reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kochana głowa do góry :tak:

Dziewczyny ale mam dzisiaj smaka na rybkę ło matko przed chwilą przeczytałam w gazetce biedronki o śledziach w śmietanie i prawie klawiature zaśliniłam
oj Tośka cos mi się wydaje że @ w tym cyklu do Ciebie nie przyjdzie, nie dość że ci bulgocze w brzuszku to jeszcze te zachcianki:tak:Bądz dobraj myśli

Dzieciaki w szkole tez chore i kaszla prosto na mnie, bo rodzice ich pczywiscie nie nauczyli, ze trzeba buzie zamykac...:wściekła/y:
musisz kochana je postraszyć jakąś klasówką to przestaną kasłać na Ciebie:tak:

ja skontaktowałam sie ze swoja ginekolog powiedziałam jej,z e upadłam kaząła mi isc na kontrolne usg, zeby sprawdzic czy wsio jest dobrze. Poniewaz mam zagrozoną ciąże wole isc. Wizyte mam na 15:30 mam nadzieje, ze wsio bedzie dobrze
Pajeczko nie martw się wszystko będzie w porządku zresztą potwierdzisz to dzisiaj wizytą i bedziesz spokojna:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zapraszam do mnie. :-D Mogę pomóc,hihi. ;-)

Wiecie co,ja,chyba,ten cykl spisuję na straty. :-( Jakoś przez tego zboczeńca mam tyle stresów ostatnio... A to dobrze nie wróży. :-(
ale wy kraczecie, jak nie zboczeniec to dzieciaki w szkole albo cos innego:wściekła/y: Mają być fasolki jedna po drugiej, w niedziele rano jak zaglądne tutaj to ma być całe mnóstwo przyszłych ciężarówek:tak::tak::tak:

Zapraszam do mnie. :-D Mogę pomóc,hihi. ;-)

Wiecie co,ja,chyba,ten cykl spisuję na straty. :-( Jakoś przez tego zboczeńca mam tyle stresów ostatnio... A to dobrze nie wróży. :-(
swoją drogą agutka to jest masakra żeby na własnym osiedlu nie czuć się bezpiecznie:no:

Dziewczynki biegnę do kosmetyczni wyregulować sobie brwi,bo juz mam takie krzaki ze:szok::eek:
oj też chętnie bym sobie poszła, odprężyć się i zrobić z siebie człowieka, nie pamiętam kiedy byłam u kosmetyczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry