ewelina09065
czas oczekiwania...
dziewczyny czy tes ktory ma czulosc 25ml jest bardzo czuly?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TOŚKA a jakie ziolka bedziesz pila ?? ktory numerek ?
ja jak zrobilam ostatnio testa to wiedzialam ze nie bedzie dwoch kresek ale jak zobaczylam jedna to sie mimo to wkurzylam na maxa ehh... ja sie boje ze w ogole owulki nie mam ... :-( 14 cykli si ejuz staracie?? a bylas poze u lekarza patrzec czy wsio ok ?? maz robila nasionka? moze dlatego ze za slabe nasionka?? oby ziolka pomogly tak jak tym dziewczynom co sa tam wypisane
:-(no wiec zeby rozwiac wszystkie watpliwosci - test wyszedł negatywny czyli ciązy brak, teraz czekam na @
Zapytaj na tamtym forum, na pewno Ci odpowiedza. Bo tutaj zadna jeszcze nie pije...dziewuchy mam pytanie czy mieszanke nr3 ojca sroki na cykle bezowulacyjne mam pic tylko do owulacji czy przez caly cykl ???? bo nie mam pojecia
ale dzięki kochana,ja też wciąż wierzę w tą pierwszą opcję
Witam wszystkie jestem tu nowa i postanowiłam do was dołączyć. Ja z mężem staram się o dzidziusia prawie 2lata i niestety nic z tego nie wychodzi. Ale widze że jest tu dużo więcej osób które maja z tym problem.
Tosia - strasznie mi przykro, bylam praktycznie pewna ze teraz sie udalo.....
i troche to dziwne ze badania sa wszystkie ok i Twoje i meza a fasolki brak? a HSG robilas?