hej kobietki a ja juiz obcieta kuuupe klakow stracilam ale to nic czekam sobuie kiedy @ sie skonczy mimo ze dopiero dzis zawitala ale juz mam lepszy humor a do gina pojde teraz we wtorek i opytam coi jak i wogole moze skierowanie na badanka dostane a potem pojde 2 marca na usg i podpatrze sobie jajeczka jutro skocze do poloznej sie zarejestrowac musi sie w koncu udac i na bank w tym roku
reklama
A ktory to dzien po owu?u mnnie dziś temp 37,15...raczej na przyjazd małpy nie liczę, rozpoczał sie 31 dc.
Przez to zaczynam się łudzić i myslec, ze moze się udało jednak...wykres temp od tego 21 dc ma trend rosnacy cały czas...ach ta nadzieja
Oby!!!:-) lekarz chce mi Luteinę dać na skrócenie cykli do max 35 dc, ale my wcześniej ponad tydzien przed owu konczylismy staranka (bo cykle długie i nigdy nie bylo wiadomo kiedy owu) Teraz mierze temp 2 m-ce i wiem kiedy mogla być owu, więc chce spróbować bez Lutki A wogole to mam nadzieje, że fasolinka sobie gniazdko juz uwiła ;-) i @ nie przyjdzie
Ja gdzies czytalam, ze sluz ma byc albo rozciagliwy, albo wodnisty, albo jak bialko... I jak ktos juz napisal, niekore babki maja go gleboko w srodku i niewiele widac na zewnatrzmam pytanie za 100 punktow:-)
czy jak nie ma rozciagliwego sluzu to mozna zajsc???
bo cos podejrzewam ze mam problem ze sluzem i dlatego nie mam fasolki, przejrzalam mase wykresow i wszystkie zaciazone mialy sluz jak bialko jajka kurzego i uczucie śliskości a u mnie NIGDY nie bylo ani jednego ani drugiego, czy to moze byc przyczyna?
biore teraz wiesiolek ale nie pomogl....
Przeciez nie musi Cie badac - jak ja bralam tabsy i szukalam odpowiednich, to gin mnie za kazdym razem nie badalaha pytam bo mi jest bardzo często duszno i tak myślę że to mogą być skutki uboczne dlatego w poniedziałek idę do gina i zobaczymy co mi powie. Tylko jestem ciekawa co jak dostanę okres bo powinnam na dniach dostać...
Raczej nie - pecherzyc ciazowy powinien byc przeciez w macicy a nie na jajniku...jak myslisz dzwonil do mnie dzis lekarz ze szpitala bo robili mi rentgena nerki dnia 14 w walentynki i dzis mi powiedzial ze wykryli male cysty czy pechezyki w jednym jajku czu to moze przeszkadzac w zajsciu w ciaze bo w lewym jajku mnie wlasnie kuje a mam apetyt jak opentana a moliwe ze to jeden z nich jest pechezykiem ciazowym?
Ja tez!!! I jeszcze nigdy nie bylamnie zrobie bety, bo się wstydzę jak by wyszła, że niska to siara
Mysza84
Fanka BB :)
Tulam Cię mocno, bo widzę że spotkało Cię najgorsze co może spotkać mamę.:-(
Jak się czujesz, czy już wszystko w porządku skoro chcecie dalej od 1 cyklu się starać. Wiesz że się uda prawda
Dziękuję :* fizycznie bardzo szybko doszłam do siebie...gorzej z mózgownicą. I wiem że najlepszym lekarstwem będzie kolejna ciąża.
Ale będziemy się starać po tym jak przyjdzie pierwszy małpiszon. Bo teraz to nawet nie wiem jak z owulacją.
Idę we wtorek do ginka to może mi powie czy już po owulacji, czy w trakcie i czy wogóle była.
Mysza84
Fanka BB :)
dzieki ciekawa jestem czy do wtorku @ sie skonczy bo jak mnie gin zaprosi na samolot to bedzie kicha jak bede miec jeszcze plamienie
kwas lykam ale jeszcze mezowi musze kupic flegamine i dawac mu duzo pic na to jego glutowe nasienie
Słuchaj ja po urodzeniu syna dostałam bardzo szybko @ bo już po 7 tygod. i jak się skończyła(a trwała 5 dni) poszłam do ginka. W kabinie się rozbieram i patrzę znowu przyszła po dniu przerwy, mówię o tym lekarzowi że tak na samolot nie bardzo a on do mnie że to nie szkodzi i bardzo mnie zaprasza, a ja myślałam że ze wstydu się zapadnę bo tak z @ to wstyd no nie?dzieki ciekawa jestem czy do wtorku @ sie skonczy bo jak mnie gin zaprosi na samolot to bedzie kicha jak bede miec jeszcze plamienie
kwas lykam ale jeszcze mezowi musze kupic flegamine i dawac mu duzo pic na to jego glutowe nasienie
Ja to myślę że Ci lekarze to do wszystkiego są przyzwyczajeni, gorzej z nami bo my się krępujemy.
Dobra ja zmykam. Może wpadnę jeszcze wieczorkiem.
Masz racje to jest gdzieś w nas to skrępowanie.
Zabka pokaż zdjęcie jak wyglądasz w nowych włosach.:-);-)
reklama
wieczorem wrzuce na dysk fotke to wam pokaze teraz lece pranie powiesicMasz racje to jest gdzieś w nas to skrępowanie.
Zabka pokaż zdjęcie jak wyglądasz w nowych włosach.:-);-)
Podziel się: