reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kochana skąd Ty właściwie jesteś, bo miałam koleżankę z twoich stron i też ksywka czarna?
GRATULUJĘ FASOLECZKI.

Suzi skąd takiego pajaca wytrzasnełaś, może teraz sie lepiej uda z tym lekarzem, Trzymam kciuki, po wizycie koniecznie zajrzyj tutaj i opisz co i jak.
Ja właśnie zaczęłam ferie więc mogę długo tutaj siedzieć.:happy:
ja jestem z wałcza

reklama
Witam Cię suzi co u Ciebie bo niestety juz zaległości nadrobiłam ale było ich tak dużo,że chyba fakty mi sie pomieszały?

U mnie bez wiekszych zmian;-)
Staranka były,ale nie wiem czy nie za mało,bo zaczelismy od niedzieli<owulka była we wtorek> do czwartku. A potem jakos juz nie było okazji:zawstydzona/y:

Kochana skąd Ty właściwie jesteś, bo miałam koleżankę z twoich stron i też ksywka czarna?
GRATULUJĘ FASOLECZKI.

Suzi skąd takiego pajaca wytrzasnełaś, może teraz sie lepiej uda z tym lekarzem, Trzymam kciuki, po wizycie koniecznie zajrzyj tutaj i opisz co i jak.
Ja właśnie zaczęłam ferie więc mogę długo tutaj siedzieć.:happy:

No mam nadzieje ze bedzie fajna.Bo chciałą bym zostac u niej...
A tego lekarza znalazłam w necie.Weszłąm sobie na strone Lux medu i zobaczyłam jakie a placówki w mojej miejscowosci.Potem zadzwoniłam do przychodni i powiedziałam jaki mam problem.No i pani poleciła mi tegolekarza,ze ma dobrą specjalizacje:tak:
No i zapisałam sie do niego...a tu taki ZONK!!!!!!
Masakra:-(
Żartujesz, a może studiowałaś na Garbary- chociaż chyba nie bo jak napisałaś masz 19 lat, ale ta kolezanka też była była z wałcza.

Dziewczyny moze Wy sie znacie:-D:-D:-D:-D:-DAle jaja:)

U mnie bez wiekszych zmian;-)
Staranka były,ale nie wiem czy nie za mało,bo zaczelismy od niedzieli<owulka była we wtorek> do czwartku. A potem jakos juz nie było okazji:zawstydzona/y:

No mam nadzieje ze bedzie fajna.Bo chciałą bym zostac u niej...
A tego lekarza znalazłam w necie.Weszłąm sobie na strone Lux medu i zobaczyłam jakie a placówki w mojej miejscowosci.Potem zadzwoniłam do przychodni i powiedziałam jaki mam problem.No i pani poleciła mi tegolekarza,ze ma dobrą specjalizacje:tak:
No i zapisałam sie do niego...a tu taki ZONK!!!!!!
Masakra:-(

Dziewczyny moze Wy sie znacie:-D:-D:-D:-D:-DAle jaja:)
nie chyba sie nie znamy a szkoda;-)

reklama
Żartujesz, a może studiowałaś na Garbary- chociaż chyba nie bo jak napisałaś masz 19 lat, ale ta kolezanka też była była z wałcza. Czasem używała ksywkę WRONA.
nie nie kojarze nikogo takiego. a wiesz gdzie w wałczu mieszka? bo moze ja znam chociazby z widzenia. wałcz nie jest wcale taki maly wiec wiesz

Do góry