reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja teraz się na podwórko boję wyjść... :-(
Dobrze,że G. ma wolne przez te 2 tygodnie... Może do tego czasu sprawa ucichnie i złapią tego drania/tych drani...
słyszałam w telewizji chyba w poniedziałek, to jakiś psychiczny napewno, bo normalny człowiek by takich rzeczy nie robił,:no:ale czemu oni nie zrobią jakiejś obławy, czemu to tak długo trwa, tyle policjantów w każdym mieście a nie mogą złapać takiego psychola:no:

reklama
witam,
Ja z moim przyszłym mężem też staramy się o dzidziusia, ale jak na razie to nam się nie udaje. Za kilka dni mam dostać miesiączkę i mam nadzieję, że jej nie dostane. Trzymajcie kciuki:) ja za was też będę trzymać.
Pozdrawiam

witam,
Ja z moim przyszłym mężem też staramy się o dzidziusia, ale jak na razie to nam się nie udaje. Za kilka dni mam dostać miesiączkę i mam nadzieję, że jej nie dostane. Trzymajcie kciuki:) ja za was też będę trzymać.
Pozdrawiam
witamy cię i mamy nadzieje że do ciebie @ nie przyjdzie

Witamy i trzymamy :-D
czesc toska u mnie wczoraj az grzmilo heeeeeeeeeee
tyle ze kto wie na co celowalismy bo podobno same chlopy sie rodza zaraz przez owolka maskarka mowie do starego

Kochana głowa do góry :tak:

Dziewczyny ale mam dzisiaj smaka na rybkę ło matko przed chwilą przeczytałam w gazetce biedronki o śledziach w śmietanie i prawie klawiature zaśliniłam
a ja sie popiepszona naczytalam w nowej ksiazce Planowanie plci dziecka ze nie wolno mi jesc polowy rzeczy na dziewczynke maskarka a ja caly miesiac jem co popadnie haaaaaa
powiesze sie jak wczoraj zaskoczylo i 2 chlopok bedzie masakra uffffffffffffff

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
heheh spoko ja tam w to nie wierze że jak się przed to dziewucha a jak po to chłopak :tak: wązne żeby było wogóle :-)
to akurat masz racje ale ja ogolnie zdecydowalam sie aby probowac z drugim dzieciatkiem wlasnie z tego powodu aby robic wszystko by byla dziewczynka wiec poczekamy zobaczymy nerka mnie cos jedna jedyna pobolewa i dzisiaj owolka wiec wczoraj impezka do walentynek poczekam z tesciorem ale cos mi sie wydaje ze za pierwszym razem nie siadzie he he wiec w marcu poimprezujemy ostrzej
Jak myslisz jak owolka dzis to moge testowac w niedziele??????

fotke jakas pokaz jak wygladacie oboje pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry