reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

właściwie to nie wiem co mam napisac.nie chcę się nad sobą użalać.wszystkie mamy takie problemy,nie jestem wyjątkiem...
zrobiłam rano test.
negatywny.
@ dalej nie ma.
brzuch boli...nie wiem co myśleć,co robić,tracić nadzieję,odpuścić,czekać...najbliżej to mi chyba do zwariowania:-(

reklama
Ja się zastanawiam czy te diety to prawda bo mi się wydaje że to taki zabobon.

I tak trzymaj, ja tam marze o dzidziusiu i wsio mi jedno co będzie byle zdrowe.

Oooo to trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

witam :-)

Tak około 19 - 22 dc zbadaj progesteron, jeśli norma powyżej 15 to owulka była, tak mi gin mówił na ostatniej wizycie.

Czytam czytam i nadrobić was nie mogę.
kochana wedlug mnie tediety to nie zabobony skoro na dziewczynke trzeba jesc wapn czy cos tam a na chlopca potas widocznie te poszczegolne mineraly czy jak to nazwac daja przezyc lub wzmocniaja konkretne plemniczki meskie lub zenskie i ja w to wierze

uf..wkoncu doczytalam do konca :tak: mam nadzie3je ze jutro i w niediele posypia sie fotki z pozytywnymi testami :tak: u toski to jestem pewna ze beda 2 kreski :) a ja nadal czekam dzis 26 dzien cyklu z 36-37 wiec od poniedzialku zostanie mi tylko tydzien do testowania :tak: juz sie niemoge doczekac

Lena czyli kiedy będziesz teścik robić, bo my sie nie możemy doczekać wyniku:tak:
niestety już zrobiłam:-(
bola mnie piersi..od piatku bolaly mnie same sutki a teraz czuje ze bola mnie tez tak po bokach i sutki..a brzuszek taki jak balonik wiec chyba raczej nie...ale dobrze jakby sie udalo:tak:
ten ból piersi to typowy jak u kobiet w ciąży ale ja wcale nic nie sugeruję;-)

Hej hej wcale nie taka pustelnia :-) ja już od 7 w pracy jestem ale najchetniej to bym spała i spała i spała :-(

Hej hej :-)
Dzisiaj kupie test i zobaczymy co z tego bedzie :tak: może masz racje

Miłego dnia
Tosiu kochana wszystkie znaki na ziemi i na niebie mówią że jesteś w ciąży:tak:
Dzien dobry!!!
jakies nowe wiesci? Ktos nie wytrzymal i zatestowal?
U mnie dzisiaj temperatura znowu odrobine w dol, wiec juz raczej wszystko przesadzone...

To ja bylam:tak:
ja nie wytrzymałam:wściekła/y: maćku nie mamy jeszcze @ to może jest taka mała iskierka...

Witam dziewczynki ,podczytuje was ale jakoś ostatnio nie mam weny i chęci do pisania mam lenia jak nie wiem co.

Byłam w czoraj na wizycie u chirurga i niestety zastrzyki mam brać ,tylko że mniejszą dawke nie 80 ale 40.POwiedzieli mi że teraz w ciąży zakrzepica może powrócić tym bardziej że zrobił mi się żylak na lewej nodze ,noi będe się kuła w brzuch do końca ciązy ,A i mam skierowanie na doppler żył ale jak zapisałam się to mam badanie dopiero na 17 maja ,mmhh może dostane się gdzieś prywatnie .Zobaczymy.

Noi zacząl sie 8 tydzień .

Trzymam kciuki za testujace ,mam nadzieję że zobaczycie upragnione dwie kreseczki.Pozdrawiam wszystkie.
Oliwka współczuję Ci kochana tych zastrzyków ale jeśli to dla dobra dzidzi i Twojego no to mus.a nie masz weny do pisania bo zmęczenie ciążowe pewnie Cię trzyma;-)życzę wszystkiego dobrego Tobie i Twojej fasolce.

Help! Co za popierdzielony dzień! :-(

Zuzia wstała z mega bólem szyi - krzywo spała i aż się wije z bólu... Teraz się trochę uspokoiła po Nurofenie i melisce i leży na łóżku wysmarowana maścią rozgrzewającą i owinięta szalikiem. :-( W tamtym roku też tak miała i to się kilka dni ciągnęło! :-(

Grzesiek poszedł się zapisać do lekarza,bo boli go strasznie ręka,na której miał kiedyś przeprowadzaną operację i już raz mu tam ropa naszła,więc teraz chuchamy na zimne... :-(

Do mojej Mamy w nocy przyjechało pogotowie z zastrzykiem przeciwbólowo - nasennym,bo miała tak potworny ból głowy,że mało jej nie rozsadziło... Ona czeka na wyniki biopsji... I to pewnie nerwobóle... :-(

Jak ja z tego wszystkiego @ dostanę,to nie wiem... :-(
Na razie nadal mnie "mleko" zalewa...
o ludzie..to rzeczywicie zaczęło się kiepsko kochana<tulam> ale spokojnie zaraz się wszystko unormuje nie denerwuj się bo zaszkodzisz fasolce;-):-)

uf..wkoncu doczytalam do konca :tak: mam nadzie3je ze jutro i w niediele posypia sie fotki z pozytywnymi testami :tak: u toski to jestem pewna ze beda 2 kreski :) a ja nadal czekam dzis 26 dzien cyklu z 36-37 wiec od poniedzialku zostanie mi tylko tydzien do testowania :tak: juz sie niemoge doczekac
to czekanie jest najgorsze żabciu ale na upragnione II kreseczki zawsze warto:tak:

kończy się 7...tyle czekania i nic :-( od lażdziernika chodze do lekarza, w listopadzie pierwsze badania, ale jakoś nieporadnie Pani dr to prowadziła. W styczniui na moją wyraźną prośbę zbadała estradipol i progesteron i masz babo placek...

Wiesz ja czuję, ze mi się czas kórczy...za 2 mioesiace 32 latka kończę...:tak:

Ja czekalam 14 miesiecy na to, zeby zobaczyc II kreseczki, i Ty pewnie tez sie doczekasz zobaczysz.:tak:

dzięki Maćku to chciałam usłyszeć ;-):-D nie zmienia to faktu, ze z tego powodu chę JUŻ, TERAZ dzidzię;-):-D

Ps.nieraz zaglądam na wątek staranka po 30-tce i to tam zrozumiałąm, ze to troszeńkę późnawo...:szok:

dla jednych za pozno dla drugich nie czasami dziewczyny młodsze mają wieksze problemy z zajsciem w ciaze niz kbiety po 30

Hej hej wcale nie taka pustelnia :-) ja już od 7 w pracy jestem ale najchetniej to bym spała i spała i spała :-(

no to był w sumie moj pierwszy objaw spałam dosłownie wszedzie;-) tesciora rób a @ Ci sie juz spoznia?

Pajka a Tobie teścik odrazu wyszedł pozytywny tak?czy jest taka możliwość żeby od razu nie wyszedł?tonący brzytwy się chwyta....:-(

Tosiu kochana wszystkie znaki na ziemi i na niebie mówią że jesteś w ciąży:tak:

ja mam jeszcze 3 dni do @ więc z ta fasolką to nie wiadomo :-(może małpisko przyjdzie a zmęczenie można tłumaczyć ciśnieniem itp :wściekła/y: to tego ukradli mi projektor multimedialny z sali szkoelniowej więc mam mega wk******

ja mam jeszcze 3 dni do @ więc z ta fasolką to nie wiadomo :-(może małpisko przyjdzie a zmęczenie można tłumaczyć ciśnieniem itp :wściekła/y: to tego ukradli mi projektor multimedialny z sali szkoelniowej więc mam mega wk******
jak to ukradli?:szok: co się dzieje na tym świecie?:no: Tosiu spokojnie.masz rację każdy objaw może oznaczać coś zupełnie innego ale wszystkie razem to już troche podejrzane;-) w każdym razie ja Ci bardzo tego życzę:tak:i żeby ten projektor się odnalazł:tak:

reklama
Do góry