Oj Lenka bardzo bym chciała, zeby to był proroczy sen...bardzo bardzo już w ciaży byłam kilka razy, ale żeby poród był i karmienie...no i jak się obudział to smiałąm się bardzo bo jesgo (chłopal) usteczka byłay takie małe, ze miał problem żeby sutek zmieścić...ale poradził sobie dzielny, no i z tego, ze go zapomniałąm przez pierwsze dni karmić...
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Staram się jak mogę pocieszac dzisiaj wsztstkie...bo pewnie jutro, pojutrze sama będe na to liczyła... ale po @ może nie być prosto się dźwignąć...bo u ciebie to takie objawy były, ze byłam prawie pewna:-(
Agutka a moze możesz jeszcze coś zrobić by sprawdzić czy coś nie gra? moze zachodzisz i coś z hormonkiem w drugiej fazie cyklu jest nie tak?
tak a wyliczenia i srednie to jestem po niezłym treningu, na szkoleniu na któym byłam...widzę jakies cyferki to mam impuls kalkulator...;-) spokojnie mogłabym być księgowa, nawet o tym myślałm kiedyś...tylko one tyle siedzą w pracy, ze bałabym sie o moja inteligencje;-) (czyt. pośladki)
Słonko,może coś jest nie tak - nie mam pojęcia. :-( Dlatego chcę zmienić lekarza,tylko nie wiem,do którego się udać. :-( Bo ten mój obecny gin kazał tylko "czekać i czekać,spokojnie,zobaczymy w tym miesiącu" i tak za każdym razem... Ile można? :-(
Objawy... Ja byłam prawie pewna,bo w niedzielę poczułam się w pewnym momencie tak samo,jak w ciąży z Zuzią. Taki dziwny "dryg" w środku. Pamiętam to,jak dziś! A tu nagle @... :-(
pewnie że od razu cieszę się że masz takie dobre nastawienietak, tak herbatka mile widziana
hehe, laski damy radę, nie "dziś" to "jutro". Głowa do góry.
Ja jutro idę na "przeczyszczenie" i mam nadzieję,że wtedy od razu zajdę w ciążę;-):-)
trzymam kciuki natusia, napisz jutro choć krótko jak poszło i jai wynik tzrymam kciuki, ze będzie oktak, tak herbatka mile widziana
hehe, laski damy radę, nie "dziś" to "jutro". Głowa do góry.
Ja jutro idę na "przeczyszczenie" i mam nadzieję,że wtedy od razu zajdę w ciążę;-):-)
słuchacie w wiadomoscich podawali, ze nad Toruniem i Bydgoszczą widziano 3 zagubione bociany....szukają prawidłowych adresów;-)
trzymam kciuki natusia, napisz jutro choć krótko jak poszło i jai wynik tzrymam kciuki, ze będzie ok
słuchacie w wiadomoscich podawali, ze nad Toruniem i Bydgoszczą widziano 3 zagubione bociany....szukają prawidłowych adresów;-)
Zgarnaim jednego do siebie
:-):-):-) jak Ty to wszystko tak dobrze pamiętasz to to musi coś znaczyć i nawet już wiesz jaka płeć,no nie ma co proroczy sen kochana:-)Oj Lenka bardzo bym chciała, zeby to był proroczy sen...bardzo bardzo już w ciaży byłam kilka razy, ale żeby poród był i karmienie...no i jak się obudział to smiałąm się bardzo bo jesgo (chłopal) usteczka byłay takie małe, ze miał problem żeby sutek zmieścić...ale poradził sobie dzielny, no i z tego, ze go zapomniałąm przez pierwsze dni karmić...
ja też bym zmieniła lekarza...szukaj takich od niepłodności. ZG to duze miasto znajdziesz kogoś...poszukaj na Boćku tam jest wątek Gdzie się leczyć i wymienione miasta...Słonko,może coś jest nie tak - nie mam pojęcia. :-( Dlatego chcę zmienić lekarza,tylko nie wiem,do którego się udać. :-( Bo ten mój obecny gin kazał tylko "czekać i czekać,spokojnie,zobaczymy w tym miesiącu" i tak za każdym razem... Ile można? :-(
Objawy... Ja byłam prawie pewna,bo w niedzielę poczułam się w pewnym momencie tak samo,jak w ciąży z Zuzią. Taki dziwny "dryg" w środku. Pamiętam to,jak dziś! A tu nagle @... :-(
trzymam kciuki natusia, napisz jutro choć krótko jak poszło i jai wynik tzrymam kciuki, ze będzie ok
aż pójdę szybko na balkon może go wypatrzę i jakąś żabkę naszykuję to się skusi he he he
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
ja też bym zmieniła lekarza...szukaj takich od niepłodności. ZG to duze miasto znajdziesz kogoś...poszukaj na Boćku tam jest wątek Gdzie się leczyć i wymienione miasta...
Ta "niepłodność" tak strasznie brzmi. I dziwnie zarazem,bo przecież mam Córcię.
Podziel się: