reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

I jak tam ferie? Leniwie pewnie?
Wybieraie sie gdzies?
a wiesz, nieciekawie sie zaczely
mala mi sie pochorowala i siedze z nia w domu
zwariowac czasem mozna i tak sobie czasem mysle, po co mi 2 dziecko;-)hahha -taki zart
wczoraj zakonczylismy remont, w poniedzialek zamontuja nam szafe wiec bede miala zajecie
a teraz poluje na owulke:tak:

reklama
a wiesz, nieciekawie sie zaczely
mala mi sie pochorowala i siedze z nia w domu
zwariowac czasem mozna i tak sobie czasem mysle, po co mi 2 dziecko;-)hahha -taki zart
wczoraj zakonczylismy remont, w poniedzialek zamontuja nam szafe wiec bede miala zajecie
a teraz poluje na owulke:tak:
Przynajmniej sie cos dzieje;-)
Ja tez mysle, co by sobie do roboty znalezc, zeby nie myslec...:confused2: Remoncik by sie przydla, ale na razie zbieramy na niego kaske;-) Moze tak w kwietniu sie uda zaczac...
A ta szafa to w typie komandora? Ile za nia daliscie? Ja chce sobie cala sciane zaszafowac i sie zastanawiam, ile nas to wyniesie...

Maćku,zapisałam i zaktualizowałam,bo mi wpisałaś test 14.02. :sorry:

ZAFASOLKOWANE:

milusia83 -3 cykl
Pajka - 14 cykl
jagódka1231- 5 cykl
marulka – 4 cykl
kerna - 2 cykl
Loczek36 – 4 cykl (po roku) ???
asiaN – 1 cykl (3 z Luteiną)
malapralinka - 1 cykl
oliwka_11 - 1 cykl
ryba30 - 4 cykl
czarna1309 - 3 cykl

STARAJĄCE SIĘ:

agniesiar - 12 cykl
kinga85- 13 cykl iURLOPIK
maćku - 8 cykl z hakiem
agutkaZG- 7 cykl (test 12.03)
nanusia - około 18 cykl
Scully- 3 cykl
MALUTKA10234 cykl
lopop - 45 cykl
asiucha-L- 7 cykl
Betusia– 6 cykl
Svensonka
suzi1 – 8 cykl
martuskaa 4 cykl
agnieszka.kk – start po wakacjach
*Tośka* - 14 cykl w tym 5 cykl z luteiną (możliwa przerwa)
87zabka – 2 cykl
Robin 19 cykl
nereida
Antylopka niedługo „start” 0 cykl
olkale -
Lena_R - 3 cykl
Batonik24 - 7 cykl
Myśa - ?

gufi- 1 cykl

Czarna -fluidki przesylamy sobie jak ktoras z nas zafasolkuje, wpisujesz jakis znaczki i juz;-)

Maćku - szafa wlasnie z firmy Komandor, w zabudowie bedzie
zaplacimy za nia 2600 juz z rabatem, oni czesto maja rozne promocje, teraz trafilismy na 10% plus 2 za wypelnienie ankiety i 10% na montazu....
w listipadzie roblismy szafie od nich u nas w sypialni (bo niedawno zmienilismy mieszkanie i sie urzadzamy) i trafilismy na 20% rabatu, teraz szafa bedzie u Wiki w pokoju, bo poki co mala na razie bez pokoju swojego jest i powoli chcemy go skonczyc. kasy nie mamy, ale tescie nam pozyczyli i bedziemy splacac....

Maćku,zapisałam i zaktualizowałam,bo mi wpisałaś test 14.02. :sorry:
Ale ktory cykl dobrze wpisalam?:tak:
Trzymajmy sie tej listy, bo tamta byla zdecydowanie za dluga:tak:
Maćku - szafa wlasnie z firmy Komandor, w zabudowie bedzie
zaplacimy za nia 2600 juz z rabatem, oni czesto maja rozne promocje, teraz trafilismy na 10% plus 2 za wypelnienie ankiety i 10% na montazu....
w listipadzie roblismy szafie od nich u nas w sypialni (bo niedawno zmienilismy mieszkanie i sie urzadzamy) i trafilismy na 20% rabatu, teraz szafa bedzie u Wiki w pokoju, bo poki co mala na razie bez pokoju swojego jest i powoli chcemy go skonczyc. kasy nie mamy, ale tescie nam pozyczyli i bedziemy splacac....
No wlasnie... Ta kasa... Ja to biore pozyczki "nauczycielskie" (z kasy zapomogowej albo mieszkaniowa).
To szafe sami montujecie? Ja to wlasciwie chce tylko drzwi, bez wnetrza. Bo mam dwie wielkie szafy zwykle i chce je po prostu zakryc...

to ten pierwszy test

u mnie test też taki był a potem wyszedł taki jak twój drugi i teraz jestem w 8 tyg ciąży więc napewno to jest ciąża nie ma wątpliwośći.

TOŚKA kurcze test negatywny a może jest jeszcze nadzieja jak nie ma @

Ogólnie to powiem wam że czuję się do dup* mdli mnie okropnie choć nie lece do kibelka a wolała bym bo strasznie się męcze ,a w niedziele jak teściowa smażyła kotlety to myślałam że się wykończe ,kurcze mam dośc tych moich humorów i tych mdłości.Dziś wyłam rano jak głupia bo stwierdziłam że nie dam sobie rady ....ech ta moja huśtawka nastroju .Dobrze że Daniel wziął sobie pare dni wolnego w pracy to trochę moge poleniuchować bo on z dzieciakami wojuje.

Ale ktory cykl dobrze wpisalam?:tak:
Trzymajmy sie tej listy, bo tamta byla zdecydowanie za dluga:tak:

No wlasnie... Ta kasa... Ja to biore pozyczki "nauczycielskie" (z kasy zapomogowej albo mieszkaniowa).
To szafe sami montujecie? Ja to wlasciwie chce tylko drzwi, bez wnetrza. Bo mam dwie wielkie szafy zwykle i chce je po prostu zakryc...
nie, nie sami, oni nam montuja
a jak chcesz same drzwi, to nie powinno to az tyle wyniesc
najlepiej to zadzwonic, umowic sie zeby przyjechali na pomiar i zrobia wycene a przeciez nie musisz sie decydowac jak nie bedzie Ci pasowac....
my tez ciagle na pozyczkach, 1 - kredyt z banku na mieszkanie
2-moja ze szkola mieszkaniowa
3-meza z pracy zakladowa
na szafe zbieramy kilka miesiecy ale ciagle cos i w zyciu bysmy tej sumy nie uzbierali
dobrze ze tescie pozyczyli:-)

aha, tak sobie pomyslalam
moze napiszemy swoje nr gg jakbysmy chcialy kiedys pogadac tak prywatnie
jak chcecie oczywiscie
ja podam swoj 9270922:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja juz ziola zakupilam boze ale tak sie naszukalam tego zielarskiego ze kosmos !!!

tośka jak to sie za slabo staracie nie nie nie :no: napewno nie ;-) a moze masz niedrozne jajowody ?? mialaskiedys robiona histeroskopie?? ja np po lyzeczkowaniu chcieli mi zrobic ale ja nie ide :no: bo lekarz powiedzial a mze dla pewnosci zrobimy hi... ale na usg wsio ok wiec nie ide bo ja sie boje wszystkiego :-p bo to w sumie dziwne ze jajeczkowanie jest wsio z wojownikami tez i nic ... moze wlasnie o to chodzi ?? i pamietaj nie poddawaj sie... ja znam dobrego lekarza z dolnego slaska z wro ale nie wiem skad ty jestes on raczej kieruje za free na histero bo prywatnie to z 800zl kosztuje....

macku dziekuje :tak: kurcze tyle osob tam zafasolkowalo po tych ziolach a ja mam problem z jajeczkowaniem... bede pila od pierwszego dnia cyklu do owulacji oby ona byla w miare w czasie normalnym...

brakuje mi tylko dwoch ziol i ide zaraz do drugiego sklepu... bo za 3-4 dni bedzie @ :-)

Do góry