reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jak ja niecierpliwie czekam na te moje krotkie bo krotkie ale wakacje!(na szczescie jesienia tez sobie zrobie).jeszcze 4 dni pracy i wolne!dzis jakas nie do zycia sie czuje ale moze dlatego ze wczoraj poszlam tak pozno spac?cos jakby z cisnieniem bo sie snulam.poza tym zaczyna mnie drapac w gardel.ja nie chce byc teraz chora!!!mam jakies pastylki.przyszlam wlasnie z zakupow bo prezenty mi dla rodzinki potrzebne.
wczoraj tak ogole starania zostaly rozpoczete ale na razie to i tak nie ma sensu bo do owu daleko;sluz gesty nic sie przez niego nie przebije.zreszta w owu tez to robilam i nic:( Ciekawe co mnei czeka u lekarza.a juz cholera w 4 mc moglam byc...
mazia-komputer ze soba biore.jak gdziekolwiek zlapie internet to na pewno bede sledzila wszystko ale wiem ze nie bede juz tak zalegala jak zalegam tutaj.no ale o wazniejszych wydarzeniach gdyby i takie sie pojawily dam znac!teraz akurat do czwartku nie ma mnie caly dzien:(wiec bede nadrabiala.nie martw sie.Moja kolezanka ktora niedlugo bedzie rodzic mowila ze w ogole zapomina ze jest w ciazy(tylko na poczatku wymiotowala).chyba lepiej tak niz by dokuczalo wszysto na raz.
mmm-powiedz mi dlaczego masz tak malo wiary w siebie.zupelnie bezpodstawnie bo nie dosc ze ci sie @ spoznia to jeszcze masz wysoka temperature!Dlaczego nie zaryzykujesz i nie zrobisz testu.powinien wyjsc skoro sie spoznia

reklama
dość że prywatnie się płaci to znajdź jeszcze dobrego lekarza :szok:
no wlasnie bo to ze sie placi o niczym nie swiadczy.czesto ide tak na rutynowe badanie.siadam w fotelu,nie mija 5 min i slysze 50 zl...no ale teraz ide do kogokolwiek bo niemal wszyscy na wakacjach jak bede w pl

jak ja niecierpliwie czekam na te moje krotkie bo krotkie ale wakacje!(na szczescie jesienia tez sobie zrobie).jeszcze 4 dni pracy i wolne!dzis jakas nie do zycia sie czuje ale moze dlatego ze wczoraj poszlam tak pozno spac?cos jakby z cisnieniem bo sie snulam.poza tym zaczyna mnie drapac w gardel.ja nie chce byc teraz chora!!!mam jakies pastylki.przyszlam wlasnie z zakupow bo prezenty mi dla rodzinki potrzebne.
wczoraj tak ogole starania zostaly rozpoczete ale na razie to i tak nie ma sensu bo do owu daleko;sluz gesty nic sie przez niego nie przebije.zreszta w owu tez to robilam i nic:( Ciekawe co mnei czeka u lekarza.a juz cholera w 4 mc moglam byc...
mazia-komputer ze soba biore.jak gdziekolwiek zlapie internet to na pewno bede sledzila wszystko ale wiem ze nie bede juz tak zalegala jak zalegam tutaj.no ale o wazniejszych wydarzeniach gdyby i takie sie pojawily dam znac!teraz akurat do czwartku nie ma mnie caly dzien:(wiec bede nadrabiala.nie martw sie.Moja kolezanka ktora niedlugo bedzie rodzic mowila ze w ogole zapomina ze jest w ciazy(tylko na poczatku wymiotowala).chyba lepiej tak niz by dokuczalo wszysto na raz.
mmm-powiedz mi dlaczego masz tak malo wiary w siebie.zupelnie bezpodstawnie bo nie dosc ze ci sie @ spoznia to jeszcze masz wysoka temperature!Dlaczego nie zaryzykujesz i nie zrobisz testu.powinien wyjsc skoro sie spoznia
własnie robiłam wczoraj i nie wyszedł, na bete chce jeszcze troche poczekac, a zreszta moze w czwartek lekarz bedzie mógl mi cos powiedziec

Mnie tez cos wlasnie w gardle szczypie i kaszlec jakos zaczynam, tez nie chce byc chora teraz, nie przed owu bo mi sie poprzestawia, nie wogole :wściekła/y:
Zaaplikuje sobie leki wieczorkiem i do wyra i pomyslal by ktos ze witamine c zaczelam brac kilka dni temu :dry::confused: nic nie bralam nic mi nie bylo, teraz zaczelam to na poczekaniu sie rozchoruje :baffled: tfu tfu oby nie

mazia zgadza się z tą pracą :tak: bardzo lubię swoją pracę ale wbrew pozorom jest ciężka... fizycznie się nie napracujesz ale przychodzisz do domu i nie możesz się tak do końca odciąć od tego, co usłyszysz przez cały dzień... dlatego potrzebuję urlopu, koniecznie...
@ się w sumie kończy powoli, dzisiaj już plamienia są ale dość mocne jeszcze. tak jak mówiłam, plamienia będą jakoś do 8-9dc ale coraz mniejsze... staranek jeszcze nie ma ale do owulki nie będziemy czekać bo ona zawsze dość późno u mnie :baffled:

No i przestałam wierzyć w cuda. Beta < 0,1 ... Brakło mi już nadziei. Poddałam się...

no nie :wściekła/y: ja ci sie zaraz poddam , nie ma tak.:angry:
jak juz sie do nas "zapisałaś " to niestety trzeba wytrwać do końca.
To teraz nowy cykl pora zacząć .Teraz będzie łatwiej bo jesteśmy z toba ZAWSZE O TYM PAM|IĘTAJ !!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Mnie tez cos wlasnie w gardle szczypie i kaszlec jakos zaczynam, tez nie chce byc chora teraz, nie przed owu bo mi sie poprzestawia, nie wogole :wściekła/y:
Zaaplikuje sobie leki wieczorkiem i do wyra i pomyslal by ktos ze witamine c zaczelam brac kilka dni temu :dry::confused: nic nie bralam nic mi nie bylo, teraz zaczelam to na poczekaniu sie rozchoruje :baffled: tfu tfu oby nie
To może oprócz wyra trzeba sie troche "wypocić":cool2:

reklama
mmm,calkiem zakrecona juz jestem.rzeczywiscie robilas!takie sytuacje sa denerwujace!bo ani @ ani dwoch kresek...
nie wiem ile teraz zaplace.dobrze byloby gdyby w 50 zl wliczone bylo usg.tyle mam tego zamiar robic a cen w ogole nie znam.
ja bede na usg (przynajmniej mam nadzieje ze mi zrobi bo jak dzwonilam to nie moglam wytlumaczyc co i jak poniewaz miala kogos w gabinecie).to bedzie to albo w okolicy owu albo po.czy lekarz widzi jesli owulacja juz byla ?

Do góry