reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wiecie co, moja niunia dorwała dziś moja pieczatkę i popieczętowała ściany także na wiosnę czeka mnie remoncik!!!!!!!!!!!!!
Życzę wszystkim co testują 14 II kreseczek a innym owocnych staranek.Mój mężuś wraca jutro więc może jeszcze się cosik uda!!!!

dzięki ale to dopiero początek jak mój w. odszyfruje :sorry: dysk w dużym kompie to wrzuce inne

bardzo lubie fotografowac dzieci :-) mój mały Marco to wdzięczny obiekt

o ja czekam z niecierpliwością na kolejne fotki :-)

co do Marco to wcale Ci się nie dziwię:tak: kochany chłopczyk

Wiecie co, moja niunia dorwała dziś moja pieczatkę i popieczętowała ściany także na wiosnę czeka mnie remoncik!!!!!!!!!!!!!
Życzę wszystkim co testują 14 II kreseczek a innym owocnych staranek.Mój mężuś wraca jutro więc może jeszcze się cosik uda!!!!

oj to wesoło masz- ja jak byłam mała to jadłam ściany i musieli sztukować hehehe
oj jak ja bym chciała zeby mi taki mój :tak:brzdąc porobił pieczątki na ścianach:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja chodze zwykle jakos o tej porze, bo chodzimy na boisko szkole i zekam, az wozny sobie pojdzie;-)
A zbieracie kupy po Waszych piesach?:cool:

przyznam ze czasami ale ja chodze w takie miejsca ze tam ludzie rzadko chodza- poza tym ja mam bardzo duzo terenow zielonych...
a obok nloku mam taka polanke ogrodzona i tam chodze to go spuszczam to sobie biega

reklama
przyznam ze czasami ale ja chodze w takie miejsca ze tam ludzie rzadko chodza- poza tym ja mam bardzo duzo terenow zielonych...
a obok nloku mam taka polanke ogrodzona i tam chodze to go spuszczam to sobie biega
Fajnie - u nas nie ma takich placykow dla psow, ale wszedzie sa zakazy:wściekła/y:
Koszy na kupy tez jest doslownie kilka w miesice... Ja sie staram zbierac (no chyba, ze nie mam przy sobie worka), ale pozniej mam dylemat, czy wyrzucic to do pojemnika na makulature, szklo czy plastik;-)

Do góry