Oj chyba wiadomo na każdym zdjęciu widać II krechy Cicho Gratuluję:-)nie gratuluj bo jeszcze nic nie wiadomo... moze test jakis badziewny...
Witam nowe forumowiczki
W kupie siła:-)
Fajną mamy teraz nazwę taką nie zobowiązującą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj chyba wiadomo na każdym zdjęciu widać II krechy Cicho Gratuluję:-)nie gratuluj bo jeszcze nic nie wiadomo... moze test jakis badziewny...
Sandrahaha ciesz się ciesz,na pewno bedzie dobrze.Tam w górze to wszystko było ukartowane widzisz juz chciałaś zrezygnować a tu bach.Życie jest cholernie nieprzewidujące
masz racje... takie przeznaczenie jest i sie go nie oszuka... wszystko jest w swoim czasie... szkoda tylko ze nie wiemy kiedy... a moze i dobrze bo\ niespodzianka jest... ja juz chcialam dac sobie spokoj ze starankami a tu bach... prowdopodobnie w ciazy jestem... i ktor by pomyslal... nie spodziewalam sie w ogole bo wszytsko tak samo jak zawsze.... cycuchy bola, brzuchol boli chociaz teraz jest ok i tempka w gorze... nic poza tym... penwie moglabym pisac ze w glowie mi sie krecilo itp itd ale mi sie wydaje to nie objawy ciazy i ze wczesniej tak samo czlowiek ma tylko sobie nie zdaje sprawy... a jak sie stara o dziecko to byle co staje sie objawem... jakos nie wierze w te bardzo wczesne objawy... ja juz tyle objawow mialam ze normalnie w ciagu ostatniego roku i pol to juz powinnam byc z minimum 10razy w ciazyz :-):-):-) wiec moj obiaw to... pozytywny test :-):-):-)
hej dziewczynki ja mam dzisiaj jakiś żly dzień.Brzuch czasami zaboli.Mdłosci mnie chwycily ale to przez moich dziadków bo palą choinki akurat przed moim oknem,i kazdego by zemdlilo,myslalam ze sie udusze!! oni to normalni piromani sa,a pozniej narzekają jaka to pogoda teraz jest straszna i ze kiedys tak nie bylo.
Emilchen jak u Ciebie @ juz polazła? a Ty pracujesz jako psycholog tak??
Eijf a Ty jak bedziesz w Polsce to mam nadzieje ,ze od czasu do czasu sie odezwiesz co i jak:-)
MMM no to @ ladnie sie spóznia,nie myślałaś o becie??A tak poza tym moja szyjka jest twarda
Nabuchodonozorka- czy moge do Ciebie w skrócie pisać, Nabu?:-):-)? bo ten Twoj nick jest dla mnie za trudny wymówic go nie umiem.W ogole to czekam i czekam na te wyniki.
Nikiforka witaj na forum
Martilla a kiedy masz zamiar testowac chyba w czwartek nie??Jak tam po rocznicy?
Aguś a jak pogoda nad morzem?? wypoczywasz sobie dobrze Ci tak;-)zazdroszczę.Ja byłam w maju i w czerwcu tego roku w Łebie jak jeszcze takie tłoku nie było.Bo w seonie tam jest masakra
Sandrahaha ciesz się ciesz,na pewno bedzie dobrze.Tam w górze to wszystko było ukartowane widzisz juz chciałaś zrezygnować a tu bach.Życie jest cholernie nieprzewidujące
Wisienko a Ty jak tam? własnie czy nie miałaś testować,po weselu?
Kiciaq a co u Ciebie, męczysz juz swojego?
Ja w ogole dziewczyny mam jakieś czarne mysli,co chwilę latam sprawdzac czy czasem nie krwawię.Nie wiem skąd mi się to wzięło bo nic mi sie kompletnie nie dzieje,ale jakies takie dziwne uczucie mammoże to przez hormony nie wiem.
Martilla ja myślę,ze bedzie ok.Chociaż ja zatestowałam dopiero po 5 dniach od spodziewanej.
Mazia no ja mecze, mecze, ale jak narazie to tylko dla radochy i przyjemnosci, staranka to beda w przyszlym tygodniu w niedziele mam zamiar pierwszy test owu zrobic i jak wyjdzie pozytywnie to biore go w obroty :-)
Mazia wszystko na pewno bedzie ok, wierze w to, a wlasnie kiedy do lekarza sie wybierasz?