reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Czesć z rana:-) o tej porze to tu pustelnia:-D szykuję się do pracy i przy kawie czytam wczorajszy wieczór...

Ja odpadłam, bo w 21 dc mały progereton miałam więc na dzidzię to raczej nie wyglada...nie mam tez żadnych objawów wsazujących na ewentualną...miałą nr 6...

Hej hej wcale nie taka pustelnia :-) ja już od 7 w pracy jestem ale najchetniej to bym spała i spała i spała :-(

reklama
Dziewczyny a czy któraś brała ten castagnus, czy to pomaga albo może inaczej czy on nie zaszkodzi?

mi się wydaje, ze jesli nie ma wskazań to bez sensu brać leki...bo jeśli miałabyś w porzadku prolaktynę (wiem, ze Ty akurat nie masz) to mogłoby wpłynąć na nia jakoś i np. obniższyć czy coś.
Co prawda te tabletki są ziołowe...no ale działaja...

Hej hej wcale nie taka pustelnia :-) ja już od 7 w pracy jestem ale najchetniej to bym spała i spała i spała :-(

Cześć Toska:-)
To miło, ze jest ktoś jeszcze kto tak rano zaczyna dzionek:-D

Te Twoje zmęczenie i inne objawy ...czuję...wiesz co?:tak::-D:-D:-D to co przepowiedziałam....Pamiętaj byłąm pierwsza;-):-D

Trzymam kciuki :-)

A teraz żegnam sie do popłudnia i biegnę do pracy:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć Toska:-)
To miło, ze jest ktoś jeszcze kto tak rano zaczyna dzionek:-D

Te Twoje zmęczenie i inne objawy ...czuję...wiesz co?:tak::-D:-D:-D to co przepowiedziałam....Pamiętaj byłąm pierwsza;-):-D

Trzymam kciuki :-)

A teraz żegnam sie do popłudnia i biegnę do pracy:-(

Hej hej :-)
Dzisiaj kupie test i zobaczymy co z tego bedzie :tak: może masz racje

Miłego dnia

Dzien dobry!!!
jakies nowe wiesci? Ktos nie wytrzymal i zatestowal?
U mnie dzisiaj temperatura znowu odrobine w dol, wiec juz raczej wszystko przesadzone...
no mnie to też dziwi ale to dobrze chyba.....:happy:ty kochana z tego co pamiętam miałaś dostać@ dopiero w sobote ale już zrobiłaś teścik i nic??

a może to martuska robiła test????? Chyba coś pokręciłam!!!!!!!!!!!
To ja bylam:tak:

witam:-)przy kawusi i oponkach:-D
Tosia ja jestem prawie pewna co do ciebie..te twoje zmeczenia i wogole:tak:a i jeszcze brak@:-D wiec trzymam za ciebie kciuki:tak:a u mnie narazie tez cisza:tak:a wiesz ze dzis czuje jakby bulgotanie w podbrzuszu:eek:;-)hehheeh nie wiem co to moze byc heheh

Myśa jeszcze ja testuje 14tego :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam dziewczynki ,podczytuje was ale jakoś ostatnio nie mam weny i chęci do pisania mam lenia jak nie wiem co.

Byłam w czoraj na wizycie u chirurga i niestety zastrzyki mam brać ,tylko że mniejszą dawke nie 80 ale 40.POwiedzieli mi że teraz w ciąży zakrzepica może powrócić tym bardziej że zrobił mi się żylak na lewej nodze ,noi będe się kuła w brzuch do końca ciązy ,A i mam skierowanie na doppler żył ale jak zapisałam się to mam badanie dopiero na 17 maja ,mmhh może dostane się gdzieś prywatnie .Zobaczymy.

Noi zacząl sie 8 tydzień .

Trzymam kciuki za testujace ,mam nadzieję że zobaczycie upragnione dwie kreseczki.Pozdrawiam wszystkie.

Help! Co za popierdzielony dzień! :-(

Zuzia wstała z mega bólem szyi - krzywo spała i aż się wije z bólu... Teraz się trochę uspokoiła po Nurofenie i melisce i leży na łóżku wysmarowana maścią rozgrzewającą i owinięta szalikiem. :-( W tamtym roku też tak miała i to się kilka dni ciągnęło! :-(

Grzesiek poszedł się zapisać do lekarza,bo boli go strasznie ręka,na której miał kiedyś przeprowadzaną operację i już raz mu tam ropa naszła,więc teraz chuchamy na zimne... :-(

Do mojej Mamy w nocy przyjechało pogotowie z zastrzykiem przeciwbólowo - nasennym,bo miała tak potworny ból głowy,że mało jej nie rozsadziło... Ona czeka na wyniki biopsji... I to pewnie nerwobóle... :-(

Jak ja z tego wszystkiego @ dostanę,to nie wiem... :-(
Na razie nadal mnie "mleko" zalewa...

Help! Co za popierdzielony dzień! :-(

Zuzia wstała z mega bólem szyi - krzywo spała i aż się wije z bólu... Teraz się trochę uspokoiła po Nurofenie i melisce i leży na łóżku wysmarowana maścią rozgrzewającą i owinięta szalikiem. :-( W tamtym roku też tak miała i to się kilka dni ciągnęło! :-(

Grzesiek poszedł się zapisać do lekarza,bo boli go strasznie ręka,na której miał kiedyś przeprowadzaną operację i już raz mu tam ropa naszła,więc teraz chuchamy na zimne... :-(

Do mojej Mamy w nocy przyjechało pogotowie z zastrzykiem przeciwbólowo - nasennym,bo miała tak potworny ból głowy,że mało jej nie rozsadziło... Ona czeka na wyniki biopsji... I to pewnie nerwobóle... :-(

Jak ja z tego wszystkiego @ dostanę,to nie wiem... :-(
Na razie nadal mnie "mleko" zalewa...
napewno malej przejdzie jak troche polezy w lozeczku:tak:tylko ze ja wiem jak ciezko jest dziecku polezec heheh a co do twoje go "mleka" to masz go duzo i ajki jest?u mnie wczoraj zeczelo sie pojawiac troche takiego jakby smietanka:eek:

reklama
Dzieki:sorry:

Moje dlugo do siebie dochodzily...
Podziwiam!:tak: Z moim M tak sie nie da:no: Zawsze sie gdzies ta kasa rozpuszcza:eek:

87 zabka takie cos wydziergaj:-D na pewno bedzie mialo wziecie na allegro:-D
juz niepamietam jak sie robi na drutach w podstawowce babcia mnie uczylaszaliki robic ale juz niepamietam

Do góry