reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No to kochana chyba mamy ten sam problem!!!!

A czemu chcesz zmienic???

Bo,jak chodzę do mojego obecnego,to mi za każdym razem mówi "Zobaczymy,co przyniesie ten miesiąc. Poczekajmy,spokojnie". Dał pół roku na staranka. No i dalej ten sam text. Nie chcę stać w miejscu,tylko chcę coś zacząć działać. Na razie więc szukam innego gina...

Bo,jak chodzę do mojego obecnego,to mi za każdym razem mówi "Zobaczymy,co przyniesie ten miesiąc. Poczekajmy,spokojnie". Dał pół roku na staranka. No i dalej ten sam text. Nie chcę stać w miejscu,tylko chcę coś zacząć działać. Na razie więc szukam innego gina...

Agutka normalnie jak czytam to co piszesz ,to tak jak bym słysząła siebie:tak:

Agutka normalnie jak czytam to co piszesz ,to tak jak bym słysząła siebie:tak:

Heh,no właśnie... Już mnie to wkurzać tak zaczyna,że szok! :-(
Chciałabym najpierw posprawdzać siebie jakimiś badaniami,a później dopiero G.,kiedy faktycznie minie rok odkąd nie zachodzę w ciążę...
Zależy mi też strasznie,żeby to był lekarz na NFZ...
Ten mój się,chyba,teraz wycwanił i tylko tym prywatnie pomaga... :eek:

Kochana nic sie nie przejmuj!!!;-)Ważne ze sie usmiełysmy:-D

Ja tez mam czasem takie mysli:-(ALe staram sie wtedy wyprostować:tak:

Kurcze nie mam pojecia, ja zawsze mam recepte!!Musisz zapytac w aptece.Moze byc tak ze poprostu cena sie zmieni.

Hej Lopop ja tez sie zastanawiałam gdzie Cię wywiało:tak:
Fajnie ze juz jestes:tak:

Zaraz ide w kąpiele, bo dzis mam wizytke u nowej p.doktor.
Ciekawa jestem jaka bedzie:tak:Chciała bym w koncu trafic na "normalnego lekarza"
Bo ten co ostatnio u niego byłam"gin-endokrynolog"był do d..upki!!!:wściekła/y:
Usłyszałam od niego ze bezpłodnosc to temat rzeka i mozna by godzinami rozmawiac:angry::eek:
rzeczywiście dziwny ten lekarz:szok: oby ten co teraz idziesz okazał się w porządku:tak:
Ja też czekam na @ brzuch boli piersi też i to bardzo- będzie bardzo boląca @:crazy::angry::angry:
mnie tylko brzuch pobolewa i mam ciągle dużo dziwnego śluzu.no to czekamy razem:tak:
masz rację.Ci lekarze myślą że dla Nas takie czekanie to pestka.niech by sami spróbowali tyle czekać:no: zwłaszcza że chłopy cierpliwości nie mają za grosz a taki pan dr mówi, że przesadzamy, że niektóre kobiety starają się latami a co On może wiedzieć na temat tego czekania,naszych uczuć?:szok:

Agutka wejdź na stronę w googlach opinie lekarze czy coś takiego, chcialam poszukać a synek mi nie daje zajrzeć bo chce grać. ale tak też znajdziesz

A może właśnie wybrałabym się do jakiejś pani ginekolog,hm... Może ona by mnie bardziej zrozumiała...
Ja w sumie do tych kobiet - lekarek mam uprzedzenie,bo mnie jedna kiedyś zamiast wyleczyć,spaprała jeszcze bardziej "w środku". :eek:

Agutka wejdź na stronę w googlach opinie lekarze czy coś takiego, chcialam poszukać a synek mi nie daje zajrzeć bo chce grać. ale tak też znajdziesz

Właśnie w ten sposób zaczęłam szukać. :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie nie kojarze nikogo takiego. a wiesz gdzie w wałczu mieszka? bo moze ja znam chociazby z widzenia. wałcz nie jest wcale taki maly wiec wiesz
no jak masz te 2 kreseczki????

A może właśnie wybrałabym się do jakiejś pani ginekolog,hm... Może ona by mnie bardziej zrozumiała...
Ja w sumie do tych kobiet - lekarek mam uprzedzenie,bo mnie jedna kiedyś zamiast wyleczyć,spaprała jeszcze bardziej "w środku". :eek:
no to pech a czlowiek wierzy naiwnie lekarza!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A ja oczywiscie pomieszałam godziny:eek:
I dorze ze spojrzałam bo zamiast od 12:30 to mam isc od 13:30:laugh2:

Do góry