reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Cytat:
Napisał nanusia82
Cytat:

tzn, miałam wziąźć rzeczy jak na jeden dzień pobytu w szpitalu. Zamiast piżamy i szlafroka wzięłam dres, bo będzie wygodniej. Chyba może być co?

Ja bym radzila jakas tunike ubrac. Zeby wiesz jak trzeba w kiece pod brode, a pozniej sobie spuscic... Bo jak glupiego jasia dostaniesz to raczej nie bedziesz w stanie spodni zalozyc po badaniu...

Kurcze już sama nie wiem. Wziążć koszule nocną ? Szlafroka nie mam, ale wezmę od mamy jutro rano

Kurcze już sama nie wiem. Wziążć koszule nocną ? Szlafroka nie mam, ale wezmę od mamy jutro rano
Szlafron to pikus - mozesz przeciez jakas bluze narzucic. Ale zamiast dresu albo zwyklej pizamy radze koszule. Bo nie wiem jak Ty to odczuwasz, ale dla mnie nawet u gina jak sie rozbiore i mam sie przemaszerowac na fotel, to czuje sie skrepowana "bez dolu". A jak bylam na Hsg i mi zakladaji "oprzyrzadowanie" to oproz lekarza byly jeszcze 2 lub 3 pielegniarki na sali...

Szlafron to pikus - mozesz przeciez jakas bluze narzucic. Ale zamiast dresu albo zwyklej pizamy radze koszule. Bo nie wiem jak Ty to odczuwasz, ale dla mnie nawet u gina jak sie rozbiore i mam sie przemaszerowac na fotel, to czuje sie skrepowana "bez dolu". A jak bylam na Hsg i mi zakladaji "oprzyrzadowanie" to oproz lekarza byly jeszcze 2 lub 3 pielegniarki na sali...

hmm, mnie to tam rybka i tak będą mnie oglądać i tak, to czy na leżąco czy chodząco nie ma znaczenia;). Hahah. Wezmę sobie gietry i koszule i zarzuce bluze , a po zabiegu to może ktoś pomoże mi się ubrać co?

hmm, mnie to tam rybka i tak będą mnie oglądać i tak, to czy na leżąco czy chodząco nie ma znaczenia;). Hahah. Wezmę sobie gietry i koszule i zarzuce bluze , a po zabiegu to może ktoś pomoże mi się ubrać co?
Na pewno Ci pomoga! U nas na ginekologii sa bardzo mile panie. Az byla w szoku, bo tyle zlego sie slyszy o pigulach...

eh jakos dam radę chyba. wzięłam dwie wersje ubrania. Jak co to przed zabiegiem bede sie przebierac, a tymczasem zmykam, bo pora na spanie;)

Trzymajcie kciuki! :)

reklama
bromergon to bralam wlasnie na mleko z cyckw zeby mi sie produkowac przestalo ... bbrrrr

kropka najwazniejsze zeby sie ni epoddawac... szkoda tylko ze grobek mam tak daleko od miejsca w ktorym mieszkam , bo mam go w rodzinnym miescie gdzie rodzice mieszkaja.... nie poddajemy sie i walczymy dalej ... dzisiaj odebralam srebrne serduszka i lancuszki , serduszka z grawerka ANTOS i nosimy z mezem przy swoich sercach ... oby nasz synek szybko do nas wrocil bo ja wierze ze dzieci nie odchodza tylko zmieniaja swoja date przyjscia na swiat...

scyllu chyba zle napisalam nick :zawstydzona/y: przepraszam... narazie robie tylko opaski buciki i czpeczki... no i dla mojego chichuachuachuy ubranko :-D wkleje fotke ;-)

Załączniki

• lila.jpg
    lila.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 44
  • wiola.jpg
    wiola.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 45
  • blekit.jpg
    blekit.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 24
  • but1.jpg
    but1.jpg