reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie ja po prostu nigdy nie miałam takiego USG :-D a się filmów człowiek naogląda, żeby brzuch odsłonić i potem kicha :-D
No czasem same mądrości wychodzą u lekarza, a my myślimy że już dużo wiemy o sobie:-)

tak przypomniałam sobie o Twojej chorobie..też właśnie o ten kobiecie myślałm...i moze to głupie, ale bardzo chciałam, zebyś poszła i trafiła w końcu na jakiegoś fajnego lekarza, ani etakiego co pańszczyznę...;-)
A prolaktyna - choroba moze miec wpływ? ja nie wiem
To będzie Cię skęcałao pewnie, ze nie Twoje maleństwo?;-)
A Ty prolaktynę miałaś badaną?A jak jest @ to może pewnie będzie wyższa?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
znalazła ten wynik 222 przed 1608 po (norma 5-6 razy przekroczony wynik przed) czyli miałam lekko podwyższony

a brałaś może bromka?

nie do tej pory niczego nie brałam jeszcze...pewnie w następnym, cyklu z duphalakiem bedę miała, bo 21 dc progesteron miała za niski

Ostatnio edytowane przez moderatora:
znalazła ten wynik 222 przed 1608 po (norma 5-6 razy przekroczony wynik przed) czyli miałam lekko podwyższony
Ale ten wynik w 4dc wyższy niż w 8dc więc pewnie małpiszon podwyższa prolaktynę. No może nie u wszystkich ale u mnie to pewnie tak bo ja mam zawsze inaczej niz inne kobiety:-p

Ale ten wynik w 4dc wyższy niż w 8dc więc pewnie małpiszon podwyższa prolaktynę. No może nie u wszystkich ale u mnie to pewnie tak bo ja mam zawsze inaczej niz inne kobiety:-p

to by się zgadzało...wiesz wyczytałam na boćku, ze prolaktynę powinno się robić 7-8 dni po owulce...moze poczekaj z tym badaniem jeszcze ...

wklejam ten wątek...wystarczy tylko początek przeczytać
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Interpretacja wyników hormonów cz. II

witam nie bylo mnie ponad dwa dni na forum ale mam dla was wiadomosc xe wlasnie przed chcwila zlapali u mnie pod blokiem tego gwalciciela!!!!!!!!!!ja mieszkam w glogowie..masakra

reklama
Do góry