reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hej kobietki a ja juiz obcieta kuuupe klakow stracilam ale to nic czekam sobuie kiedy @ sie skonczy mimo ze dopiero dzis zawitala:-D ale juz mam lepszy humor a do gina pojde teraz we wtorek i opytam coi jak i wogole moze skierowanie na badanka dostane a potem pojde 2 marca na usg i podpatrze sobie jajeczka :tak: jutro skocze do poloznej sie zarejestrowac :tak: musi sie w koncu udac i na bank w tym roku:tak:

reklama
u mnnie dziś temp 37,15...raczej na przyjazd małpy nie liczę, rozpoczał sie 31 dc.
Przez to zaczynam się łudzić i myslec, ze moze się udało jednak...wykres temp od tego 21 dc ma trend rosnacy cały czas...ach ta nadzieja:-D
A ktory to dzien po owu?
:-) lekarz chce mi Luteinę dać na skrócenie cykli do max 35 dc, ale my wcześniej ponad tydzien przed owu konczylismy staranka (bo cykle długie i nigdy nie bylo wiadomo kiedy owu) :zawstydzona/y: Teraz mierze temp 2 m-ce i wiem kiedy mogla być owu, więc chce spróbować bez Lutki :tak: A wogole to mam nadzieje, że fasolinka sobie gniazdko juz uwiła ;-) i @ nie przyjdzie :sorry:
Oby!!!:tak:

mam pytanie za 100 punktow:-)
czy jak nie ma rozciagliwego sluzu to mozna zajsc???
bo cos podejrzewam ze mam problem ze sluzem i dlatego nie mam fasolki, przejrzalam mase wykresow i wszystkie zaciazone mialy sluz jak bialko jajka kurzego i uczucie śliskości a u mnie NIGDY nie bylo ani jednego ani drugiego, czy to moze byc przyczyna?
biore teraz wiesiolek ale nie pomogl....
Ja gdzies czytalam, ze sluz ma byc albo rozciagliwy, albo wodnisty, albo jak bialko... I jak ktos juz napisal, niekore babki maja go gleboko w srodku i niewiele widac na zewnatrz:tak:

aha pytam bo mi jest bardzo często duszno i tak myślę że to mogą być skutki uboczne dlatego w poniedziałek idę do gina i zobaczymy co mi powie. Tylko jestem ciekawa co jak dostanę okres bo powinnam na dniach dostać...
Przeciez nie musi Cie badac - jak ja bralam tabsy i szukalam odpowiednich, to gin mnie za kazdym razem nie badal:no:

jak myslisz dzwonil do mnie dzis lekarz ze szpitala bo robili mi rentgena nerki dnia 14 w walentynki i dzis mi powiedzial ze wykryli male cysty czy pechezyki w jednym jajku czu to moze przeszkadzac w zajsciu w ciaze bo w lewym jajku mnie wlasnie kuje a mam apetyt jak opentana a moliwe ze to jeden z nich jest pechezykiem ciazowym?
Raczej nie - pecherzyc ciazowy powinien byc przeciez w macicy a nie na jajniku...
nie zrobie bety, bo się wstydzę :zawstydzona/y: jak by wyszła, że niska to siara :zawstydzona/y:
Ja tez!!! I jeszcze nigdy nie bylam:no:

Tulam Cię mocno, bo widzę że spotkało Cię najgorsze co może spotkać mamę.:-(
Jak się czujesz, czy już wszystko w porządku skoro chcecie dalej od 1 cyklu się starać. Wiesz że się uda prawda:happy:

Dziękuję :* fizycznie bardzo szybko doszłam do siebie...gorzej z mózgownicą. I wiem że najlepszym lekarstwem będzie kolejna ciąża.
Ale będziemy się starać po tym jak przyjdzie pierwszy małpiszon. Bo teraz to nawet nie wiem jak z owulacją.
Idę we wtorek do ginka to może mi powie czy już po owulacji, czy w trakcie i czy wogóle była.

kochane a ja mam pytanie o jakie badania powinnam poprosic gina ????bo ja sie na tym nieznam ponoc powinno sie zbadac wszystko jeszcze zanim sie zaczyna staranka:eek:

dzieki ciekawa jestem czy do wtorku @ sie skonczy bo jak mnie gin zaprosi na samolot to bedzie kicha jak bede miec jeszcze plamienie :eek:

kwas lykam ale jeszcze mezowi musze kupic flegamine i dawac mu duzo pic na to jego glutowe nasienie ;)
Słuchaj ja po urodzeniu syna dostałam bardzo szybko @ bo już po 7 tygod. i jak się skończyła(a trwała 5 dni) poszłam do ginka. W kabinie się rozbieram i patrzę znowu przyszła po dniu przerwy, mówię o tym lekarzowi że tak na samolot nie bardzo a on do mnie że to nie szkodzi i bardzo mnie zaprasza, a ja myślałam że ze wstydu się zapadnę bo tak z @ to wstyd no nie?:-p

Ja to myślę że Ci lekarze to do wszystkiego są przyzwyczajeni, gorzej z nami bo my się krępujemy.

Dobra ja zmykam. Może wpadnę jeszcze wieczorkiem.

reklama
Do góry