asiucha-L
Fanka BB :)
a tak ogolnie to skad pochodzisz? ja z Wałcza woj. zachodniopomorskie. ucałuj synka
O mam w Wałczu koleżankę i nawet tam byłam ale dość dawno.
Hehehe,Grzesiek się dziś mnie pyta,kiedy mam termin @. Ja mówię,że dziś. A On ze śmichem,że kurde,no trzeba w końcu się bardziej postarać,żebym zaszła w ciążę,bo już go te @ dobijają,hahaha. Szczególnie,że teraz ma urlop. ;-)
Co do samopoczucia mego,to hm... Byłam z G. na zakupach,bo Zuzia śpi. Boli mnie ci*ka w środku tak,jakby mi ktoś kołka tam włożył. I tak mnie obcierała dzisiaj ,że aż ciężko mi się szło z tymi "suchotami"... Wczoraj były przytulanki - @ brak,a to jakiś tam znak.
Trzymam kciuki za twoje II kreski!
Cze dziewczeta!
Ja dzis rano zatestowalam i niestety wynik jednokreskowy...:-(
To na pewno przesądzone? Nie masz jeszcze chyba @?
czemu bez owulki???skąd takie myśli???pozytywne myślenie się kłania:-)
Mam wysoką prolaktynę i ostatnio owu nie było
rok temu mialam bez mataklopramidu 20,5 ng/ml
1h po podaniu:163,5
i 2h po : 115,2
badania robilam w 5dc
teraz o roku bede chciala je powtorzyc- tylko nei wiem kiedy sie prl robi, w ktorym dniu cyklu??
Betusiu mi gin prl z obciążeniem kazał zrobić w 2-3 dc.
Witam ! Jestem tu nowa . Mam juz dwunastoletnią córkę . Od listopada staramy sie o powiększenie naszej rodzinki , Mam nadzieję że można do Was dołączyć pozdrawiam serdecznie :-) .
Witam!
Sa takie tabletki ziolowe castagnus czy os takiego. One ponoc obnizaja lekko podwyzszona prolaktyne i reguluja cykle...
A kiedy wyniki?
Mam te tabletki kiedyś kupiłam ale do tej pory ich nie używałam, nie wiem nawet czy się nie przeterminowały. wyniki prawdopodobnie w czwartek ale dopier w nastepnym tygodniu.
Ja zrobiłą 7 dc to podobno niczego nie wnosi....powinno się badać równoczesnie LH i FSH 2-3 dc i badać stosunek...wtedy jest wiadoma rezerwa jajnikowa
A jak bym zrobiła LH i FSH w 8 dc to było by dobrze?
Mój tata jest Antoni dlatego córka będzie Antonina
Mój dziadek nazywał się Antoni, podoba mi się to imię ale mojemu M niestety nie.