reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

i jak badanie bolało ?? może troche poopowiadać o nim ??

powiem,że mnie bolało strasznie. Zasłabłam z bólu. Dosatałam lek przeciwbólowy, bo z bólu ryczałam jak dziecko.

Niektórzy mówią, że to jest ból jak przy miesiaczce, ja dziękuję Bogu,że aż takiego bólu nie mam co miesiąc bo chyba bym umarła

Najbardziej boli jak już założą ten cewnik przez który wprowadza się kontrast no i samo wprowadzanie kontrastu.

reklama
Tak tak to jest to samo :-)
zmykam do książki będę później - buziaki
a kobietki mam pytanko czy jak ja niemialam zadnych badan robionych i niewiem czy jest owu i wogole to czy moge pic te ziolka???na owu i prace jajnikow???

powiem,że mnie bolało strasznie. Zasłabłam z bólu. Dosatałam lek przeciwbólowy, bo z bólu ryczałam jak dziecko.

Niektórzy mówią, że to jest ból jak przy miesiaczce, ja dziękuję Bogu,że aż takiego bólu nie mam co miesiąc bo chyba bym umarła

Najbardziej boli jak już założą ten cewnik przez który wprowadza się kontrast no i samo wprowadzanie kontrastu.
o matulu to w znieczuleniu tego nierobia???a co ci powiedzieli wszystko ok???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-D a ja to widzę, że masz na imię Iza (ja też), rocznik 84 (ja też) i dzień 18 (ja też) :-D tylko ja z września :tak::-D

O to nie dość że równolatki to i imienniczki!!:-):-)pozdrawiam gorąco!!!!

żabka to my "prawie sąsiadki" jesteśmy bo ja ze świecia jestem!:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o matulu to w znieczuleniu tego nierobia???a co ci powiedzieli wszystko ok???

bez znieczulenia bez przeciwbólowych leków. Gdyby nie to,że jechałam na wózku to chyba bym zjechała na podłogę. Mama widząc mnie jak cierpie sama się popłakała.

dziewczyny, nie myślcie,że ja Was straszę, bo tak nie jest, ja tylko piszę o swoich odczuciach, a jak wiadomo, każdy ma inną wytrzymałość na ból i inaczej go odczuwa

Naszczęście jajowody są drożne i wszystko jest ok!!!

żabka to my "prawie sąsiadki" jesteśmy bo ja ze świecia jestem!:-)
to sie bardzo ciesze ze ktos z okolic jest :tak: ja w swieciu mam rodzinke ale prawde mowiqc bylam tam moze ze 3 razy w zyciu i to w dodatku jak bylam mala wiec wstyd sie przyznac ale nawet niewiem jak sie moje ciotki nazywaja wiem tylko ze 1 wojek co tam mieszka to brat mojego zmarlego dziadka fajny facet :-)

no i w swieciu rodzilam i niechce nigdzie indziej :)

bez znieczulenia bez przeciwbólowych leków. Gdyby nie to,że jechałam na wózku to chyba bym zjechała na podłogę. Mama widząc mnie jak cierpie sama się popłakała.

dziewczyny, nie myślcie,że ja Was straszę, bo tak nie jest, ja tylko piszę o swoich odczuciach, a jak wiadomo, każdy ma inną wytrzymałość na ból i inaczej go odczuwa

No to chociaż dobra wiadomość po tych męczarniach,a Ci lekarze to naprawdę sa bezlitości!!

najwazniejsze ze masz juz to za soba i ze wszystko jest ok:tak:

reklama
to sie bardzo ciesze ze ktos z okolic jest :tak: ja w swieciu mam rodzinke ale prawde mowiqc bylam tam moze ze 3 razy w zyciu i to w dodatku jak bylam mala wiec wstyd sie przyznac ale nawet niewiem jak sie moje ciotki nazywaja wiem tylko ze 1 wojek co tam mieszka to brat mojego zmarlego dziadka fajny facet :-)

no i w swieciu rodzilam i niechce nigdzie indziej :)

No ja tez sądzę że jest tu dobra opieka:tak: i tez chcę tu rodzic drugi raz ,tylko że fasolka nie chce do mni przyjśc:-(

Do góry