reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a tak ogolnie to skad pochodzisz? ja z Wałcza woj. zachodniopomorskie. ucałuj synka

O mam w Wałczu koleżankę i nawet tam byłam ale dość dawno.

Hehehe,Grzesiek się dziś mnie pyta,kiedy mam termin @. Ja mówię,że dziś. :-D A On ze śmichem,że kurde,no trzeba w końcu się bardziej postarać,żebym zaszła w ciążę,bo już go te @ dobijają,hahaha. :-D Szczególnie,że teraz ma urlop. ;-) :-p

Co do samopoczucia mego,to hm... Byłam z G. na zakupach,bo Zuzia śpi. Boli mnie ci*ka w środku tak,jakby mi ktoś kołka tam włożył. :wściekła/y: I tak mnie obcierała dzisiaj :zawstydzona/y: ,że aż ciężko mi się szło z tymi "suchotami"... Wczoraj były przytulanki - @ brak,a to jakiś tam znak. :-D

Trzymam kciuki za twoje II kreski! :tak:

Cze dziewczeta!
Ja dzis rano zatestowalam i niestety wynik jednokreskowy...:-(

To na pewno przesądzone? Nie masz jeszcze chyba @?

czemu bez owulki???skąd takie myśli???pozytywne myślenie się kłania:tak::-)

Mam wysoką prolaktynę i ostatnio owu nie było :no:

rok temu mialam bez mataklopramidu 20,5 ng/ml
1h po podaniu:163,5
i 2h po : 115,2

badania robilam w 5dc
teraz o roku bede chciala je powtorzyc- tylko nei wiem kiedy sie prl robi, w ktorym dniu cyklu??

Betusiu mi gin prl z obciążeniem kazał zrobić w 2-3 dc.

Witam ! Jestem tu nowa . Mam juz dwunastoletnią córkę . Od listopada staramy sie o powiększenie naszej rodzinki , Mam nadzieję że można do Was dołączyć pozdrawiam serdecznie :-) .

Witam!

Sa takie tabletki ziolowe castagnus czy os takiego. One ponoc obnizaja lekko podwyzszona prolaktyne i reguluja cykle...
A kiedy wyniki?

Mam te tabletki kiedyś kupiłam ale do tej pory ich nie używałam, nie wiem nawet czy się nie przeterminowały. wyniki prawdopodobnie w czwartek ale dopier w nastepnym tygodniu.

Ja zrobiłą 7 dc to podobno niczego nie wnosi....powinno się badać równoczesnie LH i FSH 2-3 dc i badać stosunek...wtedy jest wiadoma rezerwa jajnikowa:eek:

A jak bym zrobiła LH i FSH w 8 dc to było by dobrze?

Mój tata jest Antoni dlatego córka będzie Antonina :tak:

Mój dziadek nazywał się Antoni, podoba mi się to imię ale mojemu M niestety nie.

reklama
bola mnie piersi..od piatku bolaly mnie same sutki a teraz czuje ze bola mnie tez tak po bokach i sutki..a brzuszek taki jak balonik wiec chyba raczej nie...ale dobrze jakby sie udalo:tak:
jak dla mnie typowe objawy fasolinkowe:tak::tak::tak::tak:
Mnie piersi nie bolą ale dzisiaj po południu mnie strasznie mdliło na dodatek mam dziwny śluz podobny do tego z ostatniej ciąży, na objawy troszke za wcześnie bo testuje dopiero za tydzień ale ten śluz taki ciekawy....

To na pewno przesądzone? Nie masz jeszcze chyba @?
Nie. Termin mam na sobote...

jak dla mnie typowe objawy fasolinkowe:tak::tak::tak::tak:
Mnie piersi nie bolą ale dzisiaj po południu mnie strasznie mdliło na dodatek mam dziwny śluz podobny do tego z ostatniej ciąży, na objawy troszke za wcześnie bo testuje dopiero za tydzień ale ten śluz taki ciekawy....
To znaczy jaki?

taki dziwny, miałam go ostatnio jak byłam w ciązy, wygląda jak płodny ale wpada w żółty kolor:eek:
Ja tez mam dziwny - zwykle pod koniec cyklu bylo go sporo, byl bialy i kremowy. Teraz jest go bardzo malo, a dzisiaj to byla pelna paleta typow: troche grudek, troszke ciazgnacego a na koniec wodnisty:eek:

Ja tez mam dziwny - zwykle pod koniec cyklu bylo go sporo, byl bialy i kremowy. Teraz jest go bardzo malo, a dzisiaj to byla pelna paleta typow: troche grudek, troszke ciazgnacego a na koniec wodnisty:eek:
no mnie to też dziwi ale to dobrze chyba.....:happy:ty kochana z tego co pamiętam miałaś dostać@ dopiero w sobote ale już zrobiłaś teścik i nic??

a może to martuska robiła test????? Chyba coś pokręciłam!!!!!!!!!!!

nie ma was, pewnie działacie z małżowinkami pod kołderką

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja się już pogubiłam ale było dziewczynek:tak::tak::tak: 6 więc jeszcze 4 brakuje

Czesć z rana:-) o tej porze to tu pustelnia:-D szykuję się do pracy i przy kawie czytam wczorajszy wieczór...

Ja odpadłam, bo w 21 dc mały progereton miałam więc na dzidzię to raczej nie wyglada...nie mam tez żadnych objawów wsazujących na ewentualną...miałą nr 6...

A jak bym zrobiła LH i FSH w 8 dc to było by dobrze?
.

Z tego co się dowiedziałąm i pisałąm wyzej to LH i FSH powinno sie robić w 2-3 dc, a prolaktynę 7-8-9 dpo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry