słyszałam w telewizji chyba w poniedziałek, to jakiś psychiczny napewno, bo normalny człowiek by takich rzeczy nie robił,ale czemu oni nie zrobią jakiejś obławy, czemu to tak długo trwa, tyle policjantów w każdym mieście a nie mogą złapać takiego psycholaJa teraz się na podwórko boję wyjść... :-(
Dobrze,że G. ma wolne przez te 2 tygodnie... Może do tego czasu sprawa ucichnie i złapią tego drania/tych drani...
reklama
czarna1309
Zaangażowana w BB
witam,
Ja z moim przyszłym mężem też staramy się o dzidziusia, ale jak na razie to nam się nie udaje. Za kilka dni mam dostać miesiączkę i mam nadzieję, że jej nie dostane. Trzymajcie kciuki ja za was też będę trzymać.
Pozdrawiam
Ja z moim przyszłym mężem też staramy się o dzidziusia, ale jak na razie to nam się nie udaje. Za kilka dni mam dostać miesiączkę i mam nadzieję, że jej nie dostane. Trzymajcie kciuki ja za was też będę trzymać.
Pozdrawiam
witam,
Pozdrawiam
Witamy i trzymamy
witamy cię i mamy nadzieje że do ciebie @ nie przyjdziewitam,
Pozdrawiam
Svensonka
Fanka BB :)
witamy tak tak oby nie przyszlawitamy cię i mamy nadzieje że do ciebie @ nie przyjdzie
czarna1309
Zaangażowana w BB
Svensonka
czesc toska u mnie wczoraj az grzmilo heeeeeeeeeeeWitamy i trzymamy
tyle ze kto wie na co celowalismy bo podobno same chlopy sie rodza zaraz przez owolka maskarka mowie do starego
a ja sie popiepszona naczytalam w nowej ksiazce Planowanie plci dziecka ze nie wolno mi jesc polowy rzeczy na dziewczynke maskarka a ja caly miesiac jem co popadnie haaaaaaKochana głowa do góry
Dziewczyny ale mam dzisiaj smaka na rybkę ło matko przed chwilą przeczytałam w gazetce biedronki o śledziach w śmietanie i prawie klawiature zaśliniłam
powiesze sie jak wczoraj zaskoczylo i 2 chlopok bedzie masakra uffffffffffffff
Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc toska u mnie wczoraj az grzmilo heeeeeeeeeee
tyle ze kto wie na co celowalismy bo podobno same chlopy sie rodza zaraz przez owolka maskarka mowie do starego
heheh spoko ja tam w to nie wierze że jak się przed to dziewucha a jak po to chłopak wązne żeby było wogóle :-)
czarna1309
Zaangażowana w BB
reklama
Svensonka
to akurat masz racje ale ja ogolnie zdecydowalam sie aby probowac z drugim dzieciatkiem wlasnie z tego powodu aby robic wszystko by byla dziewczynka wiec poczekamy zobaczymy nerka mnie cos jedna jedyna pobolewa i dzisiaj owolka wiec wczoraj impezka do walentynek poczekam z tesciorem ale cos mi sie wydaje ze za pierwszym razem nie siadzie he he wiec w marcu poimprezujemy ostrzejheheh spoko ja tam w to nie wierze że jak się przed to dziewucha a jak po to chłopak wązne żeby było wogóle :-)
Jak myslisz jak owolka dzis to moge testowac w niedziele??????
fotke jakas pokaz jak wygladacie oboje pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: