nie ma innej opcji kochanazrobie same pozytywne
reklama
dokładnie Tosiu sma epozytywne:-):-):-)
p.s. ładne zdjęcia
dzięki ale to dopiero początek jak mój w. odszyfruje dysk w dużym kompie to wrzuce inne
bardzo lubie fotografowac dzieci :-) mój mały Marco to wdzięczny obiekt
izus180584
Fanka BB :)
Wiecie co, moja niunia dorwała dziś moja pieczatkę i popieczętowała ściany także na wiosnę czeka mnie remoncik!!!!!!!!!!!!!
Życzę wszystkim co testują 14 II kreseczek a innym owocnych staranek.Mój mężuś wraca jutro więc może jeszcze się cosik uda!!!!
Życzę wszystkim co testują 14 II kreseczek a innym owocnych staranek.Mój mężuś wraca jutro więc może jeszcze się cosik uda!!!!
dzięki ale to dopiero początek jak mój w. odszyfruje dysk w dużym kompie to wrzuce inne
bardzo lubie fotografowac dzieci :-) mój mały Marco to wdzięczny obiekt
o ja czekam z niecierpliwością na kolejne fotki :-)
co do Marco to wcale Ci się nie dziwię kochany chłopczyk
Wiecie co, moja niunia dorwała dziś moja pieczatkę i popieczętowała ściany także na wiosnę czeka mnie remoncik!!!!!!!!!!!!!
oj to wesoło masz- ja jak byłam mała to jadłam ściany i musieli sztukować hehehe
oj jak ja bym chciała zeby mi taki mój brzdąc porobił pieczątki na ścianach
Ostatnio edytowane przez moderatora:
o ja czekam z niecierpliwością na kolejne fotki :-)
co do Marco to wcale Ci się nie dziwię kochany chłopczyk
to jest słoneczko cioci, moja gwiazdeczka Angela to moja chrześnica
wierze ja mam chrześnice Majusie- oj i tez jest oczkiem w głowie cioci- a jak mowi do mnie ciocia Becia i chce na rączki i sie przytula i daje dzióbk ato ciocia juz jest jej na zawsz eheheheto jest słoneczko cioci, moja gwiazdeczka Angela to moja chrześnica
ja tez za pare chwil z moim pojde...
Ja chodze zwykle jakos o tej porze, bo chodzimy na boisko szkole i zekam, az wozny sobie pojdzie;-)a my juz byliśmy i teraz lulamy mój wychodzi ostatni raz o 18 30-19 a potem o 5 rano
A zbieracie kupy po Waszych piesach?
Ja chodze zwykle jakos o tej porze, bo chodzimy na boisko szkole i zekam, az wozny sobie pojdzie;-)
A zbieracie kupy po Waszych piesach?
przyznam ze czasami ale ja chodze w takie miejsca ze tam ludzie rzadko chodza- poza tym ja mam bardzo duzo terenow zielonych...
a obok nloku mam taka polanke ogrodzona i tam chodze to go spuszczam to sobie biega
reklama
Fajnie - u nas nie ma takich placykow dla psow, ale wszedzie sa zakazyprzyznam ze czasami ale ja chodze w takie miejsca ze tam ludzie rzadko chodza- poza tym ja mam bardzo duzo terenow zielonych...
a obok nloku mam taka polanke ogrodzona i tam chodze to go spuszczam to sobie biega
Koszy na kupy tez jest doslownie kilka w miesice... Ja sie staram zbierac (no chyba, ze nie mam przy sobie worka), ale pozniej mam dylemat, czy wyrzucic to do pojemnika na makulature, szklo czy plastik;-)
Podziel się: