reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mnie tez cos wlasnie w gardle szczypie i kaszlec jakos zaczynam, tez nie chce byc chora teraz, nie przed owu bo mi sie poprzestawia, nie wogole :wściekła/y:
Zaaplikuje sobie leki wieczorkiem i do wyra i pomyslal by ktos ze witamine c zaczelam brac kilka dni temu :dry::confused: nic nie bralam nic mi nie bylo, teraz zaczelam to na poczekaniu sie rozchoruje :baffled: tfu tfu oby nie
no wlasnie ja tez nie najlepiej sie czuje ale nie chce byc chora!nie chce by cos mi sie poprzestawialo bo jak mowilam jade do rodzinki a tam sciany jak z papieru...no ale jak uslysze od lekarza ze owu jescze nie bylo to jak sie zawine do hotelu!

reklama
eijf moja bierze stosunkowo mało bo ma mase pacjentek i na tym sobie odbija, słyszałak że kobiety wychodziły od niej po północy i na termin wizyty trzeba czekać miesiać...

Ale dużo namachałyście od 14 :) przypominają mi się czasy gdy udzielałam się na ślubnym forum :) wystarczył jeden dzień i już było ok 20 stron do przeczytania :)

Jeszcze 6 dni do testowania...mam nadzieję, że wytrzymam i nie zrobię testu wcześniej :) a korci ojjjj korci...

W sumie zamiast myśleć o ciąży to powinnam wreszcie siąść i zacząć pisać kolejny rozdział do pracy licencjackiej...ale wiecie jak to czasami jest - co masz zrobić dziś zrób jutro :-D

Ale dużo namachałyście od 14 :) przypominają mi się czasy gdy udzielałam się na ślubnym forum :) wystarczył jeden dzień i już było ok 20 stron do przeczytania :)

Jeszcze 6 dni do testowania...mam nadzieję, że wytrzymam i nie zrobię testu wcześniej :) a korci ojjjj korci...

W sumie zamiast myśleć o ciąży to powinnam wreszcie siąść i zacząć pisać kolejny rozdział do pracy licencjackiej...ale wiecie jak to czasami jest - co masz zrobić dziś zrób jutro :-D

mnie też korci nie mniej niż Ciebie:-)
prace licencjacką już mam, pozostaje nauczyć się do obrony, ale dokładnie CO MASZ ZROBIĆ DZIŚ ZRÓB JUTRO:-D a później będzie płacz i zgrzytanie zębów;-) w moim przypadku oczywiscie:-)

ja juz od jakiegos czasu w ogole nie potrafie o tym nie myslec...zyje tylo fazami od @ do owu i od owu do testowania a na testy to powinnam abonament zalozyc.zawsze robie je dosyc wczesnie.zaczynam od 10 dpo.mnostwo kasy na to idzie a i tak je robie.niektore dziewczyny nie robia by nie zobaczyc jednej kreski.wola poczaekac na @.u mnie jest odwrotnie.wole zrobic wczesniej i w jakis sposob przygotowac sie na porazke,ajesli wyjdzie pozniej pozytywny to i radosc bedzie wieksza bo taka niespodzianka.Przegladajac wykresy na ff kobiet ciezarnych wlasnie najczesciej wychodzily im w 11-12 dpo.w tym mc poniewaz bede w pl sprobuje isc na bete.pojaecia nie mam gdzie ale zobaczymy.przynajmniej nie bede gdybala

praca nie zając nie ucieknie... a to forum uzależnia...

reklama
No i przestałam wierzyć w cuda. Beta < 0,1 ... Brakło mi już nadziei. Poddałam się...
naprawde nie znajduje slow by moc cie pocieszyc.no bo co mozna powiedziec komus kto stara sie przez 12 lat!ja sobie tego nawet nie wyobrazam.ze tyle wytrzymac mozna?Nie wiem w jakim wieku jestes?Czy probowalas w koncu jakos dociec co to w ogole jest i czy ten pierwszy lekarz mial racje?To kawal czasu.Moze jest to cos co da sie wyleczyc?

Do góry