślimy że już dużo wiemy o sobie:-)

tak przypomniałam sobie o Twojej chorobie..też właśnie o ten kobiecie myślałm...i moze to głupie, ale bardzo chciałam, zebyś poszła i trafiła w końcu na jakiegoś fajnego lekarza, ani etakiego co pańszczyznę...;-)
A prolaktyna - choroba moze miec wpływ? ja nie wiem
To będzie Cię skęcałao pewnie, ze nie Twoje maleństwo?;-)
A Ty prolaktynę miałaś badaną?A jak jest @ to może pewnie będzie wyższa?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
znalazła ten wynik 222 przed 1608 po (norma 5-6 razy przekroczony wynik przed) czyli miałam lekko podwyższony

a brałaś może bromka?

nie do tej pory niczego nie brałam jeszcze...pewnie w następnym, cyklu z duphalakiem bedę miała, bo 21 dc progesteron miała za niski

Ostatnio edytowane przez moderatora:
znalazła ten wynik 222 przed 1608 po (norma 5-6 razy przekroczony wynik przed) czyli miałam lekko podwyższony
Ale ten wynik w 4dc wyższy niż w 8dc więc pewnie małpiszon podwyższa prolaktynę. No może nie u wszystkich ale u mnie to pewnie tak bo ja mam zawsze inaczej niz inne kobiety:-p

Ale ten wynik w 4dc wyższy niż w 8dc więc pewnie małpiszon podwyższa prolaktynę. No może nie u wszystkich ale u mnie to pewnie tak bo ja mam zawsze inaczej niz inne kobiety:-p

to by się zgadzało...wiesz wyczytałam na boćku, ze prolaktynę powinno się robić 7-8 dni po owulce...moze poczekaj z tym badaniem jeszcze ...

wklejam ten wątek...wystarczy tylko początek przeczytać
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Interpretacja wyników hormonów cz. II

witam nie bylo mnie ponad dwa dni na forum ale mam dla was wiadomosc xe wlasnie przed chcwila zlapali u mnie pod blokiem tego gwalciciela!!!!!!!!!!ja mieszkam w glogowie..masakra

reklama
Do góry