reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:-) a mi dalej jakiś wredny chochlik w moje ci*pce parasolek otwiera i zamyka otwiera i zamyka i tak od poniedziałku :tak: do tego cycyole bolą tak z boku i do środka ale nie az tak bardzo jakoś :-D
jutro kupuje testa u mnie są pre-testy, quick view czy jakoś tak i bobo test który lepszy moje drogie - który pokazuje te II krechy ???:-D

ja tak sie dzisiaj czuje podobnie mam jakies skurcze w podbrzuszu, jajniki pobolewaja raz jeden raz drugi....
tylko że u mnie to sie jeszcze wiele moze zdarzyc ja to testowanko mam...
ło matko jeszcze kawał czasu- boje sie tylko ze sobie wmowie te wszystkie objawy jak ostatnio
chociaż dzisiaj to sobie nie wmawiam serio:tak: bardzo dziwnie sie czuje ( nieh ta moja fasolina wreszcie się zaalokuje wreszcie:-pa nie błaka bez celu :-p hehehe
zobaczymy.....;-)

reklama
ja tak sie dzisiaj czuje podobnie mam jakies skurcze w podbrzuszu, jajniki pobolewaja raz jeden raz drugi....
ło matko jeszcze kawał czasu- boje sie tylko ze sobie wmowie te wszystkie objawy jak ostatnio
chociaż dzisiaj to sobie nie wmawiam serio:tak: bardzo dziwnie sie czuje ( nie ta moja fasolina się zaalokuje :-pwreszcie hehehe
zobaczymy.....;-)
mnie tak muli od piątku najpierw bulgotniki potem skurcze i do dzisiaj :sorry: jutro kupie test i się obaczy

chociaż dzisiaj to sobie nie wmawiam serio:tak: bardzo dziwnie sie czuje ( nieh ta moja fasolina wreszcie się zaalokuje :-pa nie błaka bez celu :-p wreszcie hehehe
zobaczymy.....;-)
no właśnie musi się fasolka zadomowić spokojnie także jej nie przeszkadzaj i nie czekaj na żadną @ bo jej nie będzie;-)fasolka tworzy domek-wersja ostateczna:tak::-)

mnie tak muli od piątku najpierw bulgotniki potem skurcze i do dzisiaj :sorry: jutro kupie test i się obaczy

no zrob co Ci szkodzi kolejny zrobisz po terminie @ dla potwierdzenia i w razie czego jest jeszcze beta- bo testy to nie zawsze wychodza- tak ostatnio gdzies wycztytalam.... także trzeba zawsze gdzies znalezc pozytyw :tak::-)

Ide zrobic z siebie balwana (czytaj: z psą na spacer)

ja tez za pare chwil z moim pojde...:tak:

no właśnie musi się fasolka zadomowić spokojnie także jej nie przeszkadzaj i nie czekaj na żadną @ bo jej nie będzie;-)fasolka tworzy domek-wersja ostateczna:tak::-)

dokładnie świete slowa :-):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry