ja nie zbieram - przyznam szczerzeFajnie - u nas nie ma takich placykow dla psow, ale wszedzie sa zakazy
Koszy na kupy tez jest doslownie kilka w miesice... Ja sie staram zbierac (no chyba, ze nie mam przy sobie worka), ale pozniej mam dylemat, czy wyrzucic to do pojemnika na makulature, szklo czy plastik;-)
reklama
izus180584
Fanka BB :)
oj to wesoło masz- ja jak byłam mała to jadłam ściany i musieli sztukować hehehe
oj jak ja bym chciała zeby mi taki mój brzdąc porobił pieczątki na ścianach
Wesoło jest to fakt.Już niedługo będziesz tez mieć takiego brzdąca życzę ci i wszystkim tego z całych sił bo to naprawdę cudowne jest!!!!!!!!!
Fajnie - u nas nie ma takich placykow dla psow, ale wszedzie sa zakazy
Koszy na kupy tez jest doslownie kilka w miesice... Ja sie staram zbierac (no chyba, ze nie mam przy sobie worka), ale pozniej mam dylemat, czy wyrzucic to do pojemnika na makulature, szklo czy plastik;-)
heheh no to dylaemat u mnie kolo mojego bloku jest jeden kosz na odchody psie ale my z reguly na polanki chodzimy
Wesoło jest to fakt.Już niedługo będziesz tez mieć takiego brzdąca życzę ci i wszystkim tego z całych sił bo to naprawdę cudowne jest!!!!!!!!!
:-):-):-)
to ja znikam popracowac buzka i do juterka:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
to ja znikam popracowac buzka i do juterka:-)
ja zmykam na dr housa wiec buzia i do juterka
Betusia nie pracuj zbyt długo
wszystkie już poszły spać?to chyba i ja pójdę i będę wciąż myśleć tylko o jednym;-)
nom nie do końca jestem jeszcze Ja
nom nie do końca jestem jeszcze Ja
to się bardzo cieszęwitaj batonik.jak tam się dzisiaj czujesz?
nie wiem w końcu czy wstawiłam ten suwaczek czy nie bo jakoś marnie mi to idzie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ewelina09065
czas oczekiwania...
witam wieczorkiem jak tam sie czujecie po tlustym czwartku?ja pelna od jedzeni oponek eheheh
reklama
to się bardzo cieszęwitaj batonik.jak tam się dzisiaj czujesz?
;-)może być bez szału ale nie najgorzej! Moja druga połówka pojechała dziś na koncert do łodzi i mam czas dla siebie!!!
Podziel się: