reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Oj Lenka bardzo bym chciała, zeby to był proroczy sen...bardzo bardzo:-D już w ciaży byłam kilka razy, ale żeby poród był i karmienie...no i jak się obudział to smiałąm się bardzo bo jesgo (chłopal) usteczka byłay takie małe, ze miał problem żeby sutek zmieścić...ale poradził sobie dzielny, no i z tego, ze go zapomniałąm przez pierwsze dni karmić...:szok::-D

reklama
Staram się jak mogę pocieszac dzisiaj wsztstkie...bo pewnie jutro, pojutrze sama będe na to liczyła... ale po @ może nie być prosto się dźwignąć...bo u ciebie to takie objawy były, ze byłam prawie pewna:-(
Agutka a moze możesz jeszcze coś zrobić by sprawdzić czy coś nie gra? moze zachodzisz i coś z hormonkiem w drugiej fazie cyklu jest nie tak?

tak a wyliczenia i srednie to jestem po niezłym treningu, na szkoleniu na któym byłam...widzę jakies cyferki to mam impuls kalkulator...;-) spokojnie mogłabym być księgowa, nawet o tym myślałm kiedyś...tylko one tyle siedzą w pracy, ze bałabym sie o moja inteligencje;-) (czyt. pośladki)

Słonko,może coś jest nie tak - nie mam pojęcia. :-( Dlatego chcę zmienić lekarza,tylko nie wiem,do którego się udać. :-( Bo ten mój obecny gin kazał tylko "czekać i czekać,spokojnie,zobaczymy w tym miesiącu" i tak za każdym razem... Ile można? :-(
Objawy... Ja byłam prawie pewna,bo w niedzielę poczułam się w pewnym momencie tak samo,jak w ciąży z Zuzią. Taki dziwny "dryg" w środku. Pamiętam to,jak dziś! A tu nagle @... :-(

tak, tak herbatka mile widziana;)

hehe, laski damy radę, nie "dziś" to "jutro". Głowa do góry.

Ja jutro idę na "przeczyszczenie" i mam nadzieję,że wtedy od razu zajdę w ciążę;-):-)
trzymam kciuki natusia, napisz jutro choć krótko jak poszło i jai wynik:tak: tzrymam kciuki, ze będzie ok

słuchacie w wiadomoscich podawali, ze nad Toruniem i Bydgoszczą widziano 3 zagubione bociany....szukają prawidłowych adresów;-):-D

Oj Lenka bardzo bym chciała, zeby to był proroczy sen...bardzo bardzo:-D już w ciaży byłam kilka razy, ale żeby poród był i karmienie...no i jak się obudział to smiałąm się bardzo bo jesgo (chłopal) usteczka byłay takie małe, ze miał problem żeby sutek zmieścić...ale poradził sobie dzielny, no i z tego, ze go zapomniałąm przez pierwsze dni karmić...:szok::-D
:-):-):-) jak Ty to wszystko tak dobrze pamiętasz to to musi coś znaczyć:tak: i nawet już wiesz jaka płeć,no nie ma co proroczy sen kochana:-):tak:

Słonko,może coś jest nie tak - nie mam pojęcia. :-( Dlatego chcę zmienić lekarza,tylko nie wiem,do którego się udać. :-( Bo ten mój obecny gin kazał tylko "czekać i czekać,spokojnie,zobaczymy w tym miesiącu" i tak za każdym razem... Ile można? :-(
Objawy... Ja byłam prawie pewna,bo w niedzielę poczułam się w pewnym momencie tak samo,jak w ciąży z Zuzią. Taki dziwny "dryg" w środku. Pamiętam to,jak dziś! A tu nagle @... :-(
ja też bym zmieniła lekarza...szukaj takich od niepłodności. ZG to duze miasto znajdziesz kogoś...poszukaj na Boćku tam jest wątek Gdzie się leczyć i wymienione miasta...

trzymam kciuki natusia, napisz jutro choć krótko jak poszło i jai wynik:tak: tzrymam kciuki, ze będzie ok

słuchacie w wiadomoscich podawali, ze nad Toruniem i Bydgoszczą widziano 3 zagubione bociany....szukają prawidłowych adresów;-):-D

:-Daż pójdę szybko na balkon może go wypatrzę i jakąś żabkę naszykuję to się skusi he he he

reklama
Do góry